Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde yapıyordum bu ay yapmadım valla. Ben 0vulasyonda hiç pik yakalaamıyorum o yüzden yapmadım bu ay
Bende 2 ay yakaladim 3.ay tam oik olmadan silindi bu 4. bakalim yakalayabilcekmiyim.senin yanlis hatirlamiyorsam dongunden kisaydi.bu kuru 2.gunden 12.gune kadar diyorlar ya daha erken yumurtlarsan ne oliyor devam ediliyormu birakiliyormu biliyomusun canim.

Evet ya az once lavaboya gittim gordum insallah grbrliktendir bnm normalde akinti namina zerre birsey olmaz birtek yunurtlamada oda seffaf ama bu bildigin sarimsi ama kokusuz kremsi yapiskan insallah gebeliktendir
Inş canım gebeliktendir bendede bu ay ilk defa böyle bi alıntı oldi

Çok aşırı hassas elim değmiyor canım o kadar acıyor o kadar sicakki ateş gibi yanıyor göğüslerim damarlarda aşırı büyük ve çok var yeşil renkli değişik yani
Hamilelik belirtileri canım inş öyledir banada haber ver bnde aynıyım

Adet oldum bende of of yine ayni birşey yok ortada
Nasip değilmiş bu ay demekki kuzum üzülme insallh Ocak ayında hepimiz alırız güzel haberler
Çok aşırı hassas elim değmiyor canım o kadar acıyor o kadar sicakki ateş gibi yanıyor göğüslerim damarlarda aşırı büyük ve çok var yeşil renkli değişik yani
Canım bata kaç gün var yada geçti mi günün damar belirtisi güzel bı belirti çünkü

Hamilelik belirtileri canım inş öyledir banada haber ver bnde aynıyım
Inş öyledir kuzum veririm tabi bide benim gogus uclarinda kucuk kucuk kabarciklar var seninde böylemi varmi sende de yani beni bu ay umitlendiren gogusdeki damarlarin cok belirgin olmasi

Inş öyledir kuzum veririm tabi bide benim gogus uclarinda kucuk kucuk kabarciklar var seninde böylemi varmi sende de yani beni bu ay umitlendiren gogusdeki damarlarin cok belirgin olmasi
Dokunduğunda acır göğüslerin ağrısı çok olur damarlar belirgindir karında şişlik olur bnde kabarcık yok bunlar var önceki hamileliklerimde böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…