- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.341
Inşallah cnmAmin kuzum insallah çok sağol hepimiz kalalım inşallah❤
Ayy kuzum agzindan bal damliyorAyyy valla belirtilerin çok güzel canım insallh hamissindir
Aynen öyle göğüsler acıyor çamaşırı çıkarınca daha çok acıyor karnimda şişlik fark edemedim bazen şiş oluyorDokunduğunda acır göğüslerin ağrısı çok olur damarlar belirgindir karında şişlik olur bnde kabarcık yok bunlar var önceki hamileliklerimde böyleydi
Ne bilim canim ya olsaydı olurdu bu zamana kadar diye düşünüyor insan umutlaniyorum sonra yıkılıyorum kendimi zor topluyorum olsa hissederim herhalde diye de düşünüyorumSenle @MY MIRACLE iyice karmsarlar kraliçesi oldunuz aaa
Kiz benim memiktolar da çok ağrıyor ama adet geleceği için agriyorNasip değilmiş bu ay demekki kuzum üzülme insallh Ocak ayında hepimiz alırız güzel haberler
Canım bata kaç gün var yada geçti mi günün damar belirtisi güzel bı belirti çünkü
Nasip değilmiş bu ay demekki kuzum üzülme insallh Ocak ayında hepimiz alırız güzel haberler
Canım bata kaç gün var yada geçti mi günün damar belirtisi güzel bı belirti çünkü
[/QUOTE
inşallah 2020 bize uğurlu gelir cnmAyyy valla belirtilerin çok güzel canım insallh hamissindir
Hayırlısı olsun hayırlı haberler al inşAynen öyle göğüsler acıyor çamaşırı çıkarınca daha çok acıyor karnimda şişlik fark edemedim bazen şiş oluyor
Ay kuzum valla kndimden degilde sziden yana umutkuyumHadi inşallahhhhhValla bunların hepsini ben ilk defa yaşıyorum 3 kimyasalda da bunları yaşamadım
Iyi düşün ıyi şeyler olsun cnmNe bilim canim ya olsaydı olurdu bu zamana kadar diye düşünüyor insan umutlaniyorum sonra yıkılıyorum kendimi zor topluyorum olsa hissederim herhalde diye de düşünüyorum
Bu ay saçma bir şekilde bende kendimden umutluyum ama olmazsa varya fena çakılıcamAy kuzum valla kndimden degilde sziden yana umutkuyum
Dusunsemde oyle kuzum ya ıyide düşünsem değişmiyor kötü de düşünsem değişmiyor sonuç hüsran hepIyi düşün ıyi şeyler olsun cnm
Amin inş kuzum hepimiz güzel haber alalim insHayırlısı olsun hayırlı haberler al inş
Bende kullanıyorum eşim de promen k kullanıyorKızlar prowomen kullanıyorum ben çok iyi ni kadın doğumcu verdi bi de b12 tavsiye ederim
Prowomwn ile hamile kalan çok ben arastirmistir inşallah sende de öyle olurKızlar prowomen kullanıyorum ben çok iyi ni kadın doğumcu verdi bi de b12 tavsiye ederim
Nezmn dır kullanıyorsun canimBende kullanıyorum eşim de promen k kullanıyor
2. Kutunun bitmesine az kaldı kuzumNezmn dır kullanıyorsun canim
Bir bakarsın yeni yılda hamis haberini alirizDusunsemde oyle kuzum ya ıyide düşünsem değişmiyor kötü de düşünsem değişmiyor sonuç hüsran hep
Dr veriyor degilmi canim faydasını gorebildinmi2. Kutunun bitmesine az kaldı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?