- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.361
Insallah hepimiz güzel hebr veririz canimBir bakarsın yeni yılda hamis haberini aliriz
Dr veriyor degilmi canim faydasını gorebildinmi
Keşke verebilsem güzel haber isterdim ama kısmetGörcez bekleyipinsallah gusel haberler alicaz sizden ❤
Insallah kuzum inşallahdoktor önerdi canım reçeteyle alınmıyor zaten istediğin gibi alıyorsun biraz pahalı ama bence çok faydalı bir içeriği var bakalım faydasını gördüysem inşallah gebelik vardır
İnşallah en güzeli en hayırlısı olur kuzum valla ben bu ay çoğu kişiden umutluyumAmin kuzum❤ yok ya vallahi belirti aramak değil okadar hisettiriyorki ağrılar aklımdan çıkaramıyorum bugün çok fenayım dün bukadar deildi resmen adet olcam sanki
Bekliycez kuzum çare yok hayırlısı olsun inşallah❤
Evet bende bayağı okumuştum benim eşim de kullanıyor promen k onu kullanalı çok akmaya başladı falan diyor ama bakalım hayırlısı ne olacak 3 ayda faydasını görürsünüz yazmışlar ama bakalım 2. Aydayız bazılarının ilk ay da olmuşInsallah kuzum inşallahProwomwn ile kalan çok bir ara arastirmistir
Napalım birimiz 12 senedir hiç bi sebep yokken bekliyor bende tek hasarli tüple bi umut bekliyom nornal yani bizim durum
Insallah canim benim Rabbim büyük en güzeli en hayırlısını nasip etsin inşallahEvet bende bayağı okumuştum benim eşim de kullanıyor promen k onu kullanalı çok akmaya başladı falan diyor ama bakalım hayırlısı ne olacak 3 ayda faydasını görürsünüz yazmışlar ama bakalım 2. Aydayız bazılarının ilk ay da olmuş
IkimizNapalım birimiz 12 senedir hiç bi sebep yokken bekliyor bende tek hasarli tüple bi umut bekliyom nornal yani bizim durum
İnşallah kuzum Allah ım hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın Allah ım hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinInsallah canim benim Rabbim büyük en güzeli en hayırlısını nasip etsin inşallah
Aminnn aminnn elbet birgun bizde kucağımıza alacağızİnşallah kuzum Allah ım hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın Allah ım hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Olucak insallah kuzumKeşke verebilsem güzel haber isterdim ama kısmet
Amin kuzum insallahhhhİnşallah en güzeli en hayırlısı olur kuzum valla ben bu ay çoğu kişiden umutluyum
Migdenimi üşüttün dicem kabız olmuşsun kuzum suyu azmi iciyorsun yoksa bebistenmiKizlar bugun cok kötüyüm /: midem patlicak gibi ne yesem sanki bi öküz yemisim gibi sisiyorum /: kabizda olmustum kayisi yedim ise yaradi ama hala patlicak gibiyim
Biraz öyle olduk vallaIkimizumutsuz vaka oluyoruz degilmi
Hee ne yapalim bizde burda tebrik mesajı veririz onun için görevli olalım bizden kimse birşey beklemesinBiraz öyle olduk valla
Ay ben böyle durumda şişkinlik kabızlık olduğu zamna lokman hekimden aclik otu diye bir ot var alıp onu demleyip ıcıyorum şişkinlik kabızlık kalmıyor rahatlatıyorKizlar bugun cok kötüyüm /: midem patlicak gibi ne yesem sanki bi öküz yemisim gibi sisiyorum /: kabizda olmustum kayisi yedim ise yaradi ama hala patlicak gibiyim
Sanmiyorum kuzum migdemi usuttugum zamam mahvoluyor kusuyorum surekli suan balon var sanki icinde öküz yemisim gibi sisMigdenimi üşüttün dicem kabız olmuşsun kuzum suyu azmi iciyorsun yoksa bebistenmiinsallah bebistendir ❤ benimde migdem sis ama ben okuz gibi yedim ondan
Turkiyede olsam keske hemek alirdim kuzu burda bulamamAy ben böyle durumda şişkinlik kabızlık olduğu zamna lokman hekimden aclik otu diye bir ot var alıp onu demleyip ıcıyorum şişkinlik kabızlık kalmıyor rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?