Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr veriyor degilmi canim faydasını gorebildinmi

doktor önerdi canım reçeteyle alınmıyor zaten istediğin gibi alıyorsun biraz pahalı ama bence çok faydalı bir içeriği var bakalım faydasını gördüysem inşallah gebelik vardır

doktor önerdi canım reçeteyle alınmıyor zaten istediğin gibi alıyorsun biraz pahalı ama bence çok faydalı bir içeriği var bakalım faydasını gördüysem inşallah gebelik vardır
Insallah kuzum inşallah Prowomwn ile kalan çok bir ara arastirmistir

İnşallah en güzeli en hayırlısı olur kuzum valla ben bu ay çoğu kişiden umutluyum

Insallah kuzum inşallah Prowomwn ile kalan çok bir ara arastirmistir
Evet bende bayağı okumuştum benim eşim de kullanıyor promen k onu kullanalı çok akmaya başladı falan diyor ama bakalım hayırlısı ne olacak 3 ayda faydasını görürsünüz yazmışlar ama bakalım 2. Aydayız bazılarının ilk ay da olmuş

Insallah canim benim Rabbim büyük en güzeli en hayırlısını nasip etsin inşallah

Insallah canim benim Rabbim büyük en güzeli en hayırlısını nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum Allah ım hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın Allah ım hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin

Kizlar bugun cok kötüyüm /: midem patlicak gibi ne yesem sanki bi öküz yemisim gibi sisiyorum /: kabizda olmustum kayisi yedim ise yaradi ama hala patlicak gibiyim
Migdenimi üşüttün dicem kabız olmuşsun kuzum suyu azmi iciyorsun yoksa bebistenmi insallah bebistendir ❤ benimde migdem sis ama ben okuz gibi yedim ondan

Kizlar bugun cok kötüyüm /: midem patlicak gibi ne yesem sanki bi öküz yemisim gibi sisiyorum /: kabizda olmustum kayisi yedim ise yaradi ama hala patlicak gibiyim
Ay ben böyle durumda şişkinlik kabızlık olduğu zamna lokman hekimden aclik otu diye bir ot var alıp onu demleyip ıcıyorum şişkinlik kabızlık kalmıyor rahatlatıyor

Migdenimi üşüttün dicem kabız olmuşsun kuzum suyu azmi iciyorsun yoksa bebistenmi insallah bebistendir ❤ benimde migdem sis ama ben okuz gibi yedim ondan
Sanmiyorum kuzum migdemi usuttugum zamam mahvoluyor kusuyorum surekli suan balon var sanki icinde öküz yemisim gibi sis kabiz oldum diyemi boyle oldu acaba diye dusunuyorum kayisi yedim ise yaradi ama bakalim dunde boyledi bugun daha beter midem

Ay ben böyle durumda şişkinlik kabızlık olduğu zamna lokman hekimden aclik otu diye bir ot var alıp onu demleyip ıcıyorum şişkinlik kabızlık kalmıyor rahatlatıyor
Turkiyede olsam keske hemek alirdim kuzu burda bulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…