Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soda iç kız varsa

Elimde değil galiba her defasında lütfen diyorum o zaman da tamamen önlemini alicak biliyorum

Oyle yapicam kuzum aklimda hepsi
Ozellike c life kuzu dün tesadüf tiktokda geziniyorum orda birisinin çocuğu olmuyorumus video çekmiş yorumları okuyum dedim bir kaç kıçı c life dan bahsetmiş 10 yıldır olmuyordu onun sayesinde oldu fln yazmışlar

Evet kuzu olmzasa ozaman kadar mutlaka alicam zatrn bende baya okudum onu sendende baya umutluyum bu ay olmazsa bodahaki aya insallah sakin birakmadan devam et
Hazir değilmiş bende tekrardan aklına sokmaya çalışıyorum bakalim belki aradan birşeyler kaçarsa micizem gelmiş olur
Kuzum hemem olmicagini soyle esine eger bilmiyosa allah korusunda belki 1 2 sene olmicak vakit kaybetmeyim en azından

Yok kuzu bırakmayacağım az var elinde şuan bitince tekrar söyleyeceğim bugün benimki soruyordu kullanmıyomu diye bende attım çöpe kullanmayacam dedim iyi yapmisin aferim dedi haberiz kullaniyim yoksa herif korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…