- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.381
Orda olmuyorumu böyle şeyler DidemTurkiyede olsam keske hemek alirdim kuzu burda bulamam
Inş cnmUmudunu kaybetme esinle konus bence icindekileri soyle anlicagini umuyorm
Kuzum ben değil eşim korunuyor yani ins arada eşim farkına varmadan birşeyler olurCalismalar yok ne demek devam et kuzum takma ustume dusme ama korunmadan devam et
İnsallah canim seninde olacakOlucak insallah kuzum❤
Soda iç kız varsaSanmiyorum kuzum migdemi usuttugum zamam mahvoluyor kusuyorum surekli suan balon var sanki icinde öküz yemisim gibi siskabiz oldum diyemi boyle oldu acaba diye dusunuyorum kayisi yedim ise yaradi ama bakalim dunde boyledi bugun daha beter midem
İstemiyorumu çocuk canim esinKuzum ben değil eşim korunuyor yani ins arada eşim farkına varmadan birşeyler olur
Elimde değil galiba her defasında lütfen diyorum o zaman da tamamen önlemini alicak biliyorumcanım sen bende bebekten vazgeçtim desen
rastgele ilişki yaşarmısınız yoksa eşin korunumu
acaba bunumu denesen
çünkü erkekler baba olacaklarını öğrenince okadar değişiyorlarki
etrafımda tonla örnek var
Yok kiz nerdeee keci boynuzunu bile zor bulmustumOrda olmuyorumu böyle şeyler Didem
Esin istemiyomu kuzum niye korunuyoKuzum ben değil eşim korunuyor yani ins arada eşim farkına varmadan birşeyler olur
Insallahİnsallah canim seninde olacak
Kiz patlicak gibiyim hic bisi icmiyomSoda iç kız varsa
Türkiye geldiğinde al burdan birseyler bulamadiklarindanYok kiz nerdeee keci boynuzunu bile zor bulmustum
Esin istemiyomu kuzum niye korunuyo
Insallah
2 aydır istemiyor canimİstemiyorumu çocuk canim esin
Önceden istiyordu vazmi geçti kiz bosver istemezse istemesin hiç canını sıkma üzülme2 aydır istemiyor canim
Oyle yapicam kuzum aklimda hepsiTürkiye geldiğinde al burdan birseyler bulamadiklarindan
Ozellike c life kuzu dün tesadüf tiktokda geziniyorum orda birisinin çocuğu olmuyorumus video çekmiş yorumları okuyum dedim bir kaç kıçı c life dan bahsetmiş 10 yıldır olmuyordu onun sayesinde oldu fln yazmışlarOyle yapicam kuzum aklimda hepsi
Hazir değilmiş bende tekrardan aklına sokmaya çalışıyorum bakalim belki aradan birşeyler kaçarsa micizem gelmiş olurYok kiz nerdeee keci boynuzunu bile zor bulmustum
Esin istemiyomu kuzum niye korunuyo
Insallah
Elimde değil üzülmek milletin çocuğuna bakıp iç çekiyorumÖnceden istiyordu vazmi geçti kiz bosver istemezse istemesin hiç canını sıkma üzülme
Anlıyorum seni canim ama erkek istemeyince birsey yapamayız ki tek başımıza üstüne gitme bakalım biraz kocanın sonra fikri değişir bazen ısrar ettikçe istemiyorlarElimde değil üzülmek milletin çocuğuna bakıp iç çekiyorum
Soda iyi gelirdi varsa içKiz patlicak gibiyim hic bisi icmiyomnefesi baska yerden aliyom o dercee dolu gibi midem
Evet kuzu olmzasa ozaman kadar mutlaka alicam zatrn bende baya okudum onu sendende baya umutluyum bu ay olmazsa bodahaki aya insallah sakin birakmadan devam etOzellike c life kuzu dün tesadüf tiktokda geziniyorum orda birisinin çocuğu olmuyorumus video çekmiş yorumları okuyum dedim bir kaç kıçı c life dan bahsetmiş 10 yıldır olmuyordu onun sayesinde oldu fln yazmışlar
Kuzum hemem olmicagini soyle esine eger bilmiyosa allah korusunda belki 1 2 sene olmicak vakit kaybetmeyim en azındanHazir değilmiş bende tekrardan aklına sokmaya çalışıyorum bakalim belki aradan birşeyler kaçarsa micizem gelmiş olur
Yok kuzu bırakmayacağım az var elinde şuan bitince tekrar söyleyeceğim bugün benimki soruyordu kullanmıyomu diye bende attım çöpe kullanmayacam dedimEvet kuzu olmzasa ozaman kadar mutlaka alicam zatrn bende baya okudum onu sendende baya umutluyum bu ay olmazsa bodahaki aya insallah sakin birakmadan devam et
Kuzum hemem olmicagini soyle esine eger bilmiyosa allah korusunda belki 1 2 sene olmicak vakit kaybetmeyim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?