Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum zaten bizim 1 yıldı olmuyordu ki o da bunu biliyor zaten

Ayy kuzum agzindan bal damliyor suan yanimda olsan sana sarılıp öpesim geldi inş öyledir rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin
Amin amin inşallah canım ama senin damarlar çok şüpheli geldi bana ondan olabilir diyorum ama yinede hayırlısı
Ne bilim canim ya olsaydı olurdu bu zamana kadar diye düşünüyor insan umutlaniyorum sonra yıkılıyorum kendimi zor topluyorum olsa hissederim herhalde diye de düşünüyorum
Ne zaman olacağını sadece Allah bilir kuzu hiç ummadığın anda rabbim nasip eder insalah sen yine de umudunu yitirme
Kiz benim memiktolar da çok ağrıyor ama adet geleceği için agriyor
Kuzu tamam şişme agrima adet belirtisidir de ama onda dmarlar belirginlesmis ondan diyorum olabilir diye
Napalım birimiz 12 senedir hiç bi sebep yokken bekliyor bende tek hasarli tüple bi umut bekliyom nornal yani bizim durum
Allah'tan umut kesilmez ne imkansız denilenler doğurmuş Cook örnek var o yüzden olmaz olmaz diye papağan gibi tekrarlayıp kizdirmayin bizi de aaaa döverim sizi

Yok kuzu bırakmayacağım az var elinde şuan bitince tekrar söyleyeceğim bugün benimki soruyordu kullanmıyomu diye bende attım çöpe kullanmayacam dedim iyi yapmisin aferim dedi haberiz kullaniyim yoksa herif korkuyor
Aynn gosterme gosterince biboklar oluyo heriflere
Kuzum zaten bizim 1 yıldı olmuyordu ki o da bunu biliyor zaten
Sen ikma etmeye calis ozamam canim doktora felan da gidin gitmediyseniz mutlaka
Didos sakız cigne mideye çok iyi geliyor gazı alıyor ben öyle olunca sakız cignerim hep
Kiz kayisi yedim gazman gibi dolaniy zaten eve gidip direk uzanmak istiyor patlıcam yoksa

Kiz kayisi yedim gazman gibi dolaniy zaten eve gidip direk uzanmak istiyor patlıcam yoksa
Sal gitsin boşver

Olmaz olmaz bu iş olamaz

Boş günlerimizdeyiz ya kendine mesir macunu kabak çekirdeği fındık fıstık almış sakladım yeme sonra ye diye

Kabız oluncada şişiyor normal olarak gazda birikiyor bide ondanda şişiyor kuzum yarina iner insallah rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…