- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.401
Bakalım inşallah cnmAnlıyorum seni canim ama erkek istemeyince birsey yapamayız ki tek başımıza üstüne gitme bakalım biraz kocanın sonra fikri değişir bazen ısrar ettikçe istemiyorlar
Insallah kuzumm yaparsan haber ver bize
Kuzum zaten bizim 1 yıldı olmuyordu ki o da bunu biliyor zatenEvet kuzu olmzasa ozaman kadar mutlaka alicam zatrn bende baya okudum onu sendende baya umutluyum bu ay olmazsa bodahaki aya insallah sakin birakmadan devam et
Kuzum hemem olmicagini soyle esine eger bilmiyosa allah korusunda belki 1 2 sene olmicak vakit kaybetmeyim en azından
Kuzucum suya tuttum daha da belirginleştiTm kuzum yalinca yine at
Amin amin inşallah canım ama senin damarlar çok şüpheli geldi bana ondan olabilir diyorum ama yinede hayırlısıAyy kuzum agzindan bal damliyorsuan yanimda olsan sana sarılıp öpesim geldi inş öyledir rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin
Ne zaman olacağını sadece Allah bilir kuzu hiç ummadığın anda rabbim nasip eder insalah sen yine de umudunu yitirmeNe bilim canim ya olsaydı olurdu bu zamana kadar diye düşünüyor insan umutlaniyorum sonra yıkılıyorum kendimi zor topluyorum olsa hissederim herhalde diye de düşünüyorum
Kuzu tamam şişme agrima adet belirtisidir de ama onda dmarlar belirginlesmis ondan diyorum olabilir diyeKiz benim memiktolar da çok ağrıyor ama adet geleceği için agriyor
Allah'tan umut kesilmez ne imkansız denilenler doğurmuş Cook örnek var o yüzden olmaz olmaz diye papağan gibi tekrarlayıp kizdirmayin bizi de aaaa döverim siziNapalım birimiz 12 senedir hiç bi sebep yokken bekliyor bende tek hasarli tüple bi umut bekliyom nornal yani bizim durum
Didos sakız cigne mideye çok iyi geliyor gazı alıyor ben öyle olunca sakız cignerim hepKiz patlicak gibiyim hic bisi icmiyomnefesi baska yerden aliyom o dercee dolu gibi midem
Aynn gosterme gosterince biboklar oluyo heriflereYok kuzu bırakmayacağım az var elinde şuan bitince tekrar söyleyeceğim bugün benimki soruyordu kullanmıyomu diye bende attım çöpe kullanmayacam dedimiyi yapmisin aferim dedi haberiz kullaniyim yoksa herif korkuyor
Sen ikma etmeye calis ozamam canim doktora felan da gidin gitmediyseniz mutlakaKuzum zaten bizim 1 yıldı olmuyordu ki o da bunu biliyor zaten
Kiz kayisi yedim gazman gibi dolaniy zatenDidos sakız cigne mideye çok iyi geliyor gazı alıyor ben öyle olunca sakız cignerim hep
Yani bi tuhaf oldu incecik bi çizgiye dönüştü ama daha belli bozulmuş olabilirKuzucum suya tuttum daha da belirginleşti
Sal gitsin boşverAynn gosterme gosterince biboklar oluyo heriflere
Sen ikma etmeye calis ozamam canim doktora felan da gidin gitmediyseniz mutlaka
Kiz kayisi yedim gazman gibi dolaniy zateneve gidip direk uzanmak istiyor patlıcam yoksa
Olmaz olmaz bu iş olamazAmin amin inşallah canım ama senin damarlar çok şüpheli geldi bana ondan olabilir diyorum ama yinede hayırlısı
Ne zaman olacağını sadece Allah bilir kuzu hiç ummadığın anda rabbim nasip eder insalah sen yine de umudunu yitirme
Kuzu tamam şişme agrima adet belirtisidir de ama onda dmarlar belirginlesmis ondan diyorum olabilir diye
Allah'tan umut kesilmez ne imkansız denilenler doğurmuş Cook örnek var o yüzden olmaz olmaz diye papağan gibi tekrarlayıp kizdirmayin bizi de aaaa döverim sizi
Kocisle TV izliyoruz biz sen ne yapıyorsun canımNapiyorsunuzzzz kizlar
sen napiyorsun kuzumTatli mucize
Boş günlerimizdeyiz ya kendine mesir macunu kabak çekirdeği fındık fıstık almış sakladım yeme sonra ye diyeAynn gosterme gosterince biboklar oluyo heriflere
Sen ikma etmeye calis ozamam canim doktora felan da gidin gitmediyseniz mutlaka
Kiz kayisi yedim gazman gibi dolaniy zateneve gidip direk uzanmak istiyor patlıcam yoksa
Suya tutunca ne oluyormus canimYani bi tuhaf oldu incecik bi çizgiye dönüştü ama daha belli bozulmuş olabilir
Seninki de tam ters aa olması gerektigjnde yemiyorBoş günlerimizdeyiz ya kendine mesir macunu kabak çekirdeği fındık fıstık almış sakladım yeme sonra ye diye
sende o isteyinceye kadar yasak koy grev yap2 aydır istemiyor canim
Oyle yapiyom vallaSal gitsin boşver
Almis ohh ne gusel benimki hic bisi akil etmezBoş günlerimizdeyiz ya kendine mesir macunu kabak çekirdeği fındık fıstık almış sakladım yeme sonra ye diye
Kiz aynen oyle valla manyak yumurtlama döneminde alıp yemediSeninki de tam ters aa olması gerektigjnde yemiyor
Kabız oluncada şişiyor normal olarak gazda birikiyor bide ondanda şişiyor kuzum yarina iner insallah rahatlarsinSanmiyorum kuzum migdemi usuttugum zamam mahvoluyor kusuyorum surekli suan balon var sanki icinde öküz yemisim gibi siskabiz oldum diyemi boyle oldu acaba diye dusunuyorum kayisi yedim ise yaradi ama bakalim dunde boyledi bugun daha beter midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?