Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzu bırakmayacağım az var elinde şuan bitince tekrar söyleyeceğim bugün benimki soruyordu kullanmıyomu diye bende attım çöpe kullanmayacam dedim iyi yapmisin aferim dedi haberiz kullaniyim yoksa herif korkuyor
Aferim söyleme her haltida bilmiyversinler ovulasyon testide yapmiyorum olmasin boyle daha iyi kendimle ilgilenicem ömrümü cocuga adayamiycami farkettim sen yetiyon zaten de sen devam et ovulasyona

Yalavrdi azcik verdim gerisi sakladım yumurtlama haftasında yesin delimi ne
Kiz yumurtlamadan önce ver bikac gun omce etkisini gostersim anca
Kabız oluncada şişiyor normal olarak gazda birikiyor bide ondanda şişiyor kuzum yarina iner insallah rahatlarsin
Ondan ozamam gaz kalmadi cikara cikara bi hal oldum
Kız bende hep ilişkide olursa diye korkuyorum nedense
Amaannn olursa olsun sal gitsin

Kızlar bunlar son 5 gün içinde yaptıklarımdan bir kaçı hepsinde çıkmasada çoğunda böyle çizgiler çıkıyor ama bekledikten sonra o yüzden hiç heveslenemedim

Eklentiler

• 2019-12-29 23.26.53.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 2019-12-29 23.25.16.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 2019-12-29 23.22.15.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 2019-12-29 23.22.07.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 48

Gavur memleketinde ayıp degilmiş zaten sende orda olduguna göre sıkıntı yok koyver gitsin

Kız adama duyurma ben duymasın die iki büklüm oluyom sessizce hallediyorum sonra rahatliyom sende tutma sal yoksa daha çok şişer ağrı yapar yasasin gazmanlik ahahaha atmosferi delecez

Kızlar bunlar son 5 gün içinde yaptıklarımdan bir kaçı hepsinde çıkmasada çoğunda böyle çizgiler çıkıyor ama bekledikten sonra o yüzden hiç heveslenemedim
Testlerde koyulasma oluyomu mesela dun yaptiginla bugun yaptigin arasinda fark varmi

Testlerde koyulasma oluyomu mesela dun yaptiginla bugun yaptigin arasinda fark varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…