- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.421
Kız bende hep ilişkide olursa diye korkuyorum nedenseOyle yapiyom vallaadam zehirlendi
Almis ohh ne gusel benimki hic bisi akil etmezsakla gunu geldimi verirsim
Kuruma çizgisiyse geçiyormuş kuzum ama tutunca bi tuhaf oldu bozdum galibaSuya tutunca ne oluyormus canim
Yalavrdi azcik verdim gerisi sakladım yumurtlama haftasında yesinOyle yapiyom vallaadam zehirlendi
Almis ohh ne gusel benimki hic bisi akil etmezsakla gunu geldimi verirsim
Hahah kuzum az daha sabretKuruma çizgisiyse geçiyormuş kuzum ama tutunca bi tuhaf oldu bozdum galiba
Aman aman sen bı daha yumurtlamyi falan ona demede yumurtlama da azmis gibi davran gel lan çok istiyorum deKiz aynen oyle valla manyak yumurtlama döneminde alıp yemedi
Aferim söyleme her haltida bilmiyversinlerYok kuzu bırakmayacağım az var elinde şuan bitince tekrar söyleyeceğim bugün benimki soruyordu kullanmıyomu diye bende attım çöpe kullanmayacam dedimiyi yapmisin aferim dedi haberiz kullaniyim yoksa herif korkuyor
Kiz yumurtlamadan önce ver bikac gun omceYalavrdi azcik verdim gerisi sakladım yumurtlama haftasında yesindelimi ne
Ondan ozamamKabız oluncada şişiyor normal olarak gazda birikiyor bide ondanda şişiyor kuzum yarina iner insallah rahatlarsin❤
Kız bende hep ilişkide olursa diye korkuyorum nedense
Benim koca yatti canim sabah 6 da kalkiyor kiyamamKocisle TV izliyoruz biz sen ne yapıyorsun canım
Yookk der iyim tövbee ettim kiz dediğime bin pişman oldum kendime değişik geceliklerde alım bu ay fantazi li olsunAman aman sen bı daha yumurtlamyi falan ona demede yumurtlama da azmis gibi davran gel lan çok istiyorum de
Cok romantik olmazmi o sekildedeAman aman sen bı daha yumurtlamyi falan ona demede yumurtlama da azmis gibi davran gel lan çok istiyorum de
Gavur memleketinde ayıp degilmiş zaten sende orda olduguna göre sıkıntı yok koyver gitsinKiz yumurtlamadan önce ver bikac gun omceetkisini gostersim anca
Ondan ozamamgaz kalmadi cikara cikara bi hal oldum
Amaannn olursa olsun sal gitsin
Ormantik olur ancaCok romantik olmazmi o sekildede
Cokmu bekledi kuzumKızlar bunlar son 5 gün içinde yaptıklarımdan bir kaçı hepsinde çıkmasada çoğunda böyle çizgiler çıkıyor ama bekledikten sonra o yüzden hiç heveslenemedim
Kız adama duyurma ben duymasın die iki büklüm oluyom sessizce hallediyorum sonra rahatliyom sende tutma sal yoksa daha çok şişer ağrı yaparKiz yumurtlamadan önce ver bikac gun omceetkisini gostersim anca
Ondan ozamamgaz kalmadi cikara cikara bi hal oldum
Amaannn olursa olsun sal gitsin
YılaaannnOrmantik olur ancabenim herif işten gelince uyumayı çok seviyor koynuna ancak o amn sizarim sinsi ce
Testlerde koyulasma oluyomu mesela dun yaptiginla bugun yaptigin arasinda fark varmiKızlar bunlar son 5 gün içinde yaptıklarımdan bir kaçı hepsinde çıkmasada çoğunda böyle çizgiler çıkıyor ama bekledikten sonra o yüzden hiç heveslenemedim
Testlerde koyulasma oluyomu mesela dun yaptiginla bugun yaptigin arasinda fark varmiKızlar bunlar son 5 gün içinde yaptıklarımdan bir kaçı hepsinde çıkmasada çoğunda böyle çizgiler çıkıyor ama bekledikten sonra o yüzden hiç heveslenemedim
Cokmu bekledi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?