Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gavur memleketinde ayıp degilmiş zaten sende orda olduguna göre sıkıntı yok koyver gitsin
Tutmak istesemde tutamiyom. Kayisi yedim ya
Kız adama duyurma ben duymasın die iki büklüm oluyom sessizce hallediyorum sonra rahatliyom sende tutma sal yoksa daha çok şişer ağrı yapar yasasin gazmanlik ahahaha atmosferi delecez
Kiz ses cikmiyo zatrn ama cok tehlikeli tutamıyorumda kayisi yedim acayip ise yariyo sabaha kadar boku yedim diyo adam

Tutmak istesemde tutamiyom. Kayisi yedim ya

Kiz ses cikmiyo zatrn ama cok tehlikeli tutamıyorumda kayisi yedim acayip ise yariyo sabaha kadar boku yedim diyo adam
Ahahahha ben cok sinsi yaparim hic hissetmez ses gitmez gelincede asla tutmam salarım yazık kendime eziyet edemem aaaa sal kız sal

Yumurta takibini yapıyormusun kendin ovulasyon testleri ile canim geç yumurtlama faln olmuştur belki oyuzden atmis olabilir gunun

Geçtiğimiz aylarda yapmıştım tabi her ay aynı gün olmuyomuş yumurtlama benim genelde 14 yada 15 de çatlar tam 14 gün sonrada gelir ama bu ay ne zaman yumurtladım bilmiyorum

Geçen ay soğan kürü uyguladım ve adetim zamanında geldi inşallah bu ayda hamilelikten gecikiyordur

Merhaba. Ben de adet olduktan sonra 9. Gün rahim filmi çektirdim. Doktor rahim ağzın ve sol tüpün tıkalıydı açtım dedi. Reglim düzenlidir. En geç 30. Günde oluyorum. Yumurtam iyi büyüyor ve çatlıyor. Eşimde de her hangi bir sorun yok. 1,5 senedir evliyim ve hiç korunmadım. Yaşım 35. Doktor yaşa çok takılmadı hormonlarımda iyiymiş. 12-14-16 da ilişki yaşandı. Sabırsızlıkla hamile kalıp kalmayacağımı bekliyorum. İnşallah olur. Allah isteyen herkese nasip etsin

Insallah canim benim gebelikde dır yarında yap bakalım olmazsa hst git bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…