- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.441
Testlerde koyulasma oluyomu mesela dun yaptiginla bugun yaptigin arasinda fark varmi
Ahahha yilanda oluyoruz ne yapalimYılaaannn
Tutmak istesemde tutamiyom. Kayisi yedim yaGavur memleketinde ayıp degilmiş zaten sende orda olduguna göre sıkıntı yok koyver gitsin
Kız adama duyurma ben duymasın die iki büklüm oluyom sessizce hallediyorum sonra rahatliyom sende tutma sal yoksa daha çok şişer ağrı yaparyasasin gazmanlik ahahaha atmosferi delecez
Kuruma cizgisi canim oluyor ozmnAynen canım ilk an tertemizz saaaatler sonra görüyorum çizgiyi
Ozaman güven olmak canim malesef /:Hayır malesef yok hep ilk anda negatif
AhahahhaTutmak istesemde tutamiyom. Kayisi yedim ya
Kiz ses cikmiyo zatrn ama cok tehlikeli tutamıyorumda kayisi yedim acayip ise yariyo sabaha kadar boku yedim diyo adam
Kuruma cizgisi canim oluyor ozmn
Tekrarla bakalım canım benim insallah vardirEvet canım melesef inşallah yarın bi şeyler görürürm
Ozaman güven olmak canim malesef /:
Tekrarla bakalım canım benim insallah vardir
Kaç gün geçti canimİnşallah yoksa bu kadar gecikmenin sebebi için doktora giderim yine çünkü normalde gevikme yaşamıyorum her ay zamanında gelir
Kaç gün geçti canim
Yumurta takibini yapıyormusun kendin ovulasyon testleri ile canim geç yumurtlama faln olmuştur belki oyuzden atmis olabilir gununBugün 7.gün bitti yarın 8.gün olacak
Ahahahhaben cok sinsi yaparim hic hissetmez ses gitmez gelincede asla tutmam salarım yazık kendime eziyet edemem aaaa sal kız sal
Yumurta takibini yapıyormusun kendin ovulasyon testleri ile canim geç yumurtlama faln olmuştur belki oyuzden atmis olabilir gunun
Asla hayatta yapmam utanırım yüzüne bakamamOyle yapiyom kiz iyice pislik olduk anam
Insallah canim benim gebelikde dır yarında yap bakalım olmazsa hst git bakalimGeçtiğimiz aylarda yapmıştım tabi her ay aynı gün olmuyomuş yumurtlama benim genelde 14 yada 15 de çatlar tam 14 gün sonrada gelir ama bu ay ne zaman yumurtladım bilmiyorum
Geçen ay soğan kürü uyguladım ve adetim zamanında geldi inşallah bu ayda hamilelikten gecikiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?