- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.461
Kız seninki harbi değişikAsla hayatta yapmam utanırım yüzüne bakamamBenimki bir kere yapsana diye yalvarıyor manyakmiain sen diyorum
Valla bende 10 gün kullandım çörek otu kurunu canım. Evet 23 24 döngü benim. Ben hiç yakalayamadım pik. O yüzden yapmadım bu ayBende 2 ay yakaladim 3.ay tam oik olmadan silindi bu 4. bakalim yakalayabilcekmiyim.senin yanlis hatirlamiyorsam dongunden kisaydi.bu kuru 2.gunden 12.gune kadar diyorlar ya daha erken yumurtlarsan ne oliyor devam ediliyormu birakiliyormu biliyomusun canim.
Benim de var 8 ocak benimde alın haberimiAyy bide bakiyon ben sen ilknur luniss Gebe haberimizi beraber aliyoruz
Insallah canim benim gebelikde dır yarında yap bakalım olmazsa hst git bakalim
Ahahaha bisi olmaz insanlik hali napalim yani icimizemi osuralimOyle yapiyom kiz iyice pislik olduk anam
Kız seninki harbi değişik
Tooo öyle bişey yapsam benimkine gün doğar daha seksi bırakıp gülmekten patlar adamKiz yumurtlamadan önce ver bikac gun omceetkisini gostersim anca
Ondan ozamamgaz kalmadi cikara cikara bi hal oldum
Amaannn olursa olsun sal gitsin
Benimkide 6 buçukta kalkıyor ama iki gündür iyi yattı uykusu yok o yüzden bizde haber izliyoruzBenim koca yatti canim sabah 6 da kalkiyor kiyamambende masterchef finalini izliyorum
Huhhuuu hadi bakalım bu ay fantaziler işe yarar inşallahYookk der iyim tövbee ettim kiz dediğime bin pişman oldum kendime değişik geceliklerde alım bu ay fantazi li olsun
Onlara o kadar romantiklik yeter loCok romantik olmazmi o sekildede
Benim de herşeyim bütün testler tamdı bi rahim filmim eksikti onu da çektirdm iki ay önce ama hala kalamadım maalesef.. Baya umutluydm çünkü çok kalan var diye okudum onu çektirdikten sonra inş sen de onlardan biri olursunDoktor hsg çekmeden önce dedi ki, bu da bir tedavi yöntemidir. Filmi çektikten sonra regl olursan eğer gel tedaviye başlayalım dedi. Rahim filmi çekildikten sonra rahim ağzı ve sol tüp tıkalı çıkınca ve açınca bu sefer de 3-4 ay dene olmazsa tedaviye başlayalım dedi beklememek için. Şansın çok arttı dedi
Dua etsinler çocuk yapmaya uğraşıyoruz yoksa onlar hergün verip niye yipratalim kendimizeTooo öyle bişey yapsam benimkine gün doğar daha seksi bırakıp gülmekten patlar adam
Benimkide 6 buçukta kalkıyor ama iki gündür iyi yattı uykusu yok o yüzden bizde haber izliyoruz
Huhhuuu hadi bakalım bu ay fantaziler işe yarar inşallah
Onlara o kadar romantiklik yeter lo
Adamin içine dert olmus yaaa sende tam burnuna sal bı tane alsin boyunun ölçüsünüBenimki kendisi pislik olduğu için utanma yok adamda benimde öyle olmamı istiyor sen hiç pis şeyler yapmiyonmu diyor bir kere duysam rahatlayacam diyor deli
Asla hayatta yapmam utanırım yüzüne bakamamBenimki bir kere yapsana diye yalvarıyor manyakmiain sen diyorum
Dimi ya icimizde kalip bize dertmi olsumAhahaha bisi olmaz insanlik hali napalim yani icimizemi osuralim
Adamin içine dert olmus yaaa sende tam burnuna sal bı tane alsin boyunun ölçüsünü
Ayyyyy sesli güldüm vallhiNkiz ınanmazsin belki ama valla yüzüme yap razıyım diyor bir kere duyuyum diyor
He valla hergun değil ama arada verirdim yine onsuz da olmuyor kızDua etsinler çocuk yapmaya uğraşıyoruz yoksa onlar hergün verip niye yipratalim kendimize
Kız dikkat et bu seni tuvalete girdiğinde dinlemeye kalkmasınNkiz ınanmazsin belki ama valla yüzüme yap razıyım diyor bir kere duyuyum diyor
Kız dikkat et bu seni tuvalete girdiğinde dinlemeye kalkmasın
Canimiz isteyince cilvelenirdik şimdi cilve yapsak adam şüpheliyorHe valla hergun değil ama arada verirdim yine onsuz da olmuyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?