Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende 10 gün kullandım çörek otu kurunu canım. Evet 23 24 döngü benim. Ben hiç yakalayamadım pik. O yüzden yapmadım bu ay

Doktor hsg çekmeden önce dedi ki, bu da bir tedavi yöntemidir. Filmi çektikten sonra regl olursan eğer gel tedaviye başlayalım dedi. Rahim filmi çekildikten sonra rahim ağzı ve sol tüp tıkalı çıkınca ve açınca bu sefer de 3-4 ay dene olmazsa tedaviye başlayalım dedi beklememek için. Şansın çok arttı dedi

Kiz yumurtlamadan önce ver bikac gun omce etkisini gostersim anca

Ondan ozamam gaz kalmadi cikara cikara bi hal oldum

Amaannn olursa olsun sal gitsin
Tooo öyle bişey yapsam benimkine gün doğar daha seksi bırakıp gülmekten patlar adam
Benim koca yatti canim sabah 6 da kalkiyor kiyamam bende masterchef finalini izliyorum
Benimkide 6 buçukta kalkıyor ama iki gündür iyi yattı uykusu yok o yüzden bizde haber izliyoruz
Yookk der iyim tövbee ettim kiz dediğime bin pişman oldum kendime değişik geceliklerde alım bu ay fantazi li olsun
Huhhuuu hadi bakalım bu ay fantaziler işe yarar inşallah
Cok romantik olmazmi o sekildede
Onlara o kadar romantiklik yeter lo

Benim de herşeyim bütün testler tamdı bi rahim filmim eksikti onu da çektirdm iki ay önce ama hala kalamadım maalesef.. Baya umutluydm çünkü çok kalan var diye okudum onu çektirdikten sonra inş sen de onlardan biri olursun
yarın gideceğm doktoruma bakalım aşılama ya da çatlatma vs için konuşacağm artık.

Dua etsinler çocuk yapmaya uğraşıyoruz yoksa onlar hergün verip niye yipratalim kendimize

Benimki kendisi pislik olduğu için utanma yok adamda benimde öyle olmamı istiyor sen hiç pis şeyler yapmiyonmu diyor bir kere duysam rahatlayacam diyor deli
Adamin içine dert olmus yaaa sende tam burnuna sal bı tane alsin boyunun ölçüsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…