- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.481
Alemsiniz vallaYok canım oturma odasının kapısı fln kapatıp gidiyorum çıkma sakın diye tembihliyorum
E sen adamin gözünü açmışsın bilmeseydi iyiydi kandırmak daha kolay olurdu artık neyi seviyorsa onları yap kandır catlma günlerinde kndirsan yine yeterCanimiz isteyince cilvelenirdik şimdi cilve yapsak adam şüpheliyor
Hahahaha yani aynenBen suan istemsizce yapiyorum tutamiyorum valla normalde yapmamaya calisiyorum ama tutamadimmi birakirim
Dimi ya icimizde kalip bize dertmi olsum
Çok sağol kuzum amin inşallahÇok sağol güzel teyzesi❤ sende yavrunu sağlıkla kucağına al nice yaşlarını kutla inşallah ❤
İçinde kalıp kanser olacağina dışarı çıksın konser olsunTutmak istesemde tutamiyom. Kayisi yedim ya
Kiz ses cikmiyo zatrn ama cok tehlikeli tutamıyorumda kayisi yedim acayip ise yariyo sabaha kadar boku yedim diyo adam
Senin adama yılan degil akrep olcan sokuverceksin zehirliycenAhahha yilanda oluyoruz ne yapalim
Şuan soğudum sizdenOyle yapiyom kiz iyice pislik olduk anam
Ben bile kendimden sogudum. Mahvetti beni kayisiİçinde kalıp kanser olacağina dışarı çıksın konser olsun
Bende yapmam hayatta çatlarim orta yerimden yinede yapmamAsla hayatta yapmam utanırım yüzüne bakamamBenimki bir kere yapsana diye yalvarıyor manyakmiain sen diyorum
Yanina yoldaş ariyor deseneBenimki kendisi pislik olduğu için utanma yok adamda benimde öyle olmamı istiyor sen hiç pis şeyler yapmiyonmu diyor bir kere duysam rahatlayacam diyor deli
İnş ya bu ay ilk kullandım gebelik düşünmedim 2 kutu bitir sonra dedi doktor bu ay gebelik belirtilerim var olduysa da kendiliğinden olduProwomwn ile hamile kalan çok ben arastirmistir inşallah sende de öyle olur
İnşallah mucizem olurEvet canım spermler 72 saat canlı kalabıldıgi için 3 gün önceye tekabül ediyor
Tam da tlc deki program gibi hamile oldugunu dogum yaparken öğreniyorlar Türkiye versiyonu da çekilse keşke hepimiz izlerizKarın ağrısıyla gittiği hastanede 9 aylık hamile olduğunu öğrendi - Son Dakika Haberler CNN Türk
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Acil Servis'e karın ağrısı şikayetiyle başvuran Yasemin A. (33), 9 aylık hamile olduğunu öğ...www.cnnturk.com
Biz de daha belirti arayalım
Aynen canim aceleye ne gerek var günümüz gelsin olee demiInşallah bebistendir kuzum bende senin gibi düşünüyorum umutlanıp yıkılmak istemiyorum sabırla bekliycem günüm gelince yapicam inşallah o 2. Çizgiyi görebilirim şimdilik beklemedeyim ❤❤
Kuzum bende bel kasik ağrısı var sag tarafta özellikle ve arada rahim alt karin bölgemde sanci oluyor böyle batma yanma çekilme.gibi göğüslerimde pek ağrı yok sadece uc kısımları oda sıkınca ama şişlik doluluk ve garip bir his var kıpırtı deişik böyle
Bendede sarı akıntı var yazmıştım öğlen kızlara da bugün başladı ama rahmim aynı adet olcak gibi haraketli batıyor yanıyor değişik böyle
Ben 2 gündür zaten yoruldum ayakta durmaktan oyuzden ondan fark edemem
Ilk defa oluyor bunların hepsi bu ay normalde adet günü yada öncesi olurdu garip hissediyorum kendimi kuzum bendede böyle durumlar
Ovu testin hangi markaydi senin canim, innovitami yoksa bir marka daha var labquick di galiba o mu. Innovita degilse onu tavsiye ederim daha hassas cunku.Valla bende 10 gün kullandım çörek otu kurunu canım. Evet 23 24 döngü benim. Ben hiç yakalayamadım pik. O yüzden yapmadım bu ay
Yok artık yaaaTam da tlc deki program gibi hamile oldugunu dogum yaparken öğreniyorlar Türkiye versiyonu da çekilse keşke hepimiz izleriz
Vakit bulursan mutlaka izle tlc de hamile oldugumu bilmiyordum programın adı.. Ne hikayeler var ben bi kac kere izledim.. Erkek kısırlık amelıyat oluyo 5 cocuk uzerıne.. Ona ragmen 6. cocuk geliyo ve dogum baslayınca ögreniyolarYok artık yaaadoğuracak hamile olduğunu bilmiyor daha rahatlıkta nirvanaya ulaşmış şaka falan mı? Gerçek olamaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?