Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla hayatta yapmam utanırım yüzüne bakamam Benimki bir kere yapsana diye yalvarıyor manyakmiain sen diyorum
Bende yapmam hayatta çatlarim orta yerimden yinede yapmam benimkide diyor senin ne bicim bünyen var hiç gaz yapmiyon diyor yapmam ben gelmiyor cünkü dedim

Tam da tlc deki program gibi hamile oldugunu dogum yaparken öğreniyorlar Türkiye versiyonu da çekilse keşke hepimiz izleriz

Inşallah bebistendir kuzum bende senin gibi düşünüyorum umutlanıp yıkılmak istemiyorum sabırla bekliycem günüm gelince yapicam inşallah o 2. Çizgiyi görebilirim şimdilik beklemedeyim ❤❤
Aynen canim aceleye ne gerek var günümüz gelsin olee demi

Ahh ahh bende olee özellikle şişkinlik doymuyorum hep ıslak hissediyorum pantolon giyiyorum kemeri sikio sanki 10 Kilo almis gibi hissediom kendimi

Valla bende 10 gün kullandım çörek otu kurunu canım. Evet 23 24 döngü benim. Ben hiç yakalayamadım pik. O yüzden yapmadım bu ay
Ovu testin hangi markaydi senin canim, innovitami yoksa bir marka daha var labquick di galiba o mu. Innovita degilse onu tavsiye ederim daha hassas cunku.

Tam da tlc deki program gibi hamile oldugunu dogum yaparken öğreniyorlar Türkiye versiyonu da çekilse keşke hepimiz izleriz
Yok artık yaaa doğuracak hamile olduğunu bilmiyor daha rahatlıkta nirvanaya ulaşmış şaka falan mı? Gerçek olamaz yaaa

Yok artık yaaa doğuracak hamile olduğunu bilmiyor daha rahatlıkta nirvanaya ulaşmış şaka falan mı? Gerçek olamaz yaaa
Vakit bulursan mutlaka izle tlc de hamile oldugumu bilmiyordum programın adı.. Ne hikayeler var ben bi kac kere izledim.. Erkek kısırlık amelıyat oluyo 5 cocuk uzerıne.. Ona ragmen 6. cocuk geliyo ve dogum baslayınca ögreniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…