Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular belirti konuşanlar var , ben de bahsedeyim, alt karnım o kadar ağrıyordu ki adet olucam tamam ama bu ne yaniçok ağrımıştı, sonra aşırı gaz sorunu şişkinlik oldu bende , göğüs de hassasiyet her adet öncesi olduğu için önemsememiştim, bacak ağrım vardı bi de :) akıntı da vardı beyaz yapışkan

Kuzum ben de bugğn testte silik ikinci çizgi gördüm ama kuruma çizgisi mi bilemedim aşırı bi kasık ağrım var göğüslerim şiş ama ara ara ağrı giriyor akıntım çok hafif mide bulantım var adetime iki gün var olabilir mi sence

Normalde göğüslerim acırdı bu sefer ara ara sancı gibi giriyor devamlı bir acı yok

Çogu düzensiz adet olan kişiler.. Hatta biri her ay düzenli adet olan biriydi doktor acıklama yapıyor her dogumdan sonra hikayelerini anlatıyor
Bi de düzensiz adete rağmen kalmışlar hey Allahımm atalım kendimizi şuradan nerdeyse üzülücem her ay günü gününe adet olduğuma

Bende vakitten bol ne var izlerim
seviyorum tlc yi ben de baya değişik programlar oluyor ama ağır yaşamlar favorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…