- 14 Temmuz 2017
- 822
- 1.019
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.501
Adet olmamış mı hiç çok saçma insan merak etmez miTam da tlc deki program gibi hamile oldugunu dogum yaparken öğreniyorlar Türkiye versiyonu da çekilse keşke hepimiz izleriz
Çogu düzensiz adet olan kişiler.. Hatta biri her ay düzenli adet olan biriydi doktor acıklama yapıyor her dogumdan sonra hikayelerini anlatıyorAdet olmamış mı hiç çok saçma insan merak etmez mi
A aaa çok enteresanÇogu düzensiz adet olan kişiler.. Hatta biri her ay düzenli adet olan biriydi doktor acıklama yapıyor her dogumdan sonra hikayelerini anlatıyor
Kuzum ben de bugğn testte silik ikinci çizgi gördüm ama kuruma çizgisi mi bilemedim aşırı bi kasık ağrım var göğüslerim şiş ama ara ara ağrı giriyor akıntım çok hafif mide bulantım var adetime iki gün var olabilir mi senceKuzular belirti konuşanlar var , ben de bahsedeyim, alt karnım o kadar ağrıyordu ki adet olucam tamam ama bu ne yaniçok ağrımıştı, sonra aşırı gaz sorunu şişkinlik oldu bende , göğüs de hassasiyet her adet öncesi olduğu için önemsememiştim, bacak ağrım vardı bi de :) akıntı da vardı beyaz yapışkan
Normalde göğüslerim acırdı bu sefer ara ara sancı gibi giriyor devamlı bir acı yokKuzular belirti konuşanlar var , ben de bahsedeyim, alt karnım o kadar ağrıyordu ki adet olucam tamam ama bu ne yaniçok ağrımıştı, sonra aşırı gaz sorunu şişkinlik oldu bende , göğüs de hassasiyet her adet öncesi olduğu için önemsememiştim, bacak ağrım vardı bi de :) akıntı da vardı beyaz yapışkan
Aynen ama ilgi çekici bi program biz 1000 tane belirti arıyoruz adet gelmeden millet ihtimal vermiyor hamıle olacagınaA aaa çok enteresan
Bi de düzensiz adete rağmen kalmışlarÇogu düzensiz adet olan kişiler.. Hatta biri her ay düzenli adet olan biriydi doktor acıklama yapıyor her dogumdan sonra hikayelerini anlatıyor
Nerdeyse testlerle uyuyup uyanıcazBi de düzensiz adete rağmen kalmışlarhey Allahımm atalım kendimizi şuradan nerdeyse üzülücem her ay günü gününe adet olduğuma
Bende vakitten bol ne var izlerimVakit bulursan mutlaka izle tlc de hamile oldugumu bilmiyordum programın adı.. Ne hikayeler var ben bi kac kere izledim.. Erkek kısırlık amelıyat oluyo 5 cocuk uzerıne.. Ona ragmen 6. cocuk geliyo ve dogum baslayınca ögreniyolar
HahaBi de düzensiz adete rağmen kalmışlarhey Allahımm atalım kendimizi şuradan nerdeyse üzülücem her ay günü gününe adet olduğuma
Ayy o şişmanlar ameliyat olanlar superrBende vakitten bol ne var izlerim ☺
seviyorum tlc yi ben de baya değişik programlar oluyor ama ağır yaşamlar favorim
Aynen ama izlerken fenalık geliyor insana onda daAyy o şişmanlar ameliyat olanlar superr
Labaquik canımOvu testin hangi markaydi senin canim, innovitami yoksa bir marka daha var labquick di galiba o mu. Innovita degilse onu tavsiye ederim daha hassas cunku.
Evet yaa aqqllah yardimci lari olsunAynen ama izlerken fenalık geliyor insana onda daAllah korusun ya çok zor
Yook kuzummmUyumadinizmı kızlar
SelamLabaquik canım
Şimdi yatıyorum koca huzursuzlanıyor. Bensiz de uyuyamıyor paşam.Uyumadinizmı kızlar
Iyi çok şükür canım yatıyorum şimdi koca huysuzlanıyorSelam
Nasılsın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?