- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.521
HahaIyi çok şükür canım yatıyorum şimdi koca huysuzlanıyorsen nasılsın
Iyi geceler canımHahabnde yatmaya haxirlaniom
Bende herzamanki gibi uyumadımYook kuzummm
Sende bnde sinBende herzamanki gibi uyumadım
Hayirli olsun canim öncelikle 5 hafta dan önce ultrason da görünmez ancak alttan bakarsan oleKizlar salı günü ulturasyona gidicem acaba beklesem mi cumartesi günü kan testimi sonucunu veren hemşire b HCG hormanlarin yüksek olduğunu iki gün sonra ulturasyona gözükür demişti 1 Aralık son adet günüm 4 +1 günlük gebelik kan testi sonucumu paylasiyorum ilk hamileligim ulturasyonda gözükme ihtimali var mı 4 haftalık gebelikte gören oldumu
Bebek görünmese bile kese görünür gibi geliyor banaKizlar salı günü ulturasyona gidicem acaba beklesem mi cumartesi günü kan testimi sonucunu veren hemşire b HCG hormanlarin yüksek olduğunu iki gün sonra ulturasyona gözükür demişti 1 Aralık son adet günüm 4 +1 günlük gebelik kan testi sonucumu paylasiyorum ilk hamileligim ulturasyonda gözükme ihtimali var mı 4 haftalık gebelikte gören oldumu
Aynen yasak elmayı izleyemediydim bu hafta onu izliyorumSende bnde sin
Bn tv kapadım yatmaya çalışıcam bakalımAynen yasak elmayı izleyemediydim bu hafta onu izliyorum
Aynen kese bi ihtimalle görünür ama gorunmeyince de kafa karışır en güzeli 5 gün sonra gitmekBebek görünmese bile kese görünür gibi geliyor bana
Kese gorusun ben ona bile razıyım uyuyamıyorum kafamda kurup duruyorumBebek görünmese bile kese görünür gibi geliyor bana
Iyi geceler o zamanBn tv kapadım yatmaya çalışıcam bakalım
Canım o zaman alttan baktır vajinal ultrasonda görünme olasıligı daha yüksekKese gorusun ben ona bile razıyım uyuyamıyorum kafamda kurup duruyorum
Mecbr kaldm kuzmm yaa inşallah gerk kalmaz bi iyi bi çoook kötü olyorm Allahm yardm etsn herkese bnadsDolarex iyi bi agrı kesici canim ama onu gebelik planlayanlar kullanmasin yaziyor icinde bende onu kullaniyordum 2 aydir kullanmiyorum sadece parol kullaniyorum gebelik düsunenler yada gebelik süphesi olanlar parol kullanmaliymis butun doktorkar oyle diyor eczacilarda öyle diyor
İnşaAllahh canmn içi inşaAllahKuzum Rabbim şifa versin inşallah ya
Yok keske kuzm Rabbim söyletti İnşaAllahh ya gttim acile iğne yaptılar bnde kornmadı gm için yazdıkları ilacı kullanamıyorumCanim doktora gitsene bu kadar kotuysen birde hamilesin heralde6l
Amin canım sen yinede baş agrısınin yenice başladigını hissettiğinde parol at o zaman etki ediyor agrı şiddetlendikten sonra etki etmiyorMecbr kaldm kuzmm yaa inşallah gerk kalmaz bi iyi bi çoook kötü olyorm Allahm yardm etsn herkese bnads
Nasl gececk bu grip gittikçe kötü olyorm sankiAmin canım sen yinede baş agrısınin yenice başladigını hissettiğinde parol at o zaman etki ediyor agrı şiddetlendikten sonra etki etmiyor
Kendini sıcak tut üşütme nane limon iç bol bol pekmezi sulandır cezvede ısıt iç bogazlara cigerlere çok iyi geliyorNasl gececk bu grip gittikçe kötü olyorm sanki
Selam canim cok tesekkur ederim iyiyim,oglum biraz rahatsizdi ama yazdiklarinizi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?