- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.541
Geçmiş olsun canımSelam canim cok tesekkur ederim iyiyim,oglum biraz rahatsizdi ama yazdiklarinizi okudumsen nasilsin ?♥
Belkide ondan tam anlayamiyosundur, o markada tam anlayamayan cok var.Labaquik canım
İnstagramda bir gebenin günlüğü var canım onunla irtibata geçip alabilirsin ben memnun kaldım ondan burda kullananda çok var yanılmıyorsamKızlar hepinize merhabalarBen yumurtlama takip testlerinden ilk defa alacağım hangisini alayım yardımcı olur musunuz?
Dualarımız kalbimiz seninlr kuzum inşsllah istediğin gibi bir hafta geçirirsinHerkese günaydın kızlar
Bugün görevlendirmemin yapıldığı yere ilk gidişim olacak tekrardan rapor ayarlayamadım, oradaki amirlerimle İlk görüşmem olacak acayip stresliyim, bana dua edin lütfen güzel bi gün olsun, bu haftayı geçirmem gerekiyor sonrasında çok kötü bir yerse eğer tekrar rapor şansımı deneyeceğim, zaten yakın zamanda çıkış verirler sürdükleri kişiye genelde öyle yapıyorlar
Kuzumm sen ozaman reglin gectigi gibi kan testi verrKuzucum suya tuttum daha da belirginleşti
İnşallah kuzumDualarımız kalbimiz seninlr kuzum inşsllah istediğin gibi bir hafta geçirirsin ♥♥♥
Iki kere pozitifi görmüş ben regl oldum bugunMerhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebeliğe hazırlık sürecinizi bizimle birlikte takip etmek istiyorsanız;
- Son adet tarihinizi (sat)
- Beklenen adet tarihinizi (bat)
- Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)
GÜZELLER GÜZELİ ANNE ADAYLARIMIZ
.
GÜZELLER GÜZELİ ANNELERİMİZ
Durumun ne bilmiyrm ama arkadasim,ben adettim gecmeden iki kere pozitifi gordum hemen cikanindan hemde,ama fakat lakinn bir gün gecikmeyle regl oldum, degilimBuda biraz beklemiş hali
Yine negatf gibi duryyı mlsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?