Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım

hakkında hayırlısı olsun ilk gün stresini biliyorum ayy insan neyle karşılaşıcağını bilmiyo ayaklar geri geri gidiyo bide senin farklı durumlarda var inşallah beklediğinden daha güzel geçer canım

Kızlar ben bu ay soğan kürü ile maydanoz süt kürü yapmak istiyorum bir de öyle deniyeyim bakalım ☺ Soğan kürü adet olunca mı başlanıyordu ☺
Kuzum bnm bildigim kadari ile adet bitimi baslanip 15 gun drvam ediliyor ve birakiliuir

Kuzum bnm bildigim kadari ile adet bitimi baslanip 15 gun drvam ediliyor ve birakiliuir
İnternette bende öyle okudum ama aynı zamanda adet döneminde kullanılmasının bir sakıncası yok yazmışlar birde sizlere sorayım dedim kullanan varsa nasıl uyguladı diye

Aynen canim aceleye ne gerek var günümüz gelsin olee demi
Aynen kuzum
Ahh ahh bende olee özellikle şişkinlik doymuyorum hep ıslak hissediyorum pantolon giyiyorum kemeri sikio sanki 10 Kilo almis gibi hissediom kendimi
Bende kendimi kilo almış gibi hissediyorum çok gazlandim dünden beri ondan sis karnım
Islaklık hissi bendede var günlük ped kullanıcam en iyisi

Kuzum bunlar şuan bende var sadece göğüsler öyle eklenmeyecek kadar ağrı yok bide bende sag kasık ta çekilme yanma batma hissi de var kalanlar aynı ama insallah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…