- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.561
Bir daha test yapsam mı acaba kuzumKuzumm sen ozaman reglin gectigi gibi kan testi verr
Aslinda yapabilirsin kuzum Elinde varsa bi bakalim koyulasiyormu yada ilk dakikalardami cikiyorBir daha test yapsam mı acaba kuzum
Bende vakitten bol ne var izlerim ☺
seviyorum tlc yi ben de baya değişik programlar oluyor ama ağır yaşamlar favorim
[/QUOTE
bizimde evde hep tlc dmax veya dıcovery acık oluyo ama izlemekten en keyif aldıgım hurda avcıları Drew prıtchard
Var var yapayım o zaman birazdanAslinda yapabilirsin kuzum Elinde varsa bi bakalim koyulasiyormu yada ilk dakikalardami cikiyor
günaydın canımHerkese günaydın kızlar
Bugün görevlendirmemin yapıldığı yere ilk gidişim olacak tekrardan rapor ayarlayamadım, oradaki amirlerimle İlk görüşmem olacak acayip stresliyim, bana dua edin lütfen güzel bi gün olsun, bu haftayı geçirmem gerekiyor sonrasında çok kötü bir yerse eğer tekrar rapor şansımı deneyeceğim, zaten yakın zamanda çıkış verirler sürdükleri kişiye genelde öyle yapıyorlar
Çıkmadı kuzum ya dünkü kuruma çizgisiydi herhaldeVar var yapayım o zaman birazdan
Yao bizede at kuzum ama bak sonuc ne olursa olsun uzukmek yok daha batin gelmedi tamamiVar var yapayım o zaman birazdan
Kuzum bnm bildigim kadari ile adet bitimi baslanip 15 gun drvam ediliyor ve birakiliuirKızlar ben bu ay soğan kürü ile maydanoz süt kürü yapmak istiyorum bir de öyle deniyeyim bakalım ☺ Soğan kürü adet olunca mı başlanıyordu ☺
Hayırdıe inşallah, umarım gebelik için ön kontroldürde sorun yoktur :)Günaydın kızlar
bende yıllık izindeyim pek aktif olamayacağım bu hafta. Birazdan doktora gideceğim
Akşam listeleri güncellerim hepinizi çok öpüyorum
Bi bizede atÇıkmadı kuzum ya dünkü kuruma çizgisiydi herhalde
İnternette bende öyle okudum ama aynı zamanda adet döneminde kullanılmasının bir sakıncası yok yazmışlar birde sizlere sorayım dedim kullanan varsa nasıl uyguladı diyeKuzum bnm bildigim kadari ile adet bitimi baslanip 15 gun drvam ediliyor ve birakiliuir
Aynen kuzumAynen canim aceleye ne gerek var günümüz gelsin olee demi
Bende kendimi kilo almış gibi hissediyorum çok gazlandim dünden beriAhh ahh bende olee özellikle şişkinlik doymuyorum hep ıslak hissediyorum pantolon giyiyorum kemeri sikio sanki 10 Kilo almis gibi hissediom kendimi
Kuzum bunlar şuan bende var sadece göğüsler öyle eklenmeyecek kadar ağrı yok bide bende sag kasık ta çekilme yanma batma hissi de var kalanlar aynı ama insallah bebiş vardırKuzular belirti konuşanlar var , ben de bahsedeyim, alt karnım o kadar ağrıyordu ki adet olucam tamam ama bu ne yaniçok ağrımıştı, sonra aşırı gaz sorunu şişkinlik oldu bende , göğüs de hassasiyet her adet öncesi olduğu için önemsememiştim, bacak ağrım vardı bi de :) akıntı da vardı beyaz yapışkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?