- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.581
Selam canim benim❤Selam canim cok tesekkur ederim iyiyim,oglum biraz rahatsizdi ama yazdiklarinizi okudumsen nasilsin ?♥
Dunkunden daha silik çok çok ışıkta belli oluyor gibi ana bu testin markası da değişik dunkunden ama yok gibi de yani yoktur büyük ihtimalleYao bizede at kuzum ama bak sonuc ne olursa olsun uzukmek yok daha batin gelmedi tamami
Günaydın ateşli hatun
Benımde pikten beri 36 çıkıyor. ayağa kalktım elimi yüzümü tıkadım. bidaha ölçücem dedim 35,8 cıktı. o kadar farkediyormu ya.dogru olan yataktan kalkmadan olanmı?Günaydın kizlarrrr ❤
Dün ateşim 36.3 tu bugün 36.7 olmuş
Geçen ay kusursuz gidiyordu bu ay çok saçma oldu
Günlük ped kullanmanı tavsiye etmem bakteri oluşumuna sebebiyet olabiliyormuş bu da iltihaplanma demek eğer ki çalışmıyorsanız sürekli iç çamaşırını değiştirmeni tavsiye ederimAynen kuzum
Bende kendimi kilo almış gibi hissediyorum çok gazlandim dünden beriondan sis karnım
Islaklık hissi bendede var günlük ped kullanıcam en iyisi
Evet kuzum doğrusu yataktan kalkmadan önce ölçülenBenımde pikten beri 36 çıkıyor. ayağa kalktım elimi yüzümü tıkadım. bidaha ölçücem dedim 35,8 cıktı. o kadar farkediyormu ya.dogru olan yataktan kalkmadan olanmı?
Çalışmıyorum kuzum ama sürekli evde deilim okula gidip geliyorum arkadaş çağırıyor oturmaya düzenli değiştirsem pedi sıkıntı olurmu kiGünlük ped kullanmanı tavsiye etmem bakteri oluşumuna sebebiyet olabiliyormuş bu da iltihaplanma demek eğer ki çalışmıyorsanız sürekli iç çamaşırını değiştirmeni tavsiye ederim
Valla ben daha önceden doktorumdan duymuştum eskiden akıntım olsa da olmasa da kullanıyordum doktorum onun yerine temiz bir peçete kullan daha iyi demişti normal şartlarda ped ler bile zararlı ama ona yapacak bir şeyimiz yok mecbur kullanıyoruz kimyasal hepsiÇalışmıyorum kuzum ama sürekli evde deilim okula gidip geliyorum arkadaş çağırıyor oturmaya düzenli değiştirsem pedi sıkıntı olurmu ki
Yao bizede at kuzum ama bak sonuc ne olursa olsun uzukmek yok daha batin gelmedi tamami
Durumun ne bilmiyrm ama arkadasim,ben adettim gecmeden iki kere pozitifi gordum hemen cikanindan hemde,ama fakat lakinn bir gün gecikmeyle regl oldum, degilim
Soğan kurune ade bitimi baslaniyor canım adet bitiminin 2, günüKızlar ben bu ay soğan kürü ile maydanoz süt kürü yapmak istiyorum bir de öyle deniyeyim bakalım ☺ Soğan kürü adet olunca mı başlanıyordu ☺
Soğan kurune ade bitimi baslaniyor canım adet bitiminin 2, günübende bu sabah İlk başladım yunurtlayana kadar yapicam yalnız riske atmak istemiyorum
Ay bana da ümit verin bacılar?Günaydın herkese, bugun adet günüm evde test yaptım negatif pozitife dönme ihtimali var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?