Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün sabah namazına kalkınca ilk defa böyle bi şey oluyor sağ ayağıma bi ağrı girdi tam karnımın alt karafina ayağıma yürüdükçe sanki bisey çekildi sonra aşağı indi ağrı ayağımın oraya acaba belirti olabilirmi

Selam canim cok tesekkur ederim iyiyim,oglum biraz rahatsizdi ama yazdiklarinizi okudum sen nasilsin ?♥
Selam canim benim❤ iyiyim çok şükür okudugun gibi belirtilerde boguluyoruz canim
Çok geçmiş olsun kuzum nesi var teyzesinin paşasının

Kızlar acil 30 kasım son adet günümdü
26 aralık beta 69,62
28 aralık beta 205,16
30 aralık beta 488,79

dünde adet olmam gereken gündü olmadım tabii hiçbi şey gelmedi nasıl artmış iki günde bir yaptırmaya devam edeyim mi

Günaydın kizlarrrr ❤
Dün ateşim 36.3 tu bugün 36.7 olmuş
Geçen ay kusursuz gidiyordu bu ay çok saçma oldu

Günaydın kizlarrrr ❤
Dün ateşim 36.3 tu bugün 36.7 olmuş
Geçen ay kusursuz gidiyordu bu ay çok saçma oldu
Benımde pikten beri 36 çıkıyor. ayağa kalktım elimi yüzümü tıkadım. bidaha ölçücem dedim 35,8 cıktı. o kadar farkediyormu ya.dogru olan yataktan kalkmadan olanmı?

Aynen kuzum
Bende kendimi kilo almış gibi hissediyorum çok gazlandim dünden beri ondan sis karnım
Islaklık hissi bendede var günlük ped kullanıcam en iyisi
Günlük ped kullanmanı tavsiye etmem bakteri oluşumuna sebebiyet olabiliyormuş bu da iltihaplanma demek eğer ki çalışmıyorsanız sürekli iç çamaşırını değiştirmeni tavsiye ederim

Günlük ped kullanmanı tavsiye etmem bakteri oluşumuna sebebiyet olabiliyormuş bu da iltihaplanma demek eğer ki çalışmıyorsanız sürekli iç çamaşırını değiştirmeni tavsiye ederim
Çalışmıyorum kuzum ama sürekli evde deilim okula gidip geliyorum arkadaş çağırıyor oturmaya düzenli değiştirsem pedi sıkıntı olurmu ki

Çalışmıyorum kuzum ama sürekli evde deilim okula gidip geliyorum arkadaş çağırıyor oturmaya düzenli değiştirsem pedi sıkıntı olurmu ki
Valla ben daha önceden doktorumdan duymuştum eskiden akıntım olsa da olmasa da kullanıyordum doktorum onun yerine temiz bir peçete kullan daha iyi demişti normal şartlarda ped ler bile zararlı ama ona yapacak bir şeyimiz yok mecbur kullanıyoruz kimyasal hepsi

Kızlar ben bu ay soğan kürü ile maydanoz süt kürü yapmak istiyorum bir de öyle deniyeyim bakalım ☺ Soğan kürü adet olunca mı başlanıyordu ☺
Soğan kurune ade bitimi baslaniyor canım adet bitiminin 2, günü bende bu sabah İlk başladım yunurtlayana kadar yapicam yalnız riske atmak istemiyorum

Soğan kurune ade bitimi baslaniyor canım adet bitiminin 2, günü bende bu sabah İlk başladım yunurtlayana kadar yapicam yalnız riske atmak istemiyorum

Kızlar bende geçen ay yaptım soğan kürünü 10 gün kadar adetim 2 gün gecikmeyle geldi bu ay henüz gelen giden yok testlerim de negatif çıkıyor ama bi arkadaş 9.gnünde pozitifi görmüş o yüzden umudum hala var bugün gecikmemin 8.günü

Kızlar bide bişey söylicem sabah yapılan idrar deniyor ya ben gün içinde yapınca snradan olan çizgi çıkıyor ama sabah yaptıklarım da o da çıkmıyor bugün gün içinde bi tane daha mı yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…