- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.601
Benim de dün silik çizgi çıktı 2 gün var adetime bugün hiç çizgi çıkmadıKızlar bende geçen ay yaptım soğan kürünü 10 gün kadar adetim 2 gün gecikmeyle geldi bu ay henüz gelen giden yok testlerim de negatif çıkıyor ama bi arkadaş 9.gnünde pozitifi görmüş o yüzden umudum hala varbugün gecikmemin 8.günü
Benim de dün silik çizgi çıktı 2 gün var adetime bugün hiç çizgi çıkmadı
hadi hayilirisi :) bende beklemekteyim ama bugün bi kasinti ile uyandim garipsedim acikcasiYa benim midem bulanmıyordu, yine bulanmaya başladı.. sanırım regli bekleyemeyip erken gebelik testi yapıcam
Şnsallah ama hiç umudum yok benim suan sen gecikmişsin de sende vardır insallah kuzumBen bi haftadır bunu yaşıyorum canım inşallah gebelik vardır ikimizde de
Tamam kuzum ozaman peçete koyayım tesekkurederimValla ben daha önceden doktorumdan duymuştum eskiden akıntım olsa da olmasa da kullanıyordum doktorum onun yerine temiz bir peçete kullan daha iyi demişti normal şartlarda ped ler bile zararlı ama ona yapacak bir şeyimiz yok mecbur kullanıyoruz kimyasal hepsi
İnşallah şifa olsun bende bakalım daha adetimi bekliyorum kist olmuş bu ay o yüzden gecikicek sanırımSoğan kurune ade bitimi baslaniyor canım adet bitiminin 2, günübende bu sabah İlk başladım yunurtlayana kadar yapicam yalnız riske atmak istemiyorum
Şnsallah ama hiç umudum yok benim suan sen gecikmişsin de sende vardır insallah kuzum
Aminnn insallahİnşallah canımm Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyuu
Kızlar bide bişey söylicem sabah yapılan idrar deniyor ya ben gün içinde yapınca snradan olan çizgi çıkıyor ama sabah yaptıklarım da o da çıkmıyor bugün gün içinde bi tane daha mı yapsam
Evet öyle yap canım daha iyiTamam kuzum ozaman peçete koyayım tesekkurederim
Aynı durumdayız bugun benım bat 1 sabah cıkmadı
Hadi bakalım inşallah pozitif görürsünYa benim midem bulanmıyordu, yine bulanmaya başladı.. sanırım regli bekleyemeyip erken gebelik testi yapıcam
Hadi hayırlısı olsun bakalımYa benim midem bulanmıyordu, yine bulanmaya başladı.. sanırım regli bekleyemeyip erken gebelik testi yapıcam
Oy balım bnmm yüreğinden öpüyorum senin dua et bebeğim tutsnda bişey olmaz geçer inşallahKendini sıcak tut üşütme nane limon iç bol bol pekmezi sulandır cezvede ısıt iç bogazlara cigerlere çok iyi geliyor
Benimde 36.10 cikti
Dunle ayni ne düşüşe geccek
senın diğer aylara göre ne zaman düşüşe geçiyordu? regl gününe kadar böyle giderse son gün düşüyorsa pek bi anlamı yok takibinBenimde 36.10 ciktibirbirimize yakin gidiyoruz
Geçici bir ateşlenme yaşiyorumGünaydın ateşli hatun
Bencede düşsün artık yeter bu kadarBenimde 36.10 ciktibirbirimize yakin gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?