- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.621
Gaz çok yok bende de ama şişlik coj var hafif kasik ağrım var ama azAynen kuzum
Bende kendimi kilo almış gibi hissediyorum çok gazlandim dünden beriondan sis karnım
Islaklık hissi bendede var günlük ped kullanıcam en iyisi
Tamam canımEvet öyle yap canım daha iyi
Kuzum benim simdi yukselir hergun 1 tık daha adete 4 3 5 kala deisiyo basliyo düşüşe gebelik yoksasenın diğer aylara göre ne zaman düşüşe geçiyordu? regl gününe kadar böyle giderse son gün düşüyorsa pek bi anlamı yok takibin
Duscek gibi durmuyo amaBencede düşsün artık yeter bu kadar
Yarın yaparsın canım bekle biraz ben de sürekli merak ve gel git içindeyim ama neyseki işteyim burda zaman geçiyor :)Ben şimdi bi tane daha mı yapsam yoksa ilerleyrn saatlerde mi yapsam bilemedim artık sabırsızlanmaya başladım
hımmm anladım kuzumKuzum benim simdi yukselir hergun 1 tık daha adete 4 3 5 kala deisiyo basliyo düşüşe gebelik yoksa
Duscek gibi durmuyo ama
Kuzum benim gecen ay adetten 2 gün önce düştü ateşimsenın diğer aylara göre ne zaman düşüşe geçiyordu? regl gününe kadar böyle giderse son gün düşüyorsa pek bi anlamı yok takibin
Benim de ilk adette 6 gun gecikmisti canim . Sen yine test yap hayırlısı olsun bakalim
Selam canim iyiyim çok şükür sen nasılsın ❤Selamlar kızlar nasılsınız
Benim 36.7 di dün bugünde 36.8 çıktıKuzum benim simdi yukselir hergun 1 tık daha adete 4 3 5 kala deisiyo basliyo düşüşe gebelik yoksa
Duscek gibi durmuyo ama
Benim kasık agrım var baya sağda sürekli bi çekilme yanma hissi var arada batıyor rahmimde aynı şekilde ara ara yokluyor şişlik sertlik fark etmedim şuan sadece gaz var ondan biraz şişlik var normal yani kuzumGaz çok yok bende de ama şişlik coj var hafif kasik ağrım var ama az
Yarın yaparsın canım bekle biraz ben de sürekli merak ve gel git içindeyim ama neyseki işteyim burda zaman geçiyor :)
Benimde bugun 36.7 cikti dun 36.3 tu bi anda firladiBenim 36.7 di dün bugünde 36.8 çıktıyakında düşer heralde
Bende iyiyim teşekkür ederimSelam canim iyiyim çok şükür sen nasılsın ❤
Benim kasık agrım var baya sağda sürekli bi çekilme yanma hissi var arada batıyor rahmimde aynı şekilde ara ara yokluyor şişlik sertlik fark etmedim şuan sadece gaz var ondan biraz şişlik var normal yani kuzum
Kaç zamandır evlisin ve kaç test aldın ki çok merak ettimYarın da yaparım canım şu testler elimdeyken kana gitmek gelmiuor içimden en azından bitince derim ki eşime testler bitti bende hala olmadım bi kan verelimşimdi yine yaptım 10 dk oldu sanırım bi kenara koydum bakmıyorım 5 dk daha bakmıcam hiç öyle anlaştım kendimle
Insallah kuzum bu ay hepimiz gebis kalırız inşallah Rabbim bizede nasip eder buraya yazmayıBende iyiyim teşekkür ederimkızlar bana dua edin inşallah bu ay bende tuttururum o bebişi
Dün gece kaçtı bakKuzum benim simdi yukselir hergun 1 tık daha adete 4 3 5 kala deisiyo basliyo düşüşe gebelik yoksa
Duscek gibi durmuyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?