Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ilk adette 6 gun gecikmisti canim . Sen yine test yap hayırlısı olsun bakalim

Dün adet oldum :)
Dusukten sonra 2.adet bu..
Rahim kendini iyice toparlamış olur diye kendimi avutayım baliii :))
Hayırlısı hayırlısı hayırlısı

G gizsiz bak kuzum 2 ayin tablosu ust uste yesil olan ilk yaptigim aydi gordugun gibi sona dogru hergun düştü ates.. Mor olanda gecen ay yaptigim oda sona dogru düştü kaydetmedim sinir oldum olmadi yine diye

Gaz çok yok bende de ama şişlik coj var hafif kasik ağrım var ama az
Benim kasık agrım var baya sağda sürekli bi çekilme yanma hissi var arada batıyor rahmimde aynı şekilde ara ara yokluyor şişlik sertlik fark etmedim şuan sadece gaz var ondan biraz şişlik var normal yani kuzum

Yarın yaparsın canım bekle biraz ben de sürekli merak ve gel git içindeyim ama neyseki işteyim burda zaman geçiyor :)

Yarın da yaparım canım şu testler elimdeyken kana gitmek gelmiuor içimden en azından bitince derim ki eşime testler bitti bende hala olmadım bi kan verelim şimdi yine yaptım 10 dk oldu sanırım bi kenara koydum bakmıyorım 5 dk daha bakmıcam hiç öyle anlaştım kendimle

Benim kasık agrım var baya sağda sürekli bi çekilme yanma hissi var arada batıyor rahmimde aynı şekilde ara ara yokluyor şişlik sertlik fark etmedim şuan sadece gaz var ondan biraz şişlik var normal yani kuzum

Canım dediğin gibi dün hep sağ tarafımla derdim vardı sağ bacak arkadan eklem yerlerim damarlarım çekiliyordu sanki kalçama vurdu ağrısı sonra belimde ağrıdı kasığım da pek hissetmedim ama böylr nasıl desem yakıcı bi ağrı
Bugün daha başlamadı hamdolsun

Kaç zamandır evlisin ve kaç test aldın ki çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…