- 18 Mart 2019
- 707
- 1.212
- 113
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.641
Insallah insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin aminInsallah kuzum bu ay hepimiz gebis kalırız inşallah Rabbim bizede nasip eder buraya yazmayı❤
amanınnn cok sınır bozucuEki Görüntüle 2570781
G gizsiz bak kuzum 2 ayin tablosu ust uste yesil olan ilk yaptigim aydi gordugun gibi sona dogru hergun düştü ates.. Mor olanda gecen ay yaptigim oda sona dogru düştü kaydetmedim sinir oldum olmadi yine diye
pikim çok belirgin olmadı ovulasyonlarda. onun haricinde bi etki oldumu bilemem. 8ocakta bellli oalcakGünaydın kızlardoğrusu tünaydın oldu benim clife geldi ay bunu içenler nasıl içiyor içinde Bi ben eksiğim
Bende sadece sağ kasıkta kuzum birde rahim alt karin bölgemde oluyor ama kasigim bu sabahtan beri sürekli ağrıyor batıyor çekiliyor sanki şuan oturuyorum sanki ici sis bi garip kuzum belimdede ağrı var hafif kuzum insallah gebeyizdirCanım dediğin gibi dün hep sağ tarafımla derdim vardı sağ bacak arkadan eklem yerlerim damarlarım çekiliyordu sanki kalçama vurdu ağrısı sonra belimde ağrıdı kasığım da pek hissetmedim ama böylr nasıl desem yakıcı bi ağrı
Bugün daha başlamadı hamdolsun
Bat ne demekBende sadece sağ kasıkta kuzum birde rahim alt karin bölgemde oluyor ama kasigim bu sabahtan beri sürekli ağrıyor batıyor çekiliyor sanki şuan oturuyorum sanki ici sis bi garip kuzum belimdede ağrı var hafif kuzum insallah gebeyizdir❤benim bata daha 10 gün var bugün yumurtlamanın 7.günü
Amin amin aminInsallah insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin amin
Beklenen adet tarihiBat ne demek
Adet günü:)Bat ne demek
Kaç yıldır adet oluyorum ilk defa bat denildiğini duydum desem ayıp mi olur bilemedimBeklenen adet tarihiyani gelmemesi gereken gereksiz şey
Dimi insan ne üzülüyor adet olduğundaBeklenen adet tarihiyani gelmemesi gereken gereksiz şey
insalalh canimYok keske kuzm Rabbim söyletti İnşaAllahh ya gttim acile iğne yaptılar bnde kornmadı gm için yazdıkları ilacı kullanamıyorum
İnşallah etkili olmuştur canım sanapikim çok belirgin olmadı ovulasyonlarda. onun haricinde bi etki oldumu bilemem. 8ocakta bellli oalcak
hadi hayilirisi :) bende beklemekteyim ama bugün bi kasinti ile uyandim garipsedim acikcasi
Hadi bakalım inşallah pozitif görürsün
Bakalım cesaret edebilecek miyim? teşekkür ederiz kızlarHadi hayırlısı olsun bakalım
Benim yoğun bişey yok ama baş dönmesi var o gecmio kasik ta ara ara vae sanırım adet gelcej yaaBenim kasık agrım var baya sağda sürekli bi çekilme yanma hissi var arada batıyor rahmimde aynı şekilde ara ara yokluyor şişlik sertlik fark etmedim şuan sadece gaz var ondan biraz şişlik var normal yani kuzum
Aynen yaa bende ilk ölçüyorum ya bilemiom nasıl olcakBenimde bugun 36.7 cikti dun 36.3 tu bi anda firladimanyak ates
inaşşalh canım inşallah Allah ol demiştir isteyen bekleyen herkes içinİnşallah etkili olmuştur canım sanabenim yumurtlama falan hiç sorunum yoktu. İnşallah herseye fayda olur
Benim 6 gün kaldı canimmBende sadece sağ kasıkta kuzum birde rahim alt karin bölgemde oluyor ama kasigim bu sabahtan beri sürekli ağrıyor batıyor çekiliyor sanki şuan oturuyorum sanki ici sis bi garip kuzum belimdede ağrı var hafif kuzum insallah gebeyizdir❤benim bata daha 10 gün var bugün yumurtlamanın 7.günü
Olmaz kuzum bende burda öğrendimKaç yıldır adet oluyorum ilk defa bat denildiğini duydum desem ayıp mi olur bilemedim
İnşallah canım sen bu ay başlamıştın demi kullanmaya seni hatırlıyorum ilk baştan beri çünkü o kadar cabana karşılık inşallah olmuştur ve çok çok mutlu olursuninaşşalh canım inşallah Allah ol demiştir isteyen bekleyen herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?