- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.661
Hemde ne üzülme ne yikiklikDimi insan ne üzülüyor adet olduğundainşallah bu ay tamamdır ya benim kendimden umudum var
Senin az kalmış kuzum hadi inşallah bebisin seninledirBenim 6 gün kaldı canimm
Inşallah gelmez kuzum bebiş gelir daha bata var umut kaybetmeBenim yoğun bişey yok ama baş dönmesi var o gecmio kasik ta ara ara vae sanırım adet gelcej yaa
Geçen ay benim ateş çok düzenli gitti arttı ve düştü bu ay baya farklı delirdiAynen yaa bende ilk ölçüyorum ya bilemiom nasıl olcak
Kan değerlerime yarın bakılacak canım
Yüksek gibi oluyor bir anda düşuyor. Ha gebelik testi yapmişsin negatif cıkmiş ha ateşin birden düşmüş aynı şeyamanınnn cok sınır bozucu
ateş takibide sıkıntı yaa. sınır bozucu
İnşallah canimmm nasip herseySenin az kalmış kuzum hadi inşallah bebisin seninledir❤
Takip et bakalim nasil olcak cikcakmi incekmiBenim 36.7 di dün bugünde 36.8 çıktıyakında düşer heralde
Senin ates havalarda ucuyoDün gece kaçtı bak
Karisik baya kuzum yumurtlamayi takip icin yapiyolar ama o bile karisik anlaman icin 2 3 ay takip etmen lasim ben bos yere test yapmamak için yapiyorum adete dogru nolcak diyeamanınnn cok sınır bozucu
ateş takibide sıkıntı yaa. sınır bozucu
Amin kuzum aynenİnşallah canimmm nasip hersey
Geçen ay benim ateş çok düzenli gitti arttı ve düştü bu ay baya farklı delirdihayırlısı olsun inşallah kuzum ❤
Dün rahatsızdin ya ondan öyle ter basmıştır. Benimki çok havalardan uçuyor inişi muhteşem olacak gibi geliyorTakip et bakalim nasil olcak cikcakmi incekmi
Senin ates havalarda ucuyosabah kan ter icinde uyandim ya ates 36 cikti
Karisik baya kuzum yumurtlamayi takip icin yapiyolar ama o bile karisik anlaman icin 2 3 ay takip etmen lasim ben bos yere test yapmamak için yapiyorum adete dogru nolcak diye
Aaa ben de hep kullanırım günlük ped ama gün içinde 3 4 kere değiştiririm ıslandık ça degiştiriyorumGünlük ped kullanmanı tavsiye etmem bakteri oluşumuna sebebiyet olabiliyormuş bu da iltihaplanma demek eğer ki çalışmıyorsanız sürekli iç çamaşırını değiştirmeni tavsiye ederim
Adetten 2 gün önce düştü kuzum 36.8 den 36.4 e geldi bi anda adet oldum günde 36.3 tu ateşimAdet olüncü mi duru nasıl oldu canim
Kuzum bkle daha kirmizi kart gormiyene kadar umut var
Ben akıntı ve kötü koku sebebiyle gitmiştim ben akıntı olsa da olmasada kullanıyordum tabii ki bende sık sık değiştiriyordum doktorum kullanmamamı söylemişti bakteriye neden olabiliyormuş kullanacağın temiz peçete bile ondan daha iyi peçete kullan eğer iç çamaşırını değiştirebilme fırsatın varsa hiç bir şey kullanma demiştiAaa ben de hep kullanırım günlük ped ama gün içinde 3 4 kere değiştiririm ıslandık ça degiştiriyorum
Hayırlısi canim benim 2020 güzel annnelri olacagiz inanıyorum
Kiz benim dikkatimi çekti yumurtlamadan sonraki günlerde oluyo bana gecen ayda olmustu ya gercekten hastalikdan yada bilmioym yumurtlamadan sonra bisiler oluyo banaDün rahatsızdin ya ondan öyle ter basmıştır. Benimki çok havalardan uçuyor inişi muhteşem olacak gibi geliyor
Şnsallah kuzumHayırlısi canim benim 2020 güzel annnelri olacagiz inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?