Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogru aslında bekledikce bakteri üretimi olabilir.. Eskiler hep bez kullanırmıs kaynatıp yıkarlarmış.. Dikkat edeyim ben de bundan sonra.. Teşekkürler bilgi için

Benimkide gelecek hissediyorum dün agrim vardı bugünde gelip gidiyor
Ya dün çok ümitlendim öyle silik çizgi çıkınca bugün daha belirgindir diye düşündüm hiç çıkmadı moralim çok bozuldu daha adet gelmedi ama gelir kesin zaten kasıklarımda ağrı var kaç gundur

Dogru aslında bekledikce bakteri üretimi olabilir.. Eskiler hep bez kullanırmıs kaynatıp yıkarlarmış.. Dikkat edeyim ben de bundan sonra.. Teşekkürler bilgi için ☺
Aslında bekledikçe de değil bence ne kadar hava alıyor deselerde altında bir naylonu ve yapışknı var hava aldırmıyor yani o yüzden Ben günlük pedi bıraktığımdan beri kokulu akıntım yok hemde bunla ilgili bir ilaç vs kullanmadım sadece günlük pedi bıraktım

İnşallah canım sen bu ay başlamıştın demi kullanmaya seni hatırlıyorum ilk baştan beri çünkü o kadar cabana karşılık inşallah olmuştur ve çok çok mutlu olursun
inşşallah canım 2020 güzel gelsin rabbim hepimizin kucagını doldursun

Günaydın kızlar normalde bat 27 aralıktı biliyosunuz ama gelen giden yok henüz. İdrar testi yaptım dün negatif çıktı. Normalde adetim aşırı düzenlidir gün şaşmaz, bi yandan da adet olacakmışım gibi bi histe var karnımda napsam bilmedim kan testi yaptırcam ama bir iki gün daha beklesem mi diyorum sonuçta olsaydı idrarda çıkardı değil mi? birde bizim sadece bir gün korunmasız birliktelik oldu o da 14 aralık günüydü acaba idrara geçmemiş midir bilemedim.

Kiz benim dikkatimi çekti yumurtlamadan sonraki günlerde oluyo bana gecen ayda olmustu ya gercekten hastalikdan yada bilmioym yumurtlamadan sonra bisiler oluyo bana
Her ayrı ayrı seyler oluyor insan sapıtıyor ya eskiden ne yumurtlama biliyodum ne bisey ögrendikten sonra vücüt sapık supuk tepki vermeye başladı seninkide öyledir

Benım kokulu akıntı olmuyor fakat adet bitimi kötü kokuyor o damlalar gelirken kendım den tiksiniyorum resmen belki de ped den ötürüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…