- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.681
Şnsallah kuzum da bakalım iki gün sonra gelir benim KırmızılarKuzum bkle daha kirmizi kart gormiyene kadar umut var
Benimkide gelecek hissediyorum dün agrim vardı bugünde gelip gidiyorŞnsallah kuzum da bakalım iki gün sonra gelir benim Kırmızılar
Iyilik kuzum. EvdeyimNasılsınız kızlar var mı hamıle haberı
Yarın gıdıcem kuzum doktora suan nasıl hıc bılmıyorum ben gayet ıyıyım cok sukurIyilik kuzum. Evdeyim
Asil srn nasilsin mercimek nasil
Dogru aslında bekledikce bakteri üretimi olabilir.. Eskiler hep bez kullanırmıs kaynatıp yıkarlarmış.. Dikkat edeyim ben de bundan sonra.. Teşekkürler bilgi içinBen akıntı ve kötü koku sebebiyle gitmiştim ben akıntı olsa da olmasada kullanıyordum tabii ki bende sık sık değiştiriyordum doktorum kullanmamamı söylemişti bakteriye neden olabiliyormuş kullanacağın temiz peçete bile ondan daha iyi peçete kullan eğer iç çamaşırını değiştirebilme fırsatın varsa hiç bir şey kullanma demişti
Haber et kuzum.,Yarın gıdıcem kuzum doktora suan nasıl hıc bılmıyorum ben gayet ıyıyım cok sukur ♥
Ya dün çok ümitlendim öyle silik çizgi çıkınca bugün daha belirgindir diye düşündüm hiç çıkmadı moralim çok bozuldu daha adet gelmedi ama gelir kesin zaten kasıklarımda ağrı var kaç gundurBenimkide gelecek hissediyorum dün agrim vardı bugünde gelip gidiyor
Aslında bekledikçe de değil bence ne kadar hava alıyor deselerde altında bir naylonu ve yapışknı var hava aldırmıyor yani o yüzdenDogru aslında bekledikce bakteri üretimi olabilir.. Eskiler hep bez kullanırmıs kaynatıp yıkarlarmış.. Dikkat edeyim ben de bundan sonra.. Teşekkürler bilgi için ☺
En garantisiCanım ben gecikmemin 8.günündeyim birkaç testim kaldı olmadı gidip kan vericem eğer olmazsam tabii
kalbi içinmi gidiceksin kuzumTamam kuzu♥♥
Evet kuzummkalbi içinmi gidiceksin kuzum
ayy süper inşallah hayırlı haberlerle gel canım .Evet kuzumm
Insallah canım 6+1oluyorum yarın doktor gel dedı ınaallah duyabılırımayy süper inşallah hayırlı haberlerle gel canım .
inşşallah canım 2020 güzel gelsin rabbim hepimizin kucagını doldursunİnşallah canım sen bu ay başlamıştın demi kullanmaya seni hatırlıyorum ilk baştan beri çünkü o kadar cabana karşılık inşallah olmuştur ve çok çok mutlu olursun
büyük ihtimal duyarsın canım ama 9. hafta bile duyan var stres yapma sakınInsallah canım 6+1oluyorum yarın doktor gel dedı ınaallah duyabılırım
Her ayrı ayrı seyler oluyor insan sapıtıyor ya eskiden ne yumurtlama biliyodum ne bisey ögrendikten sonra vücüt sapık supuk tepki vermeye başladı seninkide öyledirKiz benim dikkatimi çekti yumurtlamadan sonraki günlerde oluyo bana gecen ayda olmustu ya gercekten hastalikdan yada bilmioym yumurtlamadan sonra bisiler oluyo bana
Benım kokulu akıntı olmuyor fakat adet bitimi kötü kokuyor o damlalar gelirken kendım den tiksiniyorum resmen belki de ped den ötürüdürAslında bekledikçe de değil bence ne kadar hava alıyor deselerde altında bir naylonu ve yapışknı var hava aldırmıyor yani o yüzden ☺ Ben günlük pedi bıraktığımdan beri kokulu akıntım yok hemde bunla ilgili bir ilaç vs kullanmadım sadece günlük pedi bıraktım ☺
Insallah kuzummm doktor gecen hafta haftaya gel duyalım dedı ama ıcım umıt doldu oyuzdenbüyük ihtimal duyarsın canım ama 9. hafta bile duyan var stres yapma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?