- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.701
Çok düşmemiş anladım canim bakalım düşerse gelio demekkiAdetten 2 gün önce düştü kuzum 36.8 den 36.4 e geldi bi anda adet oldum günde 36.3 tu ateşim
Rosem Allahtan tam çalışmalara başlamadın bu kadar sabırsızsın, başlamış olsaydın ne olurduYa benim midem bulanmıyordu, yine bulanmaya başladı.. sanırım regli bekleyemeyip erken gebelik testi yapıcam
Hayırlısı inşallah, öyledir emin ol, sağlıkla kucağına alDün adet oldum :)
Dusukten sonra 2.adet bu..
Rahim kendini iyice toparlamış olur diye kendimi avutayım baliii :))
Hayırlısı hayırlısı hayırlısı
Genellikle idrarda regl günü çıkıyor tatlım geç döllenme değilse, istiyorsan kan ber ama ben olsam 2 gün beklerdim, mevsimsel olabiliyorGünaydın kızlar normalde bat 27 aralıktı biliyosunuz ama gelen giden yok henüz. İdrar testi yaptım dün negatif çıktı. Normalde adetim aşırı düzenlidir gün şaşmaz, bi yandan da adet olacakmışım gibi bi histe var karnımda napsam bilmedim kan testi yaptırcam ama bir iki gün daha beklesem mi diyorum sonuçta olsaydı idrarda çıkardı değil mi?birde bizim sadece bir gün korunmasız birliktelik oldu o da 14 aralık günüydü acaba idrara geçmemiş midir bilemedim.
Aynen kuzum 3 4 derece düşerse geliyor demek 1 assa 1yukari oynama olurda insallah düşmez ateşler bebiş gelirÇok düşmemiş anladım canim bakalım düşerse gelio demekki
seninle haftalık döngümüz bende yarın 13+1 olucam :)Insallah kuzummm doktor gecen hafta haftaya gel duyalım dedı ama ıcım umıt doldu oyuzden
Bu ay mevsimlerden dolayı herkeste bir gecikme var üstüne üstlük inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı var yani hemen yapma biraz bekle buradaokudum bi arkadaşımız 6.ci gun olmuş regl bende aynı şekilde oldum bu ay 6 gün gecikti öyle oldum benim de asla şaşmaz. O yüzden çok umud etme sonrası daha büyük hayal kırıklığı oluyor. Derdim seni üzmek değil ben üzüldüm sen üzülme deme şekli sadece. Herşey gönlünce olsun.Günaydın kızlar normalde bat 27 aralıktı biliyosunuz ama gelen giden yok henüz. İdrar testi yaptım dün negatif çıktı. Normalde adetim aşırı düzenlidir gün şaşmaz, bi yandan da adet olacakmışım gibi bi histe var karnımda napsam bilmedim kan testi yaptırcam ama bir iki gün daha beklesem mi diyorum sonuçta olsaydı idrarda çıkardı değil mi?birde bizim sadece bir gün korunmasız birliktelik oldu o da 14 aralık günüydü acaba idrara geçmemiş midir bilemedim.
Ayyy ınsallah bende o haftları gorebılırım:)seninle haftalık döngümüz bende yarın 13+1 olucam :)
Amin inşallah canıminşşallah canım 2020 güzel gelsin rabbim hepimizin kucagını doldursun
Bu testler çok kafa karıştıriyor ne yumurtladıgın belli oluyor ne yumurtlamadıgın saçma sapan çikiyor. O yüzden ben çubuk test aldim daha netler onlar kafam hic karışmiyor ne zaman yumurtladim ne zaman catladi belli oluyorSelamlar kizlar
Herkes iyidir umarim
Bu aralar yogun geciyor foruma pek giremedim.. benim uygulamaya gore ovulasyon gunum bugun, 3 gundur test yapiyorum ama hep silik cikiyor.
Aniden yarin yukselme ihtimali var mi sizce? anlamadim neden boyle bu ay. Laboquick marka test kullaniyorum... kafam karisti testlerden bu ay.
bugun daha bile siliklesti test
Aynen ya ondan yazıyorum surekliHer ayrı ayrı seyler oluyor insan sapıtıyor ya eskiden ne yumurtlama biliyodum ne bisey ögrendikten sonra vücüt sapık supuk tepki vermeye başladı seninkide öyledir
Belki de olabilir mesela ben çok yoğun kanamam olduğu zaman ped kullanıyorum hani öyle damla damla ya da kahverengi akıntı şeklinde geldiğinde peçeteye dönüyorumBenım kokulu akıntı olmuyor fakat adet bitimi kötü kokuyor o damlalar gelirken kendım den tiksiniyorum resmen belki de ped den ötürüdür
Test baya silik adet bittiginden berimi yapiyosun yoksa takvime bakp yenimi yaptim baslamayaSelamlar kizlar
Herkes iyidir umarim
Bu aralar yogun geciyor foruma pek giremedim.. benim uygulamaya gore ovulasyon gunum bugun, 3 gundur test yapiyorum ama hep silik cikiyor.
Aniden yarin yukselme ihtimali var mi sizce? anlamadim neden boyle bu ay. Laboquick marka test kullaniyorum... kafam karisti testlerden bu ay.
bugun daha bile siliklesti test
Benim sarı akıntım var ilk defa
Benimde bu ay var bazı seyler vücutta ama daha öncede degisik tepkilere cok ümitlendigim icin artık takmiyorum belirti olarak bakmiyorum onlaraAynen ya ondan yazıyorum surekliayni sey olunca kafaya takmim umitlenmim diye
İnşallah canim insalalhAynen kuzum 3 4 derece düşerse geliyor demek 1 assa 1yukari oynama olurda insallah düşmez ateşler bebiş gelir❤
Valla kuzum ilk defa bu ay böyle şeyler yaşıyorum bel ağrısı alt karın ağrısı sağ kasık bacak ağrısı sancısı bu akıntıBu bir gebelik belirtisi bildigim. Kadariyla
görürsün canım zaman geçiyo banada hiç geçmiyo büyümüyo gibi geliyo ama bak 14 haftalık oldu yarılamak üzereyimAyyy ınsallah bende o haftları gorebılırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?