- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.721
Bende inanmıyorum belirtilete felan yaBenimde bu ay var bazı seyler vücutta ama daha öncede degisik tepkilere cok ümitlendigim icin artık takmiyorum belirti olarak bakmiyorum onlara
Adetine nekadar var kuzumValla kuzum ilk defa bu ay böyle şeyler yaşıyorum bel ağrısı alt karın ağrısı sağ kasık bacak ağrısı sancısı bu akıntı
bişeyler var gibi ama hayırlısı
Bu testler çok kafa karıştıriyor ne yumurtladıgın belli oluyor ne yumurtlamadıgın saçma sapan çikiyor. O yüzden ben çubuk test aldim daha netler onlar kafam hic karışmiyor ne zaman yumurtladim ne zaman catladi belli oluyor
Insallah vardir kuzumBir de 2 kat merdiven zor çıkıyorum kalbim pır pır yorgunlukta cabası valla bu ay fazlaca ümitlendimD1DEM
Bat 10ocak diyor kuzum uygulamaBende inanmıyorum belirtilete felan yaya brnim prolaktin yuksek ya baktim o yuksek oldugu zaman vucud kendini gebe saniyomus sanirim düşüşe gecti bende hic bisi yok ne kasik agrisi ne baska bisi cok rahatim hep o hormon yuzunden sacma spaan belirti yasiyodum demekki
Adetine nekadar var kuzum
Test baya silik adet bittiginden berimi yapiyosun yoksa takvime bakp yenimi yaptim baslamaya
Ayy masallahh kuzucumgörürsün canım zaman geçiyo banada hiç geçmiyo büyümüyo gibi geliyo ama bak 14 haftalık oldu yarılamak üzereyim
MekAynen ya ondan yazıyorum surekliayni sey olunca kafaya takmim umitlenmim diye
Kuzum benim kasık agrım hala aynı devam yanıyor batıyor çekiliyor alt karin rahim de ağrı var ara ara yanma çekilmeR Rainbow3461 kuzum sen nasılsın var mı değişiklik benim göğüs ağrım daha arttı ve sümüksü bildiğin sarı bir akıntı gelmiş
Çok heveslendim ben bu ay valla senin için de hevesliyim aynı şeyleri yaşıyoruz yaKuzum benim kasık agrım hala aynı devam yanıyor batıyor çekiliyor alt karin rahim de ağrı var ara ara yanma çekilme
Göğüslerimde sızlama.basladi karincalanma bide göğüs ucu etrafındaki kabarcıklar şişmiş baya
Sarı akintimda var biraz bel agrım var bide hafif aynı devam ben kuzum tek değişiklik göğüsler
Benimde 10 ocak diyo uygulamaBat 10ocak diyor kuzum uygulama
yumurtlamayı bir hafta geçti Ve göğüslerim dokununca acıyor
Evet canim birden yukselebilir tabiki yapmaya devam et sen uygulamaya bakma uygulama dogru soylemiyo malesef herzaman /: senin adet döngün kac gun ve bugun kacinci gundesinadet bittikten 3 gun sonra yapmaya basladim, ilk hic cizgi yoktu ondan 2-3 gun ara verdim sonra tekrar yapmaya basladim. ama gordugunuz gibi cok silik. bugun guya ovulasyon gunum olmasi lazim ama cizgi hic yok gibi.
erken yumurtlama mi oldu kacirdim, yoksa gec yumurtlama mi olacak bilmiyorum. insan stres oluyor.
cok ani yukselme oluyormu bu testlerde? bugun boyle yok gibiyken yarin bi anda kirmizi olma ihtimali var mi
Benimde 10 ocak diyo uygulamagunumuz ayniymis bekleyip gorelim bakalim
Benimde 10 ocak diyo uygulamagunumuz ayniymis bekleyip gorelim bakalim
Evet canim birden yukselebilir tabiki yapmaya devam et sen uygulamaya bakma uygulama dogru soylemiyo malesef herzaman /: senin adet döngün kac gun ve bugun kacinci gundesin
benımde regl belirtimdir sarı akıntıBu bir gebelik belirtisi bildigim. Kadariyla
11 gün var adete ve hiç böyle bir akıntım olmamıştı kuzubenımde regl belirtimdir sarı akıntı
Amin kuzum ya inşallah bende bu ay umutluyum gecen ay gibi deilim insallah 2mizde gebeyizdir herşeyimiz benziyorÇok heveslendim ben bu ay valla senin için de hevesliyim aynı şeyleri yaşıyoruz yaİnşallah güzel haberler alırız
Aynen benimde akıntı peçetede sarı ama ne çok sıvı ne çok katı değişik geldi banaAmin kuzum ya inşallah bende bu ay umutluyum gecen ay gibi deilim insallah 2mizde gebeyizdir herşeyimiz benziyor❤
Akıntıma şimdi baktım uzayan şeffaf akıntıya dönmüş yumurtlamada ki gibi peceteye silince açık sarı gözüküyor
herkesın farklı canım11 gün var adete ve hiç böyle bir akıntım olmamıştı kuzuyumurtlamayı da bir hafta geçtim
nasıl değerlendirdin canım..bi dolu bi boşmu. yoksa yumurtalama dönemınde üst üstemi.Amin kuzum ya inşallah bende bu ay umutluyum gecen ay gibi deilim insallah 2mizde gebeyizdir herşeyimiz benziyor❤
Akıntıma şimdi baktım uzayan şeffaf akıntıya dönmüş yumurtlamada ki gibi peceteye silince açık sarı gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?