- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.741
Olabilir kuzum bu ay hiç yaşamadığım şeyleri yaşayınca oldukça heveslendim valla ne yalan söyleyeyimherkesın farklı canım
belkı sana hamılelık belirtisidir
gecen ayda bana bembeyaz akıntı oldu.heh dedim galiba gebişim. ama regl oldum. insandan insana farkı gectim.aynı insan bile heray farklı belirtileri oluyor
herkesın farklı canım
belkı sana hamılelık belirtisidir
gecen ayda bana bembeyaz akıntı oldu.heh dedim galiba gebişim. ama regl oldum. insandan insana farkı gectim.aynı insan bile heray farklı belirtileri oluyor
Ne yazıkki ilişki ile bile bulaşıyor kesinlik kendi kağıt havlu ile kurula her seferinde mantar üremek için suyu çok severallahim bugün hic olmazdim ve mantar var galiba bi kasinti basti beni ayiptir sormasi
temizligie hijene camasirlarada cok dikkat ediyorum ztn olma olasiligim sifirdi nasil bulasti acaba
internnete arastirayim yumurtlamadan sonra bi alakasi olabilir mi diye ama bisi bulamadim
Ben de hiç yaşamadığım belirtiler yaşıyorum silik çizgi bile gördüm ama sonra negatif çıktı bugünkü testim daha bat gelmedi ama umudum yokOlabilir kuzum bu ay hiç yaşamadığım şeyleri yaşayınca oldukça heveslendim valla ne yalan söyleyeyim
İnşallah senin de vardır kuzum ben 3 kere kimyasal yaşadım böyle belirtilerim olmadı pek o yüzden heves ettim işte umarım vardır yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayacağımBen de hiç yaşamadığım belirtiler yaşıyorum silik çizgi bile gördüm ama sonra negatif çıktı bugünkü testim daha bat gelmedi ama umudum yokinsallah sizin tutunmuştur
Daha cok erken kuzum. Sakin yapmadaha test yapmam için çok erken dimi kuzum ben ilk defa böyle şeyler yaşadım kimyasalda bile yaşamamamıştım o yüzden pek heves ettimbekleyelim bakalım gün gelmeden yapmam zaten bişey dilim yandı kaç kere
Normalde yumurtlaman gerekiyo ama yapmaya devam et bakalim belki bikac gun gec gelir benimde hep ayni gunde olmaz canimsagol canim ,her gun bakmaya devam edicem..
adet dongum 30 gun ortalama, bugun 16.gundeyim..
Benimde beyaz oluyo sefaf oyle geliyo belirti arastirdigimda gormustum sari akinti oluyomus diye ama herkesde farkli sanirimbenımde regl belirtimdir sarı akıntı
Insallah gebeliktendir kuzum biz çok benziyoruz bu ay herşey aynı gidiyorAynen benimde akıntı peçetede sarı ama ne çok sıvı ne çok katı değişik geldi bana
İnsallah kuzum ben de valla sabahtan beti ağladım ağladım çok sinirim bozuldu dün çok heveslenmisim öyle çıkınca adet daha gelmedi ama gelcek belliİnşallah senin de vardır kuzum ben 3 kere kimyasal yaşadım böyle belirtilerim olmadı pek o yüzden heves ettim işte umarım vardır yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayacağım
Canim eger kokmuyosa normaldir kokuyosa enfeksiyon olabilir bende enfeksiyon vardi ordan biliyorum.. Normal akintim da beyaz sefafdir bu normal bende meselabeyaz akinti bende de var suanda, 2-3 gundur. ovulasyonu bile yakalayamadim ama henuz. beyaz akintinin sebebi nedir acaba
İnşallah ayyyy çok güzel olur kızzz ikimizde aynı anda olmuş olacakInsallah gebeliktendir kuzum biz çok benziyoruz bu ay herşey aynı gidiyor❤
24 yumurtlama 25 çatlama kuzumnasıl değerlendirdin canım..bi dolu bi boşmu. yoksa yumurtalama dönemınde üst üstemi.
Ağlama kuzum elbet olacak kendini yıpratma zamanı vardır hayırlısı sağlıklısı olsun daİnsallah kuzum ben de valla sabahtan beti ağladım ağladım çok sinirim bozuldu dün çok heveslenmisim öyle çıkınca adet daha gelmedi ama gelcek belli
Aynen kuzum birlikte hamiş olucaz belki birlikte doğuma gidicez aynı zamanda ay neguzel hayali bile insallahhh gerçek olur Aminnn Aminnnİnşallah ayyyy çok güzel olur kızzz ikimizde aynı anda olmuş olacak
İnsallah kuzum insan yıpranıyor her ay işteAğlama kuzum elbet olacak kendini yıpratma zamanı vardır hayırlısı sağlıklısı olsun da
Marka değişikliğine bende karsıyıım ama işte son günler çile bana kokuyorsa herkese kokar gibi hissediyorum olabıldıgınce ınsanlardan uzak durmaya çalısıyorumBelki de olabilir mesela ben çok yoğun kanamam olduğu zaman ped kullanıyorum hani öyle damla damla ya da kahverengi akıntı şeklinde geldiğinde peçeteye dönüyorum ☺ Ben pedleri gerçekten zararlı buluyorum olabildiğince az kullanmaya ve marka değişikliği yapmamaya çalışıyorum ☺
benımde regl belirtimdir sarı akıntı
Amin kuzum ya inşallah bende bu ay umutluyum gecen ay gibi deilim insallah 2mizde gebeyizdir herşeyimiz benziyor❤
Akıntıma şimdi baktım uzayan şeffaf akıntıya dönmüş yumurtlamada ki gibi peceteye silince açık sarı gözüküyor
Bende suan adet olcak gibi kasik agrisi varCanim eger kokmuyosa normaldir kokuyosa enfeksiyon olabilir bende enfeksiyon vardi ordan biliyorum.. Normal akintim da beyaz sefafdir bu normal bende mesela
Ay hayırlı sı olsun kuzum benim de akıntı yoğun uzuyor şeffaf peceteye sürünce acik sarı görünüyorBenim beyaz akinti seffaf yani durmadan çamaşır degistiriom.
Kasık ağrısı var ama yogun değil baş dönmesi var sürekli bide şimdi baş ağrısı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?