Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkesın farklı canım
belkı sana hamılelık belirtisidir
gecen ayda bana bembeyaz akıntı oldu.heh dedim galiba gebişim. ama regl oldum. insandan insana farkı gectim.aynı insan bile heray farklı belirtileri oluyor
Olabilir kuzum bu ay hiç yaşamadığım şeyleri yaşayınca oldukça heveslendim valla ne yalan söyleyeyim

herkesın farklı canım
belkı sana hamılelık belirtisidir
gecen ayda bana bembeyaz akıntı oldu.heh dedim galiba gebişim. ama regl oldum. insandan insana farkı gectim.aynı insan bile heray farklı belirtileri oluyor

beyaz akinti bende de var suanda, 2-3 gundur. ovulasyonu bile yakalayamadim ama henuz. beyaz akintinin sebebi nedir acaba

Ne yazıkki ilişki ile bile bulaşıyor kesinlik kendi kağıt havlu ile kurula her seferinde mantar üremek için suyu çok sever
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Heleki çocuk sahibi olmak isterken daha titiz olmalıyız. Bazen kendiliğinden de olur araştır evde ona göre birşeyler kullan

Olabilir kuzum bu ay hiç yaşamadığım şeyleri yaşayınca oldukça heveslendim valla ne yalan söyleyeyim
Ben de hiç yaşamadığım belirtiler yaşıyorum silik çizgi bile gördüm ama sonra negatif çıktı bugünkü testim daha bat gelmedi ama umudum yok insallah sizin tutunmuştur

Ben de hiç yaşamadığım belirtiler yaşıyorum silik çizgi bile gördüm ama sonra negatif çıktı bugünkü testim daha bat gelmedi ama umudum yok insallah sizin tutunmuştur
İnşallah senin de vardır kuzum ben 3 kere kimyasal yaşadım böyle belirtilerim olmadı pek o yüzden heves ettim işte umarım vardır yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayacağım

Daha cok erken kuzum. Sakin yapma
sagol canim ,her gun bakmaya devam edicem..
adet dongum 30 gun ortalama, bugun 16.gundeyim..
Normalde yumurtlaman gerekiyo ama yapmaya devam et bakalim belki bikac gun gec gelir benimde hep ayni gunde olmaz canim
benımde regl belirtimdir sarı akıntı
Benimde beyaz oluyo sefaf oyle geliyo belirti arastirdigimda gormustum sari akinti oluyomus diye ama herkesde farkli sanirim

İnşallah senin de vardır kuzum ben 3 kere kimyasal yaşadım böyle belirtilerim olmadı pek o yüzden heves ettim işte umarım vardır yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayacağım
İnsallah kuzum ben de valla sabahtan beti ağladım ağladım çok sinirim bozuldu dün çok heveslenmisim öyle çıkınca adet daha gelmedi ama gelcek belli

beyaz akinti bende de var suanda, 2-3 gundur. ovulasyonu bile yakalayamadim ama henuz. beyaz akintinin sebebi nedir acaba
Canim eger kokmuyosa normaldir kokuyosa enfeksiyon olabilir bende enfeksiyon vardi ordan biliyorum.. Normal akintim da beyaz sefafdir bu normal bende mesela

İnsallah kuzum ben de valla sabahtan beti ağladım ağladım çok sinirim bozuldu dün çok heveslenmisim öyle çıkınca adet daha gelmedi ama gelcek belli
Ağlama kuzum elbet olacak kendini yıpratma zamanı vardır hayırlısı sağlıklısı olsun da

Marka değişikliğine bende karsıyıım ama işte son günler çile bana kokuyorsa herkese kokar gibi hissediyorum olabıldıgınce ınsanlardan uzak durmaya çalısıyorum

Benim beyaz akinti seffaf yani durmadan çamaşır degistiriom.
Kasık ağrısı var ama yogun değil baş dönmesi var sürekli bide şimdi baş ağrısı başladı

Valla bende geçen iki aydır hep kaşık ağrısı olurdu adet oldum. Bu ay hicbir belirti yok aramıyorum da zaten. Ne zaman arasam sonuç hüsran oldu. Ara ara alt karin ağrısı oluyor ama önemsemiyorum. Kabızlık ve şişkinlik var ama bende kabızlık ve şişkinlik daima var. Huzursuz bağırsak sendromu var o yüzden onları da belirtiden saymıyorum. Hafif kremsi beyaz akinti var ama o da her ay olan şey o yüzden onu da önemsemiyorum. Arada sav kasığa şancı vuruyor ya da rahmim çekiliyor gibi ama onlarda önceki aylarda oluyordu. Ne kadar belirti düşünürse çıkarabiliyor belirti insan o yüzden hiç belirtiye takılmıyorum

Benim beyaz akinti seffaf yani durmadan çamaşır degistiriom.
Kasık ağrısı var ama yogun değil baş dönmesi var sürekli bide şimdi baş ağrısı başladı
Ay hayırlı sı olsun kuzum benim de akıntı yoğun uzuyor şeffaf peceteye sürünce acik sarı görünüyor
Kasik ve rahim agrım var resmen şuan adet olcak gibiyim günüm yakın olsa adet geliyor bugün derdim 10 gün var daha
Baş dönmem hep var benim tansiyonum sıkıntılı oldu için baş ağrısıda sunuzutum var banyo yapiom sik sik ondanda agriyor 2 sini belirti saymıyorum kendime
Hayırlara çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…