- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.761
Kaç zamandır evlisin ve kaç test aldın ki çok merak ettim
Iki aydır benim de böyle sorunlarım var bekarken de adet sancısı çekerdim ama bu iki aydır acayip tuhaf sancılarım sürekli kasıklarıma atıyor ağrılar ayrıca sağ kasigima ara ara ağrılar giriyor daha yeni adetim bitti 5 gün anca oluyor yikanali şuan da ara ara o sancıları hissediyorum şişkinlik var kabızlık zaten hep var şimdi mide ağrısı iştahsızlık yaşıyorum nedense ve idrarimin rengi değişmiş iki gündür dikkat ediyorum kan gibi de değil ama bildiğin kahverengi nedir bu anlayamadımValla bende geçen iki aydır hep kaşık ağrısı olurdu adet oldum. Bu ay hicbir belirti yok aramıyorum da zaten. Ne zaman arasam sonuç hüsran oldu. Ara ara alt karin ağrısı oluyor ama önemsemiyorum. Kabızlık ve şişkinlik var ama bende kabızlık ve şişkinlik daima var. Huzursuz bağırsak sendromu var o yüzden onları da belirtiden saymıyorum. Hafif kremsi beyaz akinti var ama o da her ay olan şey o yüzden onu da önemsemiyorum. Arada sav kasığa şancı vuruyor ya da rahmim çekiliyor gibi ama onlarda önceki aylarda oluyordu. Ne kadar belirti düşünürse çıkarabiliyor belirti insan o yüzden hiç belirtiye takılmıyorum
Inşallah bidahaki aya gerek kalmaz da bu ay o haber gelir çok çok aminCanım 1.5 seneyi aştık
20 tane test almıştık bu ay 3 tane kaldı bu kadar günüm geçer diye düşünmüyodum bi daha ki ayda kullanırım diyodum ama
Fazla gelmediğinde yani artık akıntıya döndüğünde pedi bırak bir de öyle deneMarka değişikliğine bende karsıyıım ama işte son günler çile bana kokuyorsa herkese kokar gibi hissediyorum olabıldıgınce ınsanlardan uzak durmaya çalısıyorum
Bende sadece sağ kasıkta kuzum birde rahim alt karin bölgemde oluyor ama kasigim bu sabahtan beri sürekli ağrıyor batıyor çekiliyor sanki şuan oturuyorum sanki ici sis bi garip kuzum belimdede ağrı var hafif kuzum insallah gebeyizdir❤benim bata daha 10 gün var bugün yumurtlamanın 7.günü
Inşallah bidahaki aya gerek kalmaz da bu ay o haber gelir çok çok amin
Bel bendede var kuzum şiddetli olmasada ama kasık çok fazla ağrıyor bugün resmen adet olcam sanki aynı hissiyat rahim falan çekilme hissi baskı çok var yanma batma tarzıCanım benimde dün aynı öyleydi ama niyeyse ben bacak bel ve kalça ağrısı çekiyorum daha çok
Bugün çok değil hamdolsun..
Sanki ara ara regl ağrısı da oluyor hayırlısu bekliyoruz bakalım sabırla inşallah gebeyizdir
Bende ilk defa hic bisi yok ay cok rahatim,Bende suan adet olcak gibi kasik agrisi var
Geçmesi lazım diyorlar ben geçen ay 2 test aldım ikisi de boş cıktı ne kadar üzüldüm amaAmin canım inşallah
Anneme diyorum negatif diye 10 15 gün bi geçsin diyor
Bel bendede var kuzum şiddetli olmasada ama kasık çok fazla ağrıyor bugün resmen adet olcam sanki aynı hissiyat rahim falan çekilme hissi baskı çok var yanma batma tarzı
Çok şükür kuzum❤
Amin kuzum insallahhhh❤
Geçmesi lazım diyorlar ben geçen ay 2 test aldım ikisi de boş cıktı ne kadar üzüldüm amaçok umutlanmıştım bütün belirtiler hamilelik gibiydi ama olmadı
Slm canım belirtisizlik de bi belirtiBende ilk defa hic bisi yok ay cok rahatim,
Senin adete kac gun kaldi canim
maşallah canım maşallahhh24 yumurtlama 25 çatlama kuzum
Kalp olanlar ilişki
Kuzum benim prolaktin yuksek cikmisti ya o yuksek olunca vucud kendini hamile hisediyomusSlm canım belirtisizlik de bi belirtibende yorumları okudukça belirtileniyom hepimiz için hayırlısı
Kuzum bu belirtiler aynen her ay oluyor ama bi ay da gelicekki belkide o ay bu aydırValla bende geçen iki aydır hep kaşık ağrısı olurdu adet oldum. Bu ay hicbir belirti yok aramıyorum da zaten. Ne zaman arasam sonuç hüsran oldu. Ara ara alt karin ağrısı oluyor ama önemsemiyorum. Kabızlık ve şişkinlik var ama bende kabızlık ve şişkinlik daima var. Huzursuz bağırsak sendromu var o yüzden onları da belirtiden saymıyorum. Hafif kremsi beyaz akinti var ama o da her ay olan şey o yüzden onu da önemsemiyorum. Arada sav kasığa şancı vuruyor ya da rahmim çekiliyor gibi ama onlarda önceki aylarda oluyordu. Ne kadar belirti düşünürse çıkarabiliyor belirti insan o yüzden hiç belirtiye takılmıyorum
Bnde belirti aramiom kuzum ama bnm bariz baş dönmesi var yemekten sonra mide bulantısı devam ediyor ıslaklık vae bakalım nasip artıkValla bende geçen iki aydır hep kaşık ağrısı olurdu adet oldum. Bu ay hicbir belirti yok aramıyorum da zaten. Ne zaman arasam sonuç hüsran oldu. Ara ara alt karin ağrısı oluyor ama önemsemiyorum. Kabızlık ve şişkinlik var ama bende kabızlık ve şişkinlik daima var. Huzursuz bağırsak sendromu var o yüzden onları da belirtiden saymıyorum. Hafif kremsi beyaz akinti var ama o da her ay olan şey o yüzden onu da önemsemiyorum. Arada sav kasığa şancı vuruyor ya da rahmim çekiliyor gibi ama onlarda önceki aylarda oluyordu. Ne kadar belirti düşünürse çıkarabiliyor belirti insan o yüzden hiç belirtiye takılmıyorum
Kan değerlerime yarın bakılacak canım ☺ içinizi ferah tutun biraz sabırla her şey olur inşallah ❤
Ay hayırlı sı olsun kuzum benim de akıntı yoğun uzuyor şeffaf peceteye sürünce acik sarı görünüyor
Kasik ve rahim agrım var resmen şuan adet olcak gibiyim günüm yakın olsa adet geliyor bugün derdim 10 gün var daha
Baş dönmem hep var benim tansiyonum sıkıntılı oldu için baş ağrısıda sunuzutum var banyo yapiom sik sik ondanda agriyor 2 sini belirti saymıyorum kendime
Hayırlara çıksın inşallah❤
O zaman kullandığın ilaç etkisini göstermiş canım benim de ovu dan sonraki 3 gün batmalar sancılar başladı bu ay adet olursa ki inşallah olmaz bebiş olur 3.günü hormon testlerini yaptircam bakalım ters bişey olmaz inşallah...bu prolaktin hormonu her ay degisilebilir mi yoksa yükselince hep yüksek mi devam ederKuzum benim prolaktin yuksek cikmisti ya o yuksek olunca vucud kendini hamile hisediyomusondan hep oylr seyler yasadim sanirim suan cok super ne agri ne bisi normal gidiyo, zatrn belirti olması icindr cok erken daha catlamanin uzerinden 4 gum gecti ama grcen aylar yumurtlamadna sonra hep bisiler yasiyodum
Bende ilk defa hic bisi yok ay cok rahatim,
Senin adete kac gun kaldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?