Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iki aydır benim de böyle sorunlarım var bekarken de adet sancısı çekerdim ama bu iki aydır acayip tuhaf sancılarım sürekli kasıklarıma atıyor ağrılar ayrıca sağ kasigima ara ara ağrılar giriyor daha yeni adetim bitti 5 gün anca oluyor yikanali şuan da ara ara o sancıları hissediyorum şişkinlik var kabızlık zaten hep var şimdi mide ağrısı iştahsızlık yaşıyorum nedense ve idrarimin rengi değişmiş iki gündür dikkat ediyorum kan gibi de değil ama bildiğin kahverengi nedir bu anlayamadım

Marka değişikliğine bende karsıyıım ama işte son günler çile bana kokuyorsa herkese kokar gibi hissediyorum olabıldıgınce ınsanlardan uzak durmaya çalısıyorum
Fazla gelmediğinde yani artık akıntıya döndüğünde pedi bırak bir de öyle dene

Canım benimde dün aynı öyleydi ama niyeyse ben bacak bel ve kalça ağrısı çekiyorum daha çok
Bugün çok değil hamdolsun..
Sanki ara ara regl ağrısı da oluyor hayırlısu bekliyoruz bakalım sabırla inşallah gebeyizdir

Bel bendede var kuzum şiddetli olmasada ama kasık çok fazla ağrıyor bugün resmen adet olcam sanki aynı hissiyat rahim falan çekilme hissi baskı çok var yanma batma tarzı
Çok şükür kuzum
Amin kuzum insallahhhh

Benim adet öncesinde pek olmadı
Çok mökkem bir sivilce çıkmıştı çenemde drniştim yarına regl olurum bunu dememin üzerinden tam 5 gün geçmiş

24 yumurtlama 25 çatlama kuzum
Kalp olanlar ilişki
maşallah canım maşallahhh
valla benım bi regl bitişi(1) bi gecen ctesi pazar(2-3). bu hafta pikte ve çatlamada oldu. (4-5) bide bu aksam olursa.
eşleriniz demiyormu size yeter diye yaa

Slm canım belirtisizlik de bi belirti bende yorumları okudukça belirtileniyom hepimiz için hayırlısı
Kuzum benim prolaktin yuksek cikmisti ya o yuksek olunca vucud kendini hamile hisediyomus ondan hep oylr seyler yasadim sanirim suan cok super ne agri ne bisi normal gidiyo, zatrn belirti olması icindr cok erken daha catlamanin uzerinden 4 gum gecti ama grcen aylar yumurtlamadna sonra hep bisiler yasiyodum

Kuzum bu belirtiler aynen her ay oluyor ama bi ay da gelicekki belkide o ay bu aydır Bi ay gelicek yine ayni belirtiler olucak sen onemsemiyceksin test yaptiginda iki cizgi

Bnde belirti aramiom kuzum ama bnm bariz baş dönmesi var yemekten sonra mide bulantısı devam ediyor ıslaklık vae bakalım nasip artık

Kan değerlerime yarın bakılacak canım ☺ içinizi ferah tutun biraz sabırla her şey olur inşallah ❤

İnşallah canım kendini nasıl hissediyorsun
Benim karnım da hafif bi ağrı var belim ağrıyor bide kontrol ediyorum regl mi oldum diye ama kupkuru şimdilik akıntı da yok
Sende akıntı falan varmı şuan

Ayy insalalh canım inan duramıyorum uzandı şimdi ayakta duramıyorum

O zaman kullandığın ilaç etkisini göstermiş canım benim de ovu dan sonraki 3 gün batmalar sancılar başladı bu ay adet olursa ki inşallah olmaz bebiş olur 3.günü hormon testlerini yaptircam bakalım ters bişey olmaz inşallah...bu prolaktin hormonu her ay degisilebilir mi yoksa yükselince hep yüksek mi devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…