Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kesin gosterdi kuzum goguslerimde cok fazla agrimiyo eski aylarda yumurtlamadan adete kadar acayip agrirdi.. Kuzum bilmiyom hep yukselirmi ama stress felan tetikliyomus 3. Ayda tekrar radevum var doktorda ilac verdi kullan dedi ben düşürdüğünu dusunuyorum

İnşallah kuzum faydası olsun da bebiş haberini alırız inşallah

Benim adet öncesinde pek olmadı
Çok mökkem bir sivilce çıkmıştı çenemde drniştim yarına regl olurum bunu dememin üzerinden tam 5 gün geçmiş
Insallah gelmez kuzum bebiş vardır
Gecen ay bende pek sanci çekmeden oldum hafif ağrılar olmuştu olduğum gün sadece bu ay çok erken başladı herşey bilmiyorum kuzum hayırlısı olsun ya belkide üşüttüm ondan bu ağrılar bilemiyorum şuan daha erken

Valla canım ben artık vücudumuza akıl sır erdiremiyorum. Kasik ağrıları yumurta büyümesinden olabilir. Diğerleri hususunda bir fikrim yok

maşallah canım maşallahhh
valla benım bi regl bitişi(1) bi gecen ctesi pazar(2-3). bu hafta pikte ve çatlamada oldu. (4-5) bide bu aksam olursa.
eşleriniz demiyormu size yeter diye yaa
Yok kuzum demiyor tamam diyor hep çünkü hayır dese olay çıkar biliyor kolay barışmam bi dün dedi bugun yorgunum yarın yapalım hayatım die takma sıkınti yok dedim zaten yumurtlama gecti sana kalmış dedim öyle dün yaptık işte

Ayy insalalh canım inan duramıyorum uzandı şimdi ayakta duramıyorum
Amin kuzum insallah
Yok otursamda yatsamda ağrı var rahat edemiyorum yemek koydum şimdi atese zar zor ya usuttum ben yada baska bisi var bilmiom ama bugün çok agrım var kasık alt karin rahimde hayırlısı olsun kuzum

ben kasik ağrısını çok cekiyorum yumurtamin resmen milim milim büyümesini hissediyorm bazıları hic hisstmezmis
Aynen canım misal yumurtlamadan sonra çoğu kişide göğüs ağrısı olur şu yaşıma kadar göğüs ağrısı hiç çekmedim prolaktin ölcturdugumde 9 çıkmıştı değeri. Belki biraz adete yakın dolgunlasiyor ama hiç göğüs ağrısı çekmedim. Ama kasik ağrısı çok fena bende adetlerim çok şiddetli geçer her ay. 4 5 aydır da ara ara hep sancim olur geçen iki aydır daha çok hissettiriyordu sancılar bu ay daha rahat geçiyor önceki iki aya göre

Aynı durumdayım senle ablam yumurtlama denen dönemi benle ogrendi

ama bu stresle regl olmam ben, iyice bi kısır döngüye girerim, en iyisi testte tek çizgiyi görürsem umudu keserim vaktinde reglimi olurum

ben dün aksam dürttüm ama yok. belkı bu aksam bıraz işve cilve kur

Bazısı çok wrkenden başlıyor canım inşallah habercisi olur bebeğinin bende bekliyorum rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…