- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.781
Evet kesin gosterdi kuzum goguslerimde cok fazla agrimiyo eski aylarda yumurtlamadan adete kadar acayip agrirdi.. Kuzum bilmiyom hep yukselirmi ama stress felan tetikliyomus 3. Ayda tekrar radevum var doktorda ilac verdi kullan dedi ben düşürdüğünu dusunuyorumO zaman kullandığın ilaç etkisini göstermiş canım benim de ovu dan sonraki 3 gün batmalar sancılar başladı bu ay adet olursa ki inşallah olmaz bebiş olur 3.günü hormon testlerini yaptircam bakalım ters bişey olmaz inşallah...bu prolaktin hormonu her ay degisilebilir mi yoksa yükselince hep yüksek mi devam eder
Aynn canim bekle belirtilere guven olmuyo malesefPrograma göre 6 ama bilemiom ya erken olabilrim ayın 5 ı de geçsin sonra belirtilere göre test alcam
İnşallah kuzum faydası olsun da bebiş haberini alırız inşallahEvet kesin gosterdi kuzum goguslerimde cok fazla agrimiyo eski aylarda yumurtlamadan adete kadar acayip agrirdi.. Kuzum bilmiyom hep yukselirmi ama stress felan tetikliyomus 3. Ayda tekrar radevum var doktorda ilac verdi kullan dedi ben düşürdüğünu dusunuyorum
Insallah gelmez kuzum bebiş vardırBenim adet öncesinde pek olmadı
Çok mökkem bir sivilce çıkmıştı çenemde drniştim yarına regl olurum bunu dememin üzerinden tam 5 gün geçmiş
Insallah kuzumİnşallah kuzum faydası olsun da bebiş haberini alırız inşallah
Valla canım ben artık vücudumuza akıl sır erdiremiyorum. Kasik ağrıları yumurta büyümesinden olabilir. Diğerleri hususunda bir fikrim yokIki aydır benim de böyle sorunlarım var bekarken de adet sancısı çekerdim ama bu iki aydır acayip tuhaf sancılarım sürekli kasıklarıma atıyor ağrılar ayrıca sağ kasigima ara ara ağrılar giriyor daha yeni adetim bitti 5 gün anca oluyor yikanali şuan da ara ara o sancıları hissediyorum şişkinlik var kabızlık zaten hep var şimdi mide ağrısı iştahsızlık yaşıyorum nedense ve idrarimin rengi değişmiş iki gündür dikkat ediyorum kan gibi de değil ama bildiğin kahverengi nedir bu anlayamadım
Yok kuzum demiyor tamam diyor hep çünkü hayır dese olay çıkar biliyor kolay barışmammaşallah canım maşallahhh
valla benım bi regl bitişi(1) bi gecen ctesi pazar(2-3). bu hafta pikte ve çatlamada oldu. (4-5) bide bu aksam olursa.
eşleriniz demiyormu size yeter diye yaa
Inşallah kuzum ya Bu ay hiç önemsemiyorum bakalımKuzum bu belirtiler aynen her ay oluyor ama bi ay da gelicekki belkide o ay bu aydır❤ Bi ay gelicek yine ayni belirtiler olucak sen onemsemiyceksin test yaptiginda iki cizgi
Amin kuzum insallahAyy insalalh canım inan duramıyorum uzandı şimdi ayakta duramıyorum
Hayır olsun kuzu ama çok kaptırma kaptirinca insan daha çok üzülüyorBnde belirti aramiom kuzum ama bnm bariz baş dönmesi var yemekten sonra mide bulantısı devam ediyor ıslaklık vae bakalım nasip artık
ben kasik ağrısını çok cekiyorum yumurtamin resmen milim milim büyümesini hissediyorm bazıları hic hisstmezmisValla canım ben artık vücudumuza akıl sır erdiremiyorum. Kasik ağrıları yumurta büyümesinden olabilir. Diğerleri hususunda bir fikrim yok
Aynen canım misal yumurtlamadan sonra çoğu kişide göğüs ağrısı olur şu yaşıma kadar göğüs ağrısı hiç çekmedim prolaktin ölcturdugumde 9 çıkmıştı değeri. Belki biraz adete yakın dolgunlasiyor ama hiç göğüs ağrısı çekmedim. Ama kasik ağrısı çok fena bende adetlerim çok şiddetli geçer her ay. 4 5 aydır da ara ara hep sancim olur geçen iki aydır daha çok hissettiriyordu sancılar bu ay daha rahat geçiyor önceki iki aya göreben kasik ağrısını çok cekiyorum yumurtamin resmen milim milim büyümesini hissediyorm bazıları hic hisstmezmis
Aynı durumdayım senle ablam yumurtlama denen dönemi benle ogrendiAynen canım misal yumurtlamadan sonra çoğu kişide göğüs ağrısı olur şu yaşıma kadar göğüs ağrısı hiç çekmedim prolaktin ölcturdugumde kaç 9 çıkmıştı değeri. Belki biraz adete yakın dolgunlasiyor ama hiç göğüs ağrısı çekmedim. Ama kasik ağrısı çok fena bende adetlerim çok şiddetli geçer her ay. 4 5 aydır da ara ara hep sancim olur geçen iki aydır daha çok hissettiriyordu sancılar bu ay daha rahat geçiyor önceki iki aya göre
Ya farkında olmadan çok bilmeden hamile kalanlar ya da çok arayış içinde olmayanlar çoğu şeyin farkında değilAynı durumdayım senle ablam yumurtlama denen dönemi benle ogrendi
ama bu stresle regl olmam ben, iyice bi kısır döngüye girerim, en iyisi testte tek çizgiyi görürsem umudu keserim vaktinde reglimi olurumRosem Allahtan tam çalışmalara başlamadın bu kadar sabırsızsın, başlamış olsaydın ne olurdugününü bekle canım bence
Hayırlısı inşallah, öyledir emin ol, sağlıkla kucağına al
Genellikle idrarda regl günü çıkıyor tatlım geç döllenme değilse, istiyorsan kan ber ama ben olsam 2 gün beklerdim, mevsimsel olabiliyor
ama agri olsa hissederlediYa farkında olmadan çok bilmeden hamile kalanlar ya da çok arayış içinde olmayanlar çoğu şeyin farkında değil
Herkesin ağrıya duyarlılığı aynı değil canım. Kimi hiç ağrı yaşamaz. Bu tamamen kişinin vücuduyla ve hormonlariyla alakalı bence.ama agri olsa hissederledi
Doğru ben regldede ölüyordum simdi birde yumurtlm sancisi bsladiHerkesin ağrıya duyarlılığı aynı değil canım. Kimi hiç ağrı yaşamaz. Bu tamamen kişinin vücuduyla ve hormonlariyla alakalı bence.
ben dün aksam dürttüm ama yok. belkı bu aksam bıraz işve cilve kurYok kuzum demiyor tamam diyor hep çünkü hayır dese olay çıkar biliyor kolay barışmambi dün dedi bugun yorgunum yarın yapalım hayatım die takma sıkınti yok dedim zaten yumurtlama gecti sana kalmış dedim öyle dün yaptık işte
Insallah gelmez kuzum bebiş vardır❤
Gecen ay bende pek sanci çekmeden oldum hafif ağrılar olmuştu olduğum gün sadece bu ay çok erken başladı herşey bilmiyorum kuzum hayırlısı olsun ya belkide üşüttüm ondan bu ağrılar bilemiyorum şuan daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?