- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.801
Kadın olmak zor şey. Mesela kaynanam görümcem senin kadar şancı çeken birini görmedik derler bana. Ben adet olduğumda eşim korkudan hop oturuyor hop kalkıyor ama artık tanıyorum vücudumu. Ilk gün şancı başlıyor bir saat 2 saat arası öldürüyor beni. Soğuk terler döküyorum vücudum buz gibi olmaya başlıyor.sonra yavaş yavaş ısınmaya başlıyor..Ne zaman o soğuk teri attım vücudum ısınmaya geçer o zaman ağrılar yavaşlıyor katlanır bir seviyeye iniyor. Alıştım artıkDoğru ben regldede ölüyordum simdi birde yumurtlm sancisi bsladi
En güzeli adamlar isteyince vermicez bizi anlicaklar ozaman bidaha hayır demezler azcık burunlarını sürtmek lazımben dün aksam dürttüm ama yok. belkı bu aksam bıraz işve cilve kur
Hayir kuzumm gormrmisim dun jayinvaludemdeydim canim bnm bugunde ancak gurebildimTatli mucize kuzum nerelerdesin dun etiketledim gormedin heralde
Amin kuzum insallahBazısı çok wrkenden başlıyor canım inşallah habercisi olur bebeğininbende bekliyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
Anladim canimHayir kuzumm gormrmisim dun jayinvaludemdeydim canim bnm bugunde ancak gurebildim
Hayir yani 9 ay neden adet olmadım diye düşünmedin cocukdami hareket etmedi içinde neyin nesi diye merak etmedinmi arkadaş
Aynen canim kaptırmıom kendimi dinlemiom bilerek bakalım ne olcak bilemiomHayır olsun kuzu ama çok kaptırma kaptirinca insan daha çok üzülüyorinşallah bebistendir
Canım bir şey sorucam meryem ana otu nu sen mi kullanmıştınben dün aksam dürttüm ama yok. belkı bu aksam bıraz işve cilve kur
Günaydın herkese, bugun adet günüm evde test yaptım negatif pozitife dönme ihtimali var mı sizce?
evet canım ben kullandımCanım bir şey sorucam meryem ana otu nu sen mi kullanmıştın ☺
Hayir yaniii biz saatine saatine takip ediyoruz her seyi belirtiye yoruyoruz kadindakiii rahatliga bakHayir yani 9 ay neden adet olmadım diye düşünmedin cocukdami hareket etmedi içinde neyin nesi diye merak etmedinmi arkadaş
Geçmiş olsun canım ben de kaşıntı problemim olurdu bende doğal yöntemleri kullanmaya çalışırım hemen ilaç kullanmam kaşıntıya en iyi sirke ve karbonat geliyor ama bebeğe Bir zararı olur mu bilmem ilaç almaktansa taharetlenir gibi onu kullanırım öğün bir iki yapınca hemen geçerallahim bugün hic olmazdim ve mantar var galiba bi kasinti basti beni ayiptir sormasi
temizligie hijene camasirlarada cok dikkat ediyorum ztn olma olasiligim sifirdi nasil bulasti acaba
internnete arastirayim yumurtlamadan sonra bi alakasi olabilir mi diye ama bisi bulamadim
Ya biraz tekrar ettirecek gibi oldum ama nasıl kullanmıştın ekran görüntüsü almıştım diye hatırlıyorum almamışımevet canım ben kullandım
Evet kuzum biraz agirdir tadi ama 2 damla limon domersen hafifletirKizlar şu soğan suyu ne biçim biseymis ya daha ilk içtim ama böõ geldi
Aa ben çok önceden içmiştim çok beğenmiştimKizlar şu soğan suyu ne biçim biseymis ya daha ilk içtim ama böõ geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?