- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.821
Midemi eksitti birazAa ben çok önceden içmiştim çok beğenmiştim ☺
Mide problemi varsa yapabilir doğru soğan neticedeMidemi eksitti biraz ☹ne bulsak icicez valla ☺
meryem ana otunun güzelyıka suya tut tozu gitsin. ovulasyonda piki göreceğin günleri anlarız ya. piki görmeden bi gece öncede suya koy. 1gece suda kalacak..o gece meryem ana sureside okudum ben suya..Sadece yumurtlama zamanı kullanılacak.Sabah akşam içiceksin.İçtiğin gün ilişki olucak aynı zamanda. üzerinde ottan bi parçayı tasıycaksın hamiş kalana kadar. hamiş kaldıgını anlayınca cıkarıyosun.atladıgım bişey varsa sor yardımcı olurum canımYa biraz tekrar ettirecek gibi oldum ama nasıl kullanmıştın ekran görüntüsü almıştım diye hatırlıyorum almamışımben bu ay bitkisel ne varsa onu deniyecem sanırım ☺
Tamam canım allah razı olsun çok sağol sen bu ay yapmıştın diye hatırlıyorum inşallah hayırlı haberler alırsınmeryem ana otunun güzelyıka suya tut tozu gitsin. ovulasyonda piki göreceğin günleri anlarız ya. piki görmeden bi gece öncede suya koy. 1gece suda kalacak..o gece meryem ana sureside okudum ben suya..Sadece yumurtlama zamanı kullanılacak.Sabah akşam içiceksin.İçtiğin gün ilişki olucak aynı zamanda. üzerinde ottan bi parçayı tasıycaksın hamiş kalana kadar. hamiş kaldıgını anlayınca cıkarıyosun.atladıgım bişey varsa sor yardımcı olurum canım
inşallah canım ben çok inandımTamam canım allah razı olsun çok sağol sen bu ay yapmıştın diye hatırlıyorum inşallah hayırlı haberler alırsın ☺
E iyi bari prolaktin düşsunde tam belirtileri yasarsin belkiBende inanmıyorum belirtilete felan yaya brnim prolaktin yuksek ya baktim o yuksek oldugu zaman vucud kendini gebe saniyomus sanirim düşüşe gecti bende hic bisi yok ne kasik agrisi ne baska bisi cok rahatim hep o hormon yuzunden sacma spaan belirti yasiyodum demekki
Adetine nekadar var kuzum
biliyorum bu ara ztn cokta dikkat ediyorum yanlis birsey de yapmadim ki o yüzden biraz sinirimi bozdu :) acaba yumurtlama döneminden sonra olmasinin bi manasi olabilir mi diye düsünmeden edemedimNe yazıkki ilişki ile bile bulaşıyor kesinlik kendi kağıt havlu ile kurula her seferinde mantar üremek için suyu çok sever
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Heleki çocuk sahibi olmak isterken daha titiz olmalıyız. Bazen kendiliğinden de olur araştır evde ona göre birşeyler kullan
Deneyim bakalım o akıntı da günlük pede dönüyordumFazla gelmediğinde yani artık akıntıya döndüğünde pedi bırak bir de öyle dene
Kız gebelk düşünyorm diye verdikleri ilacı bile almadminsalalh canimGecmis olsun soyleseydn ona gore ilac yazarlardi belki bende cok sik grip olan biriyim
Eski konuşmaları da okuyım dedim kuzum brn de kasık ağrılarımdan dolayı adet olcam sanıyodunYa dün çok ümitlendim öyle silik çizgi çıkınca bugün daha belirgindir diye düşündüm hiç çıkmadı moralim çok bozuldu daha adet gelmedi ama gelir kesin zaten kasıklarımda ağrı var kaç gundur
Yok bebde hiç akıntı olmadı ama adet sancısı gibi ağrım oldu normalde çok ağrılı geçirdiğim için adet olcam sandım ama meğer bebekmişİnşallah canım kendini nasıl hissediyorsun
Benim karnım da hafif bi ağrı var belim ağrıyor bide kontrol ediyorum regl mi oldum diye ama kupkuru şimdilik akıntı da yok
Sende akıntı falan varmı şuan
Aman istemiyorum belirti felan boyle cok iyim ohhE iyi bari prolaktin düşsunde tam belirtileri yasarsin belki
Benimde 4. Gun hic bisi yokselam kızlaaar
giremedim iş yerindeki yoğunluktan
ama tüm sayfaları okudum
yumoşları geçenler varmı belirti
benim çatlamadan itibaren 3.günüm
çok heyecanlı ya bekleyiş
hamile degilim ki yani öyleyimdir inshallah daha haberim yok ama daha +7 deyim test yapmak icin erken ztn ama hic bi hissiyat yok :)Geçmiş olsun canım ben de kaşıntı problemim olurdu bende doğal yöntemleri kullanmaya çalışırım hemen ilaç kullanmam kaşıntıya en iyi sirke ve karbonat geliyor ama bebeğe Bir zararı olur mu bilmem ilaç almaktansa taharetlenir gibi onu kullanırım öğün bir iki yapınca hemen geçer
Kuzum ben dün test yaptım silik çizgi çıktı bugğn yaptım çıkmadı o yüzden değiLimdir diye düşündümEski konuşmaları da okuyım dedim kuzum brn de kasık ağrılarımdan dolayı adet olcam sanıyodun
Yok bebde hiç akıntı olmadı ama adet sancısı gibi ağrım oldu normalde çok ağrılı geçirdiğim için adet olcam sandım ama meğer bebekmiş☺ biraz halsizim ve çok uykuluyum o kadar
Kuzum sana birsey sorucam bu uyuklama halin yi urtlamadan kac gun sinra cikti ortayaEski konuşmaları da okuyım dedim kuzum brn de kasık ağrılarımdan dolayı adet olcam sanıyodun
Yok bebde hiç akıntı olmadı ama adet sancısı gibi ağrım oldu normalde çok ağrılı geçirdiğim için adet olcam sandım ama meğer bebekmiş☺ biraz halsizim ve çok uykuluyum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?