Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde hafif ağrım var geçen ay adet olduğım da mide bulantısı bile yaşadım o kadar şiddetli sancı çektim geçen ay
Bugünde var gibi ama sağ bacağım ağrımaya başladı böyle kalçama doğru yaşlı teyzwlere döndüm ovalaya ovalaya hayır romatizma mı var anlamadım

Dudaklarım çatladı bide benim ağzım çok kuruyor gibi sende bu durum nasıl

En güzeli adamlar isteyince vermicez bizi anlicaklar ozaman bidaha hayır demezler azcık burunlarını sürtmek lazım
Benim eşim anormal sanırım ya günde 3 kere diyeyim yapar herif o derece. Şüphelenmeye başlıyorum benimkinde bir hormon sorunu var bence

selam kızlaaar
giremedim iş yerindeki yoğunluktan
ama tüm sayfaları okudum
yumoşları geçenler varmı belirti
benim çatlamadan itibaren 3.günüm
çok heyecanlı ya bekleyiş
benımde 2.günüm
regl 9 gün kaldı
heycanlıda değilim aslında.belirtide aramıyor. alıştım herhalde ilişki istiyorum

hamile degilim ki yani öyleyimdir inshallah daha haberim yok ama daha +7 deyim test yapmak icin erken ztn ama hic bi hissiyat yok :)

acaba tuttu da ondan mi geldi bu basima hamilelikte daha cabuk olusuyormus ya kasinti mantar vs
İnşallah gebeyizdir canım ama kaşıntı mikrop aldığını gösterir sabunla yıkıyor musun mesela o bile etkiliyo

aboooowwww yansın gecelerrr
bana yansında eşime yanmıyor.adam 2 günde bıktı millet nasıl 6 gün üst üste yapıyor bilmiyorum valla..neyseki pik ve çatlama gününü değerlendirdim güzel denk geldi..dün boş geçti. bu aksam olursa güzel olur

Erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif.
Yarın akşam rahat bi yılbaşı akşamı geçiririm en azından
Canim senin bat ne zamandi? Ben de erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti, tabi ki uzuldum ama henuz daha ilk denememiz oldugu icin normal oldugunu dusunuyorum. Valla bebek istiyorum diye iki aydir agzima bisey surmemistim ama yilbasi gecesi bi saglam icicem o kadarcik kacamaktan bisey olmaz sonra calismalara devam

02 ocak bat.. biz daha çalışmalara başlamamıştık ya, rahat davranmıştık bu ay, ben de belki şansa tutar diyordum, tutmadı. üzülmedim, çünkü bu kadar insan içinde üzülmeye hakkım olmadığını düşünüyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. yarın akşam bi iyice kurtlarımızı dökelim

Psikolojikte olabilir cnm

ama bu stresle regl olmam ben, iyice bi kısır döngüye girerim, en iyisi testte tek çizgiyi görürsem umudu keserim vaktinde reglimi olurum
Erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif.
Yarın akşam rahat bi yılbaşı akşamı geçiririm en azından
Kız allah seni, ben erken gebelikleri sevmiyorum yanıltıyor, ya geç döllenmeyse

Ay ne güzel bende senin kafadan istiyorum böyle aheste aheste

Benim eşim anormal sanırım ya günde 3 kere diyeyim yapar herif o derece. Şüphelenmeye başlıyorum benimkinde bir hormon sorunu var bence
Kuzum eşim ilk 3 4 sene sabah akşam yapıyordu hele ilk 2 sene bıkmıştım ama 7 sene oldu dile kolay artık eskisi gibi deil 1 2 gün arayla yapıyor yumurtlamada sadece ust uste yapiyoruz ama itiraz etmiyor yapıyor hele etsin sopalarim heheheh

İnşallah gebeyizdir canım ama kaşıntı mikrop aldığını gösterir sabunla yıkıyor musun mesela o bile etkiliyo
aslinda hemsireyim ve bu konulara hakimim 3 yilimi kadin Dogum Hastaliklarinda gecirmis biri olarak bakimi fön cok iyi bildiginden garipsedim hatta pamuklu giyiynmeye özen gösteriyorum yani sabun asla kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…