Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ki hiç hayır demio ama hemen olsun bitsin istioo üst üstte oldu mu
Heheheh benimki 1 2 gun arayla okey üst üste oldumu aynı hemen bitsin istiyor adam inşaat ta çalışıyor yoruluyor napsın işimi gorsunde önemi yok nekadar sürdüğü hehehehe

Evet haklısın ben de aynısını düşünüyorum, biz bu ay yumurtlamanın sadece bir gününü değerlendirdik o yüzden olmayabileceğini tahmin ediyordum. Dünyada çok büyük acılar var gerçekten, 'hayatımda ilk kez korunmadım, neden hamile değilim' demek biraz şımarıklık gibi geliyor bana da. Belli bir süre sonra hala olmazsa o zaman endişelenip farklı yollar tabiki de aranır ama çok çok erken şimdilik. Herkes için hayırlısı olur umarım, yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, para, başarı ve tabi ki bebiş getirsin

Kızlar bu sonuçlar ne anlama geliyor bilen var mı ? Cuma gideceğim doktora ama + olması kafamı çok karıştırdı

Hahhaa bizimki de bıkar o zaman 2 3 seneye

Slm kızlar nasılsınız. Bi kaç gündür giremedim çok fena grip oldum bebeğin tam gelişim zamanı olduğu için doktor ilaç vermiyor. Sürekli yatıyorum. Nane limon iç bol bol dedi. Eşim dalga geçiyor. Bebek Kız olursa nane erkek olursa limon koyarız ismini diyor. 5 hafta 4 günlük olduk biz. Çok şükür bi sıkıntımız yok grip dılşında. Bel ve kasık ağrım var. Ve göğüslerimin yan kısımları çok sertleşti dokunamıyorum acıyor. Allaha şükür hiç bulantım olmadı inşallahta olmaz.

Sagon suyunun tadı cokda kötü degilki canim nasil yapıp içtin tarif edermisin
İnce kabuğunu soydum kaynamis suya dörde bölüp attım altını kistim 5dak kapağı kapalı kısık ateşte kaynadı sonra dinlendi tam soğumadan ılık olarak yudum yudum içtim gece yatmadan bı saat öncede yapicam inşallah ama azıcık mideme dokundu olsun fazla yapamiycam zaten yunurtlayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…