- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.861
Heheheh benimki 1 2 gun arayla okey üst üste oldumu aynı hemen bitsin istiyor adam inşaat ta çalışıyor yoruluyor napsın işimi gorsunde önemi yok nekadar sürdüğüBenim ki hiç hayır demio ama hemen olsun bitsin istiooüst üstte oldu mu
Evet haklısın ben de aynısını düşünüyorum, biz bu ay yumurtlamanın sadece bir gününü değerlendirdik o yüzden olmayabileceğini tahmin ediyordum. Dünyada çok büyük acılar var gerçekten, 'hayatımda ilk kez korunmadım, neden hamile değilim' demek biraz şımarıklık gibi geliyor bana da. Belli bir süre sonra hala olmazsa o zaman endişelenip farklı yollar tabiki de aranır ama çok çok erken şimdilik. Herkes için hayırlısı olur umarım, yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, para, başarı ve tabi ki bebiş getirsin02 ocak bat.. biz daha çalışmalara başlamamıştık ya, rahat davranmıştık bu ay, ben de belki şansa tutar diyordum, tutmadı. üzülmedim, çünkü bu kadar insan içinde üzülmeye hakkım olmadığını düşünüyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. yarın akşam bi iyice kurtlarımızı dökelim
İnşallahh kuzumde
Dene bakalım ☺ Ben yine aynı koku olacağını sanmıyorum
Iyiyim cok sukur kuzum yemek yapiyordumTubaasare sen nasilsin kuzum iyimisin
Kesin kiloludur imkansız yani hissetmesiHayir yaniii biz saatine saatine takip ediyoruz her seyi belirtiye yoruyoruz kadindakiii rahatliga bakheralde kiloluymuss
Hayırlı akşamlar kuzum nasılsınHerkeze hayırlı akşamlar
Sagon suyunun tadı cokda kötü degilki canim nasil yapıp içtin tarif edermisinMidemi eksitti biraz ☹ne bulsak icicez valla ☺
Hadi hayirlisi kuzum cok sukur sorun yokIyiyim cok sukur kuzum yemek yapiyordum
Bugun gittim sonuclari gosterdim normal dedi baska bi doktor vardi adetle atilabilir dedi adetten sonra yine gidicem
İyiyim abla köyün tadını çıkarıyorumHayırlı akşamlar kuzum nasılsın
Hahhaa bizimki de bıkar o zaman 2 3 seneyeKuzum eşim ilk 3 4 sene sabah akşam yapıyordu hele ilk 2 sene bıkmıştım ama 7 sene oldu dile kolayartık eskisi gibi deil 1 2 gün arayla yapıyor yumurtlamada sadece ust uste yapiyoruz ama itiraz etmiyor yapıyor hele etsin sopalarim heheheh
Fazlası ii deil insanin cani cikioHahhaa bizimki de bıkar o zaman 2 3 seneye
Insallah balim sende ne var ne yokHadi hayirlisi kuzum cok sukur sorun yokdarisi bebis haberini almaya
Saglik ocaginda prolaktine bakiyolarsa onada baktircam ben
Baktir sendr kuzum
Aynen CanımFazlası ii deil insanin cani cikioama olmaması da kotu dozunda olsun yeter
İnce kabuğunu soydum kaynamis suya dörde bölüp attım altını kistim 5dak kapağı kapalı kısık ateşte kaynadı sonra dinlendi tam soğumadan ılık olarak yudum yudum içtim gece yatmadan bı saat öncede yapicam inşallah ama azıcık mideme dokundu olsun fazla yapamiycam zaten yunurtlayana kadarSagon suyunun tadı cokda kötü degilki canim nasil yapıp içtin tarif edermisin
Benim her adet öncesi o beyaz bişey geliyor inşallah sizlerde ki hamilelik fendir inşallahBaktir sendr kuzum
Adet oncesi geliyomuydu o bendede beyaz bisi var iccamasirima bugun yine gordum katı hic boyle olmazdi /:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?