- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.881
Canım bende yapmıştım da oyuzden sordum kimi kabuğu ile kaynatiyorda doğru yapıyormusun sabah akşam aç karnina daha etkili diyorlar ama sen bilirsin miden kötü oluyorsa tek öğün yapİnce kabuğunu soydum kaynamis suya dörde bölüp attım altını kistim 5dak kapağı kapalı kısık ateşte kaynadı sonra dinlendi tam soğumadan ılık olarak yudum yudum içtim gece yatmadan bı saat öncede yapicam inşallah ama azıcık mideme dokundu olsun fazla yapamiycam zaten yunurtlayana kadar
Ohhh ne güzel kuzum iyim bende çok şükür aynı şeyler birtanemİyiyim abla köyün tadını çıkarıyorumsiz nasılsınız abla
Bekleyiş serüvenin nasıl geçiyor abla?Ohhh ne güzel kuzum iyim bende çok şükür aynı şeyler birtanem
Insallah kuzum benim adete daha 11 gun var hic olmadi daha once kati akintim boyle /:Benim her adet öncesi o beyaz bişey geliyor inşallah sizlerde ki hamilelik fendir inşallah
Kirmizilar gelecek kuzu bugün yarın agrim var çünkü canım sıkılıyor ama yapcak birsey yokBekleyiş serüvenin nasıl geçiyor abla?
İki kere bı deniyim kuzum zaten az yapicam çok sağol kuzumCanım bende yapmıştım da oyuzden sordum kimi kabuğu ile kaynatiyorda doğru yapıyormusun sabah akşam aç karnina daha etkili diyorlar ama sen bilirsin miden kötü oluyorsa tek öğün yap
Cok faydalı sürekli saracoglu söylüyor onunla beraber testere dişli aslan pençesini de kullanın diyorİki kere bı deniyim kuzum zaten az yapicam çok sağol kuzum
İnşallah canım benim canı gönülden diliyorum rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguyuInsallah kuzum benim adete daha 11 gun var hic olmadi daha once kati akintim boyle /:
YaaaKirmizilar gelecek kuzu bugün yarın agrim var çünkü canım sıkılıyor ama yapcak birsey yokalıştık artık
Onuda kullaniyim evet canimCok faydalı sürekli saracoglu söylüyor onunla beraber testere dişli aslan pençesini de kullanın diyor ☺
Amin canim insallahİnşallah canım benim canı gönülden diliyorum rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguyu ☺
Doktorun bana söylediği şey eğer pozitif çıkıyosa kesindir ama negatifse kesin değildir eğer adetin çok geçtiyse belirti varsa doktora görün derimKuzum ben dün test yaptım silik çizgi çıktı bugğn yaptım çıkmadı o yüzden değiLimdir diye düşündüm
Didem inşallah hamilesindir kuzu daha önce gelmiyorsaaBaktir sendr kuzum
Adet oncesi geliyomuydu o bendede beyaz bisi var iccamasirima bugun yine gordum katı hic boyle olmazdi /:
Hiç bilmiyorum ki daha bebek kaç haftalık belli değil yarın kese oluşmuş olcak bir sorun yoksa ama bende bir haftadır falan varKuzum sana birsey sorucam bu uyuklama halin yi urtlamadan kac gun sinra cikti ortaya
Bende sadece adet sancısı gibi ağrı oldu ve çok sık idrara çıkmaBenimde hafif ağrım var geçen ay adet olduğım da mide bulantısı bile yaşadım o kadar şiddetli sancı çektim geçen ay
Bugünde var gibi ama sağ bacağım ağrımaya başladı böyle kalçama doğru yaşlı teyzwlere döndüm ovalaya ovalaya hayır romatizma mı var anlamadım
Dudaklarım çatladı bide benim ağzım çok kuruyor gibi sende bu durum nasıl
Insallah şifa olur canim benimOnuda kullaniyim evet canim
Ne iğnesi canim gitmişmiydin DrYaaaocakta olur inşallah ben cumayı bekliyorum Dr iğne yapçak
Bende bu ay adet olurum hissediyorum ateşimde git gide düşüyor nerden ateş ölçme yaptıysam daha 9 gün var tüm moralimi sıfırladı yanı o uzayan akıntı da dun gelmişti bende de
Evet gittim abla giden cuma günü ve bu cuma da gitçem klomen kullanıyorum Dr bakacak eğer yumuşlar büyüdüyse çatlatma iğnesi yapacakNe iğnesi canim gitmişmiydin Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?