Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sende birşeyler var bak demedi deme

Insallah bunların hepsi iyiye işarettir kuzum genelde böyle diyenler hamile çıkıyor seninde öyle olur inşallah

Merhaba kizlar ben uzun zamandır kk takipcisiyim ama ilk defa üye olup birşey yazıyorum ben yaklaşık 10aydir hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı geçen ay klomen+çatlatma iğnesi sonrası 10mmkist oluştu bu ay doktor doğum kontrol hapı yazdı ama kullanmak istemiyorum soğan suyu içsem sizce etkili olurmu bilemedim artık delirmek üzereyim bu hamilelik konusunda bu arada 7yillik evliyim bir oğlum var ama onada çok zor hamile kalmıştım

Bence sende birşeyler var bak demedi deme
Ya agir üşüttüm yada bisi var ama mahvoldum bugun ya kendimde deilim insallah bebistendir katlanirim obur turlu cekilmez bu ilaç ta icemiom ıhlamur kaynattım rahatlatır diye belki

Bende bu ay adet olurum hissediyorum ateşimde git gide düşüyor nerden ateş ölçme yaptıysam daha 9 gün var tüm moralimi sıfırladı yanı o uzayan akıntı da dun gelmişti bende de
Benim ateş 37.9- 38 arası kaç gündür ne zaman düşecek acaba adet günü düşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…