- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.901
Bence sende birşeyler var bak demedi demeKızlar napiyorsunuz ❤
Ben resmen adet sancısı çekiyorum daha 10 gün var ama aynı adet sancısı elim ayam tutmuyor halim yok saatlerdir yatıyorum ara ara uyudum ama değişen bisi yok kasık ve rahim ağrısı arada belde vuruyor beni mahvettiöyle garip resmen yanıyor çekiliyor yukarı doğru kasiklarim iğne gibi batıyor ve şişmiş sanki baski var
Insallah buyurmuşlardır kuzum benimEvet gittim abla giden cuma günü ve bu cuma da gitçem klomen kullanıyorum Dr bakacak eğer yumuşlar büyüdüyse çatlatma iğnesi yapacak
Insallah bunların hepsi iyiye işarettir kuzum genelde böyle diyenler hamile çıkıyor seninde öyle olur inşallahKızlar napiyorsunuz ❤
Ben resmen adet sancısı çekiyorum daha 10 gün var ama aynı adet sancısı elim ayam tutmuyor halim yok saatlerdir yatıyorum ara ara uyudum ama değişen bisi yok kasık ve rahim ağrısı arada belde vuruyor beni mahvettiöyle garip resmen yanıyor çekiliyor yukarı doğru kasiklarim iğne gibi batıyor ve şişmiş sanki baski var
Insallah kuzumDidem inşallah hamilesindir kuzu daha önce gelmiyorsaa
Geçe ay gelmişti arada geliyor hatirladıgim kadarıylaBaktir sendr kuzum
Adet oncesi geliyomuydu o bendede beyaz bisi var iccamasirima bugun yine gordum katı hic boyle olmazdi /:
Geçe ay gelmişti arada geliyor hatirladıgim kadarıyla
Ya agir üşüttüm yada bisi var ama mahvoldum bugun ya kendimde deilim insallah bebistendirBence sende birşeyler var bak demedi deme
Agrim var kuzum ya sabah bekliyorum kırmızılari ates yuksek ama bugün 36.8 moralim bozuluyor ağrıları hissedince canim az uyumuşum geçmişKumsallltanem senim durum nasil kuzu
Amin kuzum insallahInsallah bunların hepsi iyiye işarettir kuzum genelde böyle diyenler hamile çıkıyor seninde öyle olur inşallah
Kaç çıktı bugün ateşin canimGeçe ay gelmişti arada geliyor hatirladıgim kadarıyla
İnşallah bebisdendir kuzum benimYa agir üşüttüm yada bisi var ama mahvoldum bugun ya kendimde deilim insallah bebistendirkatlanirim obur turlu cekilmez bu ilaç ta icemiom ıhlamur kaynattım rahatlatır diye belki
Kendim güzel düşünemiyorum ama güzel düşün güzel olsun allah izniyle canimAmin kuzum insallah❤ bebistense cekilir ama hastaliktansa çekilmez ya
Benim ateş 37.9- 38 arası kaç gündür ne zaman düşecek acaba adet günü düşebilirBende bu ay adet olurum hissediyorum ateşimde git gide düşüyor nerden ateş ölçme yaptıysam daha 9 gün var tüm moralimi sıfırladı yanı o uzayan akıntı da dun gelmişti bende de
Amin kuzum insallahİnşallah bebisdendir kuzum benim
Adet günü düşer o hain ateşSonucu cok merak ediyor valla atesin yüksek baya bakalimn
Güzel düşünelim güzel olsun kuzum insallahKendim güzel düşünemiyorum ama güzel düşün güzel olsun allah izniyle canim
Bugün 37.9 çıktı canım az önce bir buçuk saat kadar uyudum bi ölçiyim dedim 38.1 çıktıKaç çıktı bugün ateşin canim
Insallah az önce uyumuşum eşim kucağında erkek çocuğuyla geliyor al diyor bana adı Karaca diyorGüzel düşünelim güzel olsun kuzum insallah❤ hepimiz gebis olalım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?