- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.921
İnşallah ablaInsallah buyurmuşlardır kuzum benim
36.8 az deil kiz ben 36.10la adet oldum.. Insallah hamilesindir macunda kullandin bu ayAgrim var kuzum ya sabah bekliyorum kırmızılari ates yuksek ama bugün 36.8 moralim bozuluyor ağrıları hissedince canim az uyumuşum geçmiş
Senin ates alev almis zoe düşerAdet günü düşer o hain ateş
Ateşe çok güvenmiyorum ben ama bekleyeceğiz adete kadar seninkide demmeki yüksek gidip birden adet günü düşecekBugün 37.9 çıktı canım az önce bir buçuk saat kadar uyudum bi ölçiyim dedim 38.1 çıktı
RüyandamıInsallah az önce uyumuşum eşim kucağında erkek çocuğuyla geliyor al diyor bana adı Karaca diyorbaşkasından mi peydahladi yoksa
Su iki gunu atlatabilirsem gelen olmadan test yaparım zaten macunu satan kadın gündüz bir gün bile geçse test mutlaka yapın diyor36.8 az deil kiz ben 36.10la adet oldum.. Insallah hamilesindir macunda kullandin bu ay☺
Senin ates alev almis zoe düşer
Sanmam reklam yapıyor işte aklı sıra benle dalga geçıyor vücut36.8 az deil kiz ben 36.10la adet oldum.. Insallah hamilesindir macunda kullandin bu ay☺
Senin ates alev almis zoe düşer
He kiz rüyamda çocukla geliyorRüyandamı
Aynen yüksekten düşecekki parçası bulunmasınAteşe çok güvenmiyorum ben ama bekleyeceğiz adete kadar seninkide demmeki yüksek gidip birden adet günü düşecek
Ovulasyon kaldimi bi yapsana onu varsaSu iki gunu atlatabilirsem gelen olmadan test yaparım zaten macunu satan kadın gündüz bir gün bile geçse test mutlaka yapın diyor
Kiz 38 atesmi olur cok yuksekSanmam reklam yapıyor işte aklı sıra benle dalga geçıyor vücut
Hayalini kurduğum ateş sendeBenim ateş 37.9- 38 arası kaç gündür ne zaman düşecek acaba adet günü düşebilir
Yok canım ovu olsaydı durmazdım zaten yapardım cokdanOvulasyon kaldimi bi yapsana onu varsaay cok umutluyum macundan insallah ise yaramistir
Kiz 38 atesmi olur cok yuksekins bebis geliyodur
Az kalmıs benımde 9 gün falan kaldı gecıkmezseInsallah kuzumdaha 11 gunum var bakalim
Yok canım ovu olsaydı durmazdım zaten yapardım cokdan
Insallah bebis yuzunden gecikir yoksa da gecikmesinAz kalmıs benımde 9 gün falan kaldı gecıkmezse
İpini cekersin o zamanHe kiz rüyamda çocukla geliyorbi uyandım aklıma geldi ulan dedim başkasından peydahlar da bebeyi aman allahım
Hayır olsun inşallah seni merak ediyorum bakalım. Inşallah hepimiz hamile kalırız ❤Amin kuzum insallah❤bu ay hepimiz gebis kalalım inşallah
Peydahlasin kiz ne yapiyim adamda haklıİpini cekersin o zaman
Benimkide hayal olur zaten az kaldıHayalini kurduğum ateş sendeinşallah hamiş olursun bende 36.1 lerde geziniyorum
Aynen canım öyle oluyor catlaminin üstüne 14 gun oluyorCatlamanin ustunden yarin 14 gunmu gecmis oluyo
Insallah bebis yuzunden gecikir yoksa da gecikmesin
He oldu olacak çocuguda sana versinler onlar fingirdeşsin gezsin sen çocuga bak deli yaaPeydahlasin kiz ne yapiyim adamda haklıgitsin karısıyla yaşasın ben evimde dururum
Allah korusun kız sendendirInsallah az önce uyumuşum eşim kucağında erkek çocuğuyla geliyor al diyor bana adı Karaca diyorbaşkasından mi peydahladi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?