Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2570926
Bebis yerlesiyo diyedir insallah,
Ayyyy dido yüzümde okadar güzel bir gülmeseme oluşturdunki teşekkür ederim sana inşallah öyle olur kuzum inşallah 5 dk içim geçmiştir o arada gördüm biliyormusun allahim sesimiz duy hepimiz dünya meyvasindan bizede nasip eyle

Rica ederim kuzum insallah pozitif bi test atarsin bizede bizde mutlu oluruz

Ovulasyon kaldimi bi yapsana onu varsa ay cok umutluyum macundan insallah ise yaramistir

Kiz 38 atesmi olur cok yuksek ins bebis geliyodur
Ayakkabı numarasi gibi demi az önce bir bucuk saatlik uykudan sonra 38.1 di manyadı iyice rekora koşuyor havale geçirtecek bana heralde

Eklentiler

• 20191230_211942.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 14
İnşllah canim ama çok tatlıydı kimden olursa olsun gelene bebiş çok yakışıklı güzeldi bembeyaz
Amin kuzum insallah o senin bebisin kuzum birde erkek bebek görünce kız çocuğu olurmuş benim arkadaşımda görmüş erkek bebek ama kizi oldu insallah seninkide bebege cikacak

Ayakkabı numarasi gibi demi az önce bir bucuk saatlik uykudan sonra 38.1 di manyadı iyice rekora koşuyor havale geçirtecek bana heralde
Kiz sen grip falanmi oldun hasta olmadina eminmisin 37.5 uzeri ates sayılıyor seninki cok yuksek ic atesin mi var gerci hasta olsan hissedersin ama insallah bebistendir bu ates yada atesli kadinsin

Amin kuzum insallah o senin bebisin kuzum birde erkek bebek görünce kız çocuğu olurmuş benim arkadaşımda görmüş erkek bebek ama kizi oldu insallah seninkide bebege cikacak
Insallah canim kiz erkek seçim yok sağlıklı hayırlı şekilde gelsinler önemli olan o bizim icin

Kiz sen grip falanmi oldun hasta olmadina eminmisin 37.5 uzeri ates sayılıyor seninki cok yuksek ic atesin mi var gerci hasta olsan hissedersin ama insallah bebistendir bu ates yada atesli kadinsin
Yok kız hasta degilim gayet iyiyim dipçik gibiyim ateşli kadinda degilim hatta kacıyom heriften canim istemiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…