- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.941
Insallah gelmez gebesindirAynen canım öyle oluyor catlaminin üstüne 14 gun oluyor
Yok canım okadar da değilHe oldu olacak çocuguda sana versinler onlar fingirdeşsin gezsin sen çocuga bak deli yaa
Insallah canim insallah tek dileğim o ama kasıklarım beni çıldırtacakInsallah gelmez gebesindiryeni yila güsel bi haberle gir
Amin kuzum insallah AminnHayır olsun inşallah seni merak ediyorum bakalım. Inşallah hepimiz hamile kalırız ❤
Insallah canim insallah tek dileğim o ama kasıklarım beni çıldırtacak
Allah korusun kız sendendirinşallah rüyan gerçek olur ❤ icime huzur doldu bi anda
Ayyyy dido yüzümde okadar güzel bir gülmeseme oluşturdunki teşekkür ederim sana inşallah öyle olur kuzum inşallah 5 dk içim geçmiştir o arada gördüm biliyormusun allahim sesimiz duy hepimiz dünya meyvasindan bizede nasip eyle
Rica ederim kuzumAyyyy dido yüzümde okadar güzel bir gülmeseme oluşturdunki teşekkür ederim sana inşallah öyle olur kuzum inşallah 5 dk içim geçmiştir o arada gördüm biliyormusun allahim sesimiz duy hepimiz dünya meyvasindan bizede nasip eyle
Ayakkabı numarasi gibi demiOvulasyon kaldimi bi yapsana onu varsaay cok umutluyum macundan insallah ise yaramistir
Kiz 38 atesmi olur cok yuksekins bebis geliyodur
Amin kuzum insallah o senin bebisin kuzum birde erkek bebek görünce kız çocuğu olurmuş benim arkadaşımda görmüş erkek bebek ama kizi oldu insallah seninkide bebege cikacakİnşllah canim ama çok tatlıydı kimden olursa olsun gelene bebiş çok yakışıklı güzeldi bembeyaz
BencedeYok canım okadar da değil
Aminnn insallah beklecegizRica ederim kuzuminsallah pozitif bi test atarsin bizede bizde mutlu oluruz
Kiz sen grip falanmi oldun hasta olmadina eminmisin 37.5 uzeri ates sayılıyor seninki cok yuksek ic atesin mi var gerci hasta olsan hissedersin ama insallah bebistendir bu ates yada atesli kadinsinAyakkabı numarasi gibi demiaz önce bir bucuk saatlik uykudan sonra 38.1 di manyadı iyice rekora koşuyor havale geçirtecek bana heralde
Bencedebelki bebiş sende karaca gelir 9 ay sonra
Insallah canim kiz erkek seçim yok sağlıklı hayırlı şekilde gelsinler önemli olan o bizim icinAmin kuzum insallah o senin bebisin kuzum birde erkek bebek görünce kız çocuğu olurmuş benim arkadaşımda görmüş erkek bebek ama kizi oldu insallah seninkide bebege cikacak❤
Bi christmas bebeği de yapamadıkBenimkide hayal olur zaten az kaldı
Senin ates uçuyor masallahAyakkabı numarasi gibi demiaz önce bir bucuk saatlik uykudan sonra 38.1 di manyadı iyice rekora koşuyor havale geçirtecek bana heralde
Amin kuzum insallahInsallah canim kiz erkek seçim yok sağlıklı hayırlı şekilde gelsinler önemli olan o bizim icin
Gönlümden geçen kız ama ikiside olmadığı için razıyım ikiz olsa daha iyi olurAmin kuzum insallah❤ Aynen öyle saglikli bebiş gelsin yeter kız erkek fark etmez ❤
Yok kız hasta degilim gayet iyiyim dipçik gibiyimKiz sen grip falanmi oldun hasta olmadina eminmisin 37.5 uzeri ates sayılıyor seninki cok yuksek ic atesin mi var gerci hasta olsan hissedersin ama insallah bebistendir bu ates yada atesli kadinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?