- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.961
Sana zahmet olmasin diye adini koymuş isteHayır Karaca ne yani adında koymus
Dipçik gibisin ateşin yüksek hanımefendiYok kız hasta degilim gayet iyiyim dipçik gibiyimateşli kadinda degilim hatta kacıyom heriften canim istemiyor diye
Normalini yapamadıkki christmas bebegi eksik kaldıBi christmas bebeği de yapamadık
Ikiz olur insallah hatta 3 4 uz olur 1 seferde kurtulursunGönlümden geçen kız ama ikiside olmadığı için razıyım ikiz olsa daha iyi oluristekler artıyor yazdıkça
Cok tatlıydi amaaaa ya uffff hadi bebeğim gel artık annene seni çok özledimSana zahmet olmasin diye adini koymuş iste
Neyse bizde 2020 bebegı yaparız Allah İn izniyleNormalini yapamadıkki christmas bebegi eksik kaldı
Kız Allah korusunda başım bile agrimıyor burnum falanda akmiyor iyiyim yani geziyom tozuyomDipçik gibisin ateşin yüksek hanımefendi
Ben razıyım 3 4 fark. Etmez inşallah gönlünden geçen olmuş olur kuzumIkiz olur insallah hatta 3 4 uz olur 1 seferde kurtulursunbenimde gönlümden geçen erkek 1 kız var diye ama olsunda fark etmez kız erkek 2 side evlat 2 side aynı ❤
Aynen öyle
Bence senin ateşin var ama hislerin ölmüş kaçma adamdan telsim ol kız bak gor ateşin düşecek ahahahahahaYok kız hasta degilim gayet iyiyim dipçik gibiyimateşli kadinda degilim hatta kacıyom heriften canim istemiyor diye
Gelir inşallahta kısmet ne zaman bakalimCok tatlıydi amaaaa ya uffff hadi bebeğim gel artık annene seni çok özledim
Cok yuksek olması insanı düşünüyor işte beklemeden başka çare yokKız Allah korusunda başım bile agrimıyor burnum falanda akmiyor iyiyim yani geziyom tozuyom
Inşallah hepimiz için kuzumBen razıyım 3 4 fark. Etmez inşallah gönlünden geçen olmuş olur kuzum
Kız niye bilmiyom libidolarım düşük galiba hiç bulaşasım yok o işlereBence senin ateşin var ama hislerin ölmüş kaçma adamdan telsim ol kız bak gor ateşin düşecek ahahahahaha
Şaka bi yana inşallah bebiş vardır kuzum insallahhhh❤
Ya kuzum bugun asiri bi yprgunluk vardi hocbirsey yapmamama ragmen kusura bkma uyuya kladimnaz once uyandimInsallah balim sende ne var ne yok
Beni hiç düşündürmuyor valla adet gelirken inecek o ateşCok yuksek olması insanı düşünüyor işte beklemeden başka çare yok
Geçen ayki gripden kalmasın senBeni hiç düşündürmuyor valla adet gelirken inecek o ateş
Bulaş bulaş kız ateşin tavan yapmış hala direniyonKız niye bilmiyom libidolarım düşük galiba hiç bulaşasım yok o işlere
Kuzum kac kaldi bataKızlar napiyorsunuz ❤
Ben resmen adet sancısı çekiyorum daha 10 gün var ama aynı adet sancısı elim ayam tutmuyor halim yok saatlerdir yatıyorum ara ara uyudum ama değişen bisi yok kasık ve rahim ağrısı arada belde vuruyor beni mahvettiöyle garip resmen yanıyor çekiliyor yukarı doğru kasiklarim iğne gibi batıyor ve şişmiş sanki baski var
Geçen ayki gripden kalmasın sen
10 gün var kuzumKuzum kac kaldi bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?