Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulaş bulaş kız ateşin tavan yapmış hala direniyon
Bende tam tersi canım istiyor sürekli günde 2 3 yapsa hayır demem o derece oldum bu kadar ağrıyla hemde tovbe
Benim oldum olası canim istemiyor o işi valla görev gibi yapıp geciyorum o kadar

Benim oldum olası canim istemiyor o işi valla görev gibi yapıp geciyorum o kadar
Kız valla bende öyleydim ama bu ay başka canım hep istio hehehe utaniyom artık normalde 10 ilişkide 1 2 kez rahatlardım şimdi hemen hemen hepsinde tobe tobe bunları diyen benmiyim

Kız valla bende öyleydim ama bu ay başka canım hep istio hehehe utaniyom artık normalde 10 ilişkide 1 2 kez rahatlardım şimdi hemen hemen hepsinde tobe tobe bunları diyen benmiyim
Yumurtlama. Döneminde kadınlar cinsell istekleri çok yüksek olurmu buda belirti olarak adlandırılıyor

Heheheh benimki 1 2 gun arayla okey üst üste oldumu aynı hemen bitsin istiyor adam inşaat ta çalışıyor yoruluyor napsın işimi gorsunde önemi yok nekadar sürdüğü hehehehe

Hahhaha vallahi ben ole oldu bitti istemiom die sorun oluo istee kaç gündür peşimde ben hastayım die kaxiomm

Yumurtlama. Döneminde kadınlar cinsell istekleri çok yüksek olurmu buda belirti olarak adlandırılıyor
Evet yumurtlama dönemi oluyormuş istek ama benim 7.gün bugün 24 unde oldu yumurta hala etkisi gitmedi

Valla kuzum eger normaldede biyle olmuyorsa Sende birseyler vardir
Yok kuzum hiç olmadı hep adete 1 2 kala olurdu geçen ay tam adet olduktan sonra başladı bu ay yumurtlamadan beri vardı hafif hafif bugün mahvoldum ama insallah kuzum hepimiz gebis olalım

Hahhaha vallahi ben ole oldu bitti istemiom die sorun oluo istee kaç gündür peşimde ben hastayım die kaxiomm
hahahah ben canım isterse bırakmam oda yapar ben rahatladım demeden o rahatlamaz gebertirim bazen yalan yere derim bitsin kurtulim die eheheh

İyi işte ne güzel evlilikte bu önemli aslında ama benimki psikolojikmiş doktor öyle dedi hormonal bi sıkıntı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…