- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.981
Benim oldum olası canim istemiyor o işi valla görev gibi yapıp geciyorum o kadarBulaş bulaş kız ateşin tavan yapmış hala direniyon
Bende tam tersi canım istiyor sürekli günde 2 3 yapsa hayır demem o derece oldum bu kadar ağrıyla hemdetovbe
Kız valla bende öyleydim ama bu ay başka canım hep istioBenim oldum olası canim istemiyor o işi valla görev gibi yapıp geciyorum o kadar
Ozmn bile bukadar yüksek değildi galibayuh üstünden 1 ay geçti gripmi kaldı
Yumurtlama. Döneminde kadınlar cinsell istekleri çok yüksek olurmu buda belirti olarak adlandırılıyorKız valla bende öyleydim ama bu ay başka canım hep istiohehehe utaniyom artık normalde 10 ilişkide 1 2 kez rahatlardım şimdi hemen hemen hepsinde tobe tobe bunları diyen benmiyim
Valla kuzum eger normaldede biyle olmuyorsa Sende birseyler vardir10 gün var kuzum
Heheheh benimki 1 2 gun arayla okey üst üste oldumu aynı hemen bitsin istiyor adam inşaat ta çalışıyor yoruluyor napsın işimi gorsunde önemi yok nekadar sürdüğühehehehe
Evet yumurtlama dönemi oluyormuş istek ama benim 7.gün bugün 24 unde oldu yumurtaYumurtlama. Döneminde kadınlar cinsell istekleri çok yüksek olurmu buda belirti olarak adlandırılıyor
Sen bu ay iyi yumurtladın ya etkisi anca giderEvet yumurtlama dönemi oluyormuş istek ama benim 7.gün bugün 24 unde oldu yumurtahala etkisi gitmedi
Yok kuzum hiç olmadı hep adete 1 2 kala olurdu geçen ay tam adet olduktan sonra başladı bu ay yumurtlamadan beri vardı hafif hafif bugün mahvoldum ama insallah kuzum hepimiz gebis olalımValla kuzum eger normaldede biyle olmuyorsa Sende birseyler vardir
Hahhaha vallahi ben ole oldu bitti istemiom die sorun oluo istee kaç gündür peşimde ben hastayım die kaxiomm
24 25 arasi oldu tahmini öylede kuzu çoktan yok olmuştur o etksimi kalırSen bu ay iyi yumurtladın ya etkisi anca giderkolyami 24 mm yumurta büyütmek
Kuzum azdaha sabret 2 gun kala yaparsin olmadi test insallah bebis vardirKızlar kaç gündür baş dönmem vardı ama bugün çok fena ayakta zor duruom adet e de 5 gün kaldı ne yapsam bilemedim yaa
İyi işte ne güzel evlilikte bu önemli aslında ama benimki psikolojikmiş doktor öyle dedi hormonal bi sıkıntı yok dediKız valla bende öyleydim ama bu ay başka canım hep istiohehehe utaniyom artık normalde 10 ilişkide 1 2 kez rahatlardım şimdi hemen hemen hepsinde tobe tobe bunları diyen benmiyim
Amin kuzumYok kuzum hiç olmadı hep adete 1 2 kala olurdu geçen ay tam adet olduktan sonra başladı bu ay yumurtlamadan beri vardı hafif hafif bugün mahvoldum ama insallah kuzum hepimiz gebis olalım❤
2 kere yükseldi gripken 37 küsurdu ama o zaman bariz ateşim oldugu belliydi zangır zangır titriyodum üşüyodum baygın gibiydim ateştenOzmn bile bukadar yüksek değildi galiba
Dün de misafirler vqrdi kaldı şimdi de spor da bugün de gittihahahah ben canım isterse bırakmam oda yapar ben rahatladım demeden o rahatlamaz gebertirim bazen yalan yere derim bitsin kurtulim die eheheh
Test yoj zaten ama başım çok fena yaaKuzum azdaha sabret 2 gun kala yaparsin olmadi test insallah bebis vardir
Kız valla bende öyleydim ama bu ay başka canım hep istiohehehe utaniyom artık normalde 10 ilişkide 1 2 kez rahatlardım şimdi hemen hemen hepsinde tobe tobe bunları diyen benmiyim
Aman nnn beynimiz dondu artık neyden yükselirse yükselsin elbet düşecek2 kere yükseldi gripken 37 küsurdu ama o zaman bariz ateşim oldugu belliydi zangır zangır titriyodum üşüyodum baygın gibiydim ateşten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?