- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.001
Hakkimiza hayirlisi kuzum❤ az kaldiYa kuzum bugun asiri bi yprgunluk vardi hocbirsey yapmamama ragmen kusura bkma uyuya kladimnaz once uyandimbnde oylece bati bekliyorum
Aynen düşecegi için hiç takmiyorum ne zaman düsecek onu takip ediyorum yani adete ne kadar kala düşecek diyeAman nnn beynimiz dondu artık neyden yükselirse yükselsin elbet düşecek
Evet valla ne kadar kaldigini saymiyorum bile bitanem sirf kafa oraya gitmesin diyeHakkimiza hayirlisi kuzum❤ az kaldi
Ozaman piskolojini yen kuzumİyi işte ne güzel evlilikte bu önemli aslında ama benimki psikolojikmiş doktor öyle dedi hormonal bi sıkıntı yok dedi
Hayirli haberler alacaksiniz insallah kuzum bu ayyy kendimi saymiyorum benEvet valla ne kadar kaldigini saymiyorum bile bitanem sirf kafa oraya gitmesin diye❤
Aynen bende onun için ölçüyorum bakalım yumurtlama döneminde takip çok edemedim ozmn iniyorum çıkıyorum çok merak ediyorumAynen düşecegi için hiç takmiyorum ne zaman düsecek onu takip ediyorum yani adete ne kadar kala düşecek diye
Yapip napcan kiz bata az kalmis amanDün de misafirler vqrdi kaldı şimdi de spor da bugün de gitti
Biraz uyu istersen kuzumTest yoj zaten ama başım çok fena yaa
Senelerdir var kuzum geçmiyor yapıcak bişey yokOzaman piskolojini yen kuzum
Ben daha önce 3 ay ölçtüm gördügüm en yuksek ateş 36.6- 36.7 diAynen bende onun için ölçüyorum bakalım yumurtlama döneminde takip çok edemedim ozmn iniyorum çıkıyorum çok merak ediyorum
Inşallah düzelir ozaman kuzum sevgi olsunda gerisi önemli deil ❤Senelerdir var kuzum geçmiyor yapıcak bişey yok
Sevgi varda işte bilinç altındakiler gitmiyorInşallah düzelir ozaman kuzum sevgi olsunda gerisi önemli deil ❤
Valla bnde kendimi sayamiyorum niye bilmiyorum kuzum yaHayirli haberler alacaksiniz insallah kuzum bu ayyy kendimi saymiyorum ben
Canimmm niye saymayasin duzenli sekilde oldu iliskin her zaman ihtimal vardirValla bnde kendimi sayamiyorum niye bilmiyorum kuzum ya
Destek aldın mı hiç kuzumSevgi varda işte bilinç altındakiler gitmiyor
Insallah canim bnm ilk deneme ya ondan biraz umutsuzum sende niye umut yok kuzum sehir disindaykenmi yumurtlamandiCanimmm niye saymayasin duzenli sekilde oldu iliskin her zaman ihtimal vardir
Yok ama gittim doktora abuk subuk psikolojik tedavi yöntemleri var istemedim iyi böyleDestek aldın mı hiç kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?