- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.021
Yok ama gittim doktora abuk subuk psikolojik tedavi yöntemleri var istemedim iyi böyle
Bata ne kadar var canımKızlar bugün acayip kasiklarim çekiliyor agiriyor bide ayağım çekiliyor yürüyünce agiriyor ilk defa böyle belirtim oldu bacağım agirdi
Ayıp ayıp filmler izleyip ayıp hikayeli dergiler okuycakmışım öneri bunlar. bunlarda hiç bana göre degil bide dışardan biri görse es kaza ne düşünür hakkimdaNiye öyle düşünüyorsun abuk subuk diye bilinç altında düşüncen kalmazdı en azında
Allah bilir ama bence o zamandiii cunkuu kasik agrim akintim falan olmustuInsallah canim bnm ilk deneme ya ondan biraz umutsuzum sende niye umut yok kuzum sehir disindaykenmi yumurtlamandi
Bende aynıyım kuzum sabah uyandigimdan beri inşallah hayırlı birseydendirKızlar bugün acayip kasiklarim çekiliyor agiriyor bide ayağım çekiliyor yürüyünce agiriyor ilk defa böyle belirtim oldu bacağım agirdi
Haklisin kuzum yaşanmışlıklar olunca zor oluyor herşey inşallah tüm yasanilarlari unutursun hepsi geride kaldı çünkü şuan herşey çok güzel tadını çıkar ❤Sevgi varda işte bilinç altındakiler gitmiyor
Kız nerelerdesin ne zamandır hoşgeldin ❤SelamınAleyküm. Kızlaaaaaar
Nasılsınız
Baktım sizle vakit geçiremiyorum Mng den istifa ettim
Benim kızımda o ağrı olmuştu kslçadsn bacağım çekiliyordu 3 ay şiddetlenerek çektim o ağrıyı yatakta rahat edip uyuyamıyodm dönemiyodm bile. İnşallah bebiş tendir senindeKızlar bugün acayip kasiklarim çekiliyor agiriyor bide ayağım çekiliyor yürüyünce agiriyor ilk defa böyle belirtim oldu bacağım agirdi
Aaaaaaaa a çok enterasan boş ver kiz kadın kudurmuş derlerAyıp ayıp filmler izleyip ayıp hikayeli dergiler okuycakmışım öneri bunlar. bunlarda hiç bana göre degil bide dışardan biri görse es kaza ne düşünür hakkimda
Bende cok okudum. Bu kisiden kisiyr farklilik gosteriyo bence kesin bitanesi diyemeyizKızlar Bi sorum olacak bu gebelikte akıntı nasıl oluyo belirtileri okuyorm kimisi beyaz krem gibi yazmış kimisi Yumurta akı kıvamında yazmiş kimisi yapışkan kimi sarı kimi sümüksü kıvam yazmış gerçekte hangisi yeni hamişler cevaplarsa sevinirim
Olsun kuzum Ben inaniyorum insallah OlucakAllah bilir ama bence o zamandiii cunkuu kasik agrim akintim falan olmustu
Aynen şimdi yaticamBiraz uyu istersen kuzum
Yaa işte ondan kabul etmedim böyle iyiAaaaaaaa a çok enterasan boş ver kiz kadın kudurmuş derlerHahah
Kimse yanında yaklaşmazYaa işte ondan kabul etmedim böyle iyiadım çikar valla sapik diye
Bende erken yatarım kuzum kasiklarim alt karnim sızlıyor belki sabaha geçmiş olur rahatlarım birazAynen şimdi yaticam
Kuzum adetim geçmedi henüz iki günüm kaldıDoktorun bana söylediği şey eğer pozitif çıkıyosa kesindir ama negatifse kesin değildir eğer adetin çok geçtiyse belirti varsa doktora görün derim ☺
Benim bu ay Yumurta akı kıvamında Krem renkli yoğun Bi akıntım var ve bat yaklaştıkça arttıBende cok okudum. Bu kisiden kisiyr farklilik gosteriyo bence kesin bitanesi diyemeyiz
Sorma valla canım yaaaa 7 :30 dediler çıkış saat 9;15 i buluyordu eve gelmek 10 başlarım ulen işinize dedimKız nerelerdesin ne zamandır hoşgeldin ❤
Iyi yaptın özledik ❤
Amin canım inşallahHaklisin kuzum yaşanmışlıklar olunca zor oluyor herşey inşallah tüm yasanilarlari unutursun hepsi geride kaldı çünkü şuan herşey çok güzel tadını çıkar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?