Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Luteinize edici hormon seviyesindeki artış, yumurtlama olayında tetiği çeken mekanizmadır. LH ve FSH hormonları pik yaptıkları sırada ovulasyon gerçekleşir. LH seviyesi seri olarak kan ve idrarda ölçülebilir. LH eğrisinin başlangıcından 34-36 saat sonra ve LH pikinden 10 saat sonra ovülasyon olur.

Bakin ne buldum. Lh hafif koyulaşmaya başlayınca eğri kazanıyor sanırım pik yaptıktan on saat sonra diyor burada. Bu lh ne antin kuntin bir hormon ya

Niye öyle düşünüyorsun abuk subuk diye bilinç altında düşüncen kalmazdı en azında
Ayıp ayıp filmler izleyip ayıp hikayeli dergiler okuycakmışım öneri bunlar. bunlarda hiç bana göre degil bide dışardan biri görse es kaza ne düşünür hakkimda

Kızlar bugün acayip kasiklarim çekiliyor agiriyor bide ayağım çekiliyor yürüyünce agiriyor ilk defa böyle belirtim oldu bacağım agirdi
Bende aynıyım kuzum sabah uyandigimdan beri inşallah hayırlı birseydendir

Kızlar bugün acayip kasiklarim çekiliyor agiriyor bide ayağım çekiliyor yürüyünce agiriyor ilk defa böyle belirtim oldu bacağım agirdi
Benim kızımda o ağrı olmuştu kslçadsn bacağım çekiliyordu 3 ay şiddetlenerek çektim o ağrıyı yatakta rahat edip uyuyamıyodm dönemiyodm bile. İnşallah bebiş tendir seninde

Ayıp ayıp filmler izleyip ayıp hikayeli dergiler okuycakmışım öneri bunlar. bunlarda hiç bana göre degil bide dışardan biri görse es kaza ne düşünür hakkimda
Aaaaaaaa a çok enterasan boş ver kiz kadın kudurmuş derler Hahah

Bende cok okudum. Bu kisiden kisiyr farklilik gosteriyo bence kesin bitanesi diyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…