- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.041
Bendede aynı ama daha cok şeffaf renkli uzuyor adet yakın zaten 2-3 gün varBenim bu ay Yumurta akı kıvamında Krem renkli yoğun Bi akıntım var ve bat yaklaştıkça arttı
Iyi yaptın kız yazık okadar calisilirmi amannSorma valla canım yaaaa 7 :30 dediler çıkış saat 9;15 i buluyordu eve gelmek 10 başlarım ulen işinize dedim
Keske yaklasmasalar erkeklerde bu zaten kudurmuş der musallat olurlarKimse yanında yaklaşmaz
Kız ben hamile miydimGunaydin canim nasil gidiyor hamilelik
Benimde aynı şeffaf geliyo bazen Krem gibi oluyo rengi ama artış var bata 4 gün varBendede aynı ama daha cok şeffaf renkli uzuyor adet yakın zaten 2-3 gün var
O zaman biraz daha sabırKuzum adetim geçmedi henüz iki günüm kaldı
Bende bıraktım oh beeeeeIyi yaptın kız yazık okadar calisilirmi amann❤
Benim normalde 1 ocak ama yumurtlama 2 gün geç oldu o yüzden 2-3 ocakta olabilir. Benimki tuvalette geliyor daha çok silince kayıyorBenimde aynı şeffaf geliyo bazen Krem gibi oluyo rengi ama artış var bata 4 gün var
Kesme kuzum hic belli olmaz bu isler neler duyuyoruz ❤Yarın benimde olmam lazım da hayırlısı ben ümidi kestim aşılama dedikleri için tabi hersey Allah dan
Koku yoksa korkma canim insallah gebelikdendirBenim bu ay Yumurta akı kıvamında Krem renkli yoğun Bi akıntım var ve bat yaklaştıkça arttı
Kan degerin düşükse ayaklar buz gibi oluyorKizlar dedim hastamı oluyorum usuttummu ateş ölçtüm 37.2 normal cikti yani kafayı yicem bu ağrılar la ya ayaklarım buz gibi diğer her yerim sıcak acaba ayaktanmi üşüttüm
Sanmiyorum adet sancilarim basladi gibiOlsun kuzum Ben inaniyorum insallah Olucak❤
Kuzum atim değerlerimi En Son yaptırdığımKan degerin düşükse ayaklar buz gibi oluyor
Koku yok canm inşallahKoku yoksa korkma canim insallah gebelikdendir
Kafama takmıyorum cnm yoksa daha çok ertelemiş oluyorumKesme kuzum hic belli olmaz bu isler neler duyuyoruz ❤
Kuzum demir ayrı kan degeri ayrı kan degeri yok burda demir var o fena durmuyor deger olarakKuzum atim değerlerimi En Son yaptırdığım
Aynen öyle kuzum❤Kafama takmıyorum cnm yoksa daha çok ertelemiş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?