Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim hosgeldin iyi yaptın evde olman daha iyi güzel ve rahat geçir hamileliği
Valla kuzum ağrılarla bogusuyorum sabahtan beri resmen adet sancısı sardı daha bata da 10 gun var kasiklarim cekiliyor bi garip sen nasılsın canım ❤

Kız ben hamile miydim adet oldum ben bizim internette bu aralar sıkıntı var biraz onu duzeltmeye calisiyiruz ben fazla giremiyorum sen nasilsin durumun nasil su an
Ayy kuzum seni hamile hatirliyom hep belkide Rabbim soyletti bndr bati bekliyorum kuzum gogusum cok fena agriyor ama dadece sag normalinden de fazla iste uyuklama istegi varda bu kadar erken belirti olmaz diye kendimi kaptirmiyorum sen nasilsin bittimi adetin

Valla yarın kontrolüm var kuzum inşallah yarın çok daha iyi olacağım şu ufaklığın kalp atışını bir duysaydım tüm bunların haricinde iyiyim ama soğuklarla başım belada hepsi bu

Valla yarın kontrolüm var kuzum inşallah yarın çok daha iyi olacağım şu ufaklığın kalp atışını bir duysaydım tüm bunların haricinde iyiyim ama soğuklarla başım belada hepsi bu
Inşallah duyacaksın kuzum içini ferah tut ❤
Aynen soğuklar mahvetti bizi ya bianda soğudu hava fena çarptı yarın haberdar et bizi ❤

Aynen HGB yazan seninki 13.7 gayet iyi kan degerin. benimki 10 düşük mesela
Herşey iyi ama ayaklarımı ısıtamıyorum battaniye altında ama buz bildiğin
Sonucları doktora göstermiştim o da çok iyi sonuçlar demişti tekrar baktiricam bu ay bat gelsin de genel test istiycem yine

Herşey iyi ama ayaklarımı ısıtamıyorum battaniye altında ama buz bildiğin
Sonucları doktora göstermiştim o da çok iyi sonuçlar demişti tekrar baktiricam bu ay bat gelsin de genel test istiycem yine
Benimde hep ayaklarim buz gibi oluyor nedense

Bende perşembe günü gidicem saglik ocagina tahlil yaptırmaya
Bende gidecektim ama dedim bat gelsin ona gore gidiyim gebelik yoksada baktiricam varsada baktiricam ama şimdi erken gidersem hcg falan da baktiririm hakim olamam ondan korktum bekliyorum
Sen baktır kuzum paylaşırsın düzelmiştir belki sonuçlar ❤

Ben kanla b12 vitaminime baktircam bakiyolarsa prolaktinede baktırcam gebelik söz konusu olmadıgi icin o teste gerek yok

Kuzum bnde kan degerlerime baktiricam adetten 1 gun once hem kan degerlerime hemde hcg ye baktirsam olurmu yani varsa cikarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…