- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.061
Bumu oluyorKuzum demir ayrı kan degeri ayrı kan degeri yok burda demir var o fena durmuyor deger olarak
Selam canim hosgeldin iyi yaptın evde olman daha iyi güzel ve rahat geçir hamileliğiKızlar selam, nasılsınız? Ben çok şükür iyiyim, işten ayrıldım artık doğuma kadar evdeyim Allah'ın izniylebakın hamilelik için indirdiğim uygulamada ne buldum. Eki Görüntüle 2570973 Eki Görüntüle 2570974 Eki Görüntüle 2570975 Eki Görüntüle 2570976
Ayy kuzum seni hamile hatirliyom hep belkide Rabbim soylettiKız ben hamile miydimadet oldum ben bizim internette bu aralar sıkıntı var biraz onu duzeltmeye calisiyiruz ben fazla giremiyorum sen nasilsin durumun nasil su an
Kac gun kaldi bata kuzumm Bn gercrkten inaniyorum bu ay olmassa bile olucak Inancimi hic kaybetmiyicem insallahSanmiyorum adet sancilarim basladi gibi
Valla yarın kontrolüm var kuzum inşallah yarın çok daha iyi olacağım şu ufaklığın kalp atışını bir duysaydımSelam canim hosgeldin iyi yaptın evde olman daha iyi güzel ve rahat geçir hamileliği❤
Valla kuzum ağrılarla bogusuyorum sabahtan beri resmen adet sancısı sardı daha bata da 10 gun var kasiklarim cekiliyor bi garip sen nasılsın canım ❤
Aynen HGB yazan seninki 13.7 gayet iyi kan degerin. benimki 10 düşük meselaBumu oluyor
Inşallah duyacaksın kuzum içini ferah tut ❤Valla yarın kontrolüm var kuzum inşallah yarın çok daha iyi olacağım şu ufaklığın kalp atışını bir duysaydımtüm bunların haricinde iyiyim ama soğuklarla başım belada hepsi bu
Ederim kuzum inşallah dediğin gibi olurInşallah duyacaksın kuzum içini ferah tut ❤
Aynen soğuklar mahvetti bizi ya bianda soğudu hava fena çarptıyarın haberdar et bizi ❤
Herşey iyi ama ayaklarımı ısıtamıyorum battaniye altında ama buz bildiğinAynen HGB yazan seninki 13.7 gayet iyi kan degerin. benimki 10 düşük mesela
Benimde hep ayaklarim buz gibi oluyor nedenseHerşey iyi ama ayaklarımı ısıtamıyorum battaniye altında ama buz bildiğin
Sonucları doktora göstermiştim o da çok iyi sonuçlar demişti tekrar baktiricam bu ay bat gelsin de genel test istiycem yine
4 yada 5 ocak kuzum seninKac gun kaldi bata kuzumm Bn gercrkten inaniyorum bu ay olmassa bile olucak Inancimi hic kaybetmiyicem insallah
Arkadaş kansızlık yok ama belirtileri var bu nasi işBenimde hep ayaklarim buz gibi oluyor nedense
Bende perşembe günü gidicem saglik ocagina tahlil yaptırmayaArkadaş kansızlık yok ama belirtileri var bu nasi işsenin gene normal kansızlık var
Bende gidecektim ama dedim bat gelsin ona gore gidiyim gebelik yoksada baktiricam varsada baktiricam ama şimdi erken gidersem hcg falan da baktiririm hakim olamam ondan korktum bekliyorumBende perşembe günü gidicem saglik ocagina tahlil yaptırmaya
Bnmde yumurtlamaya gore 5 catlama ya gore 64 yada 5 ocak kuzum senin
Ben kanla b12 vitaminime baktircam bakiyolarsa prolaktinede baktırcam gebelik söz konusu olmadıgi icin o teste gerek yokBende gidecektim ama dedim bat gelsin ona gore gidiyim gebelik yoksada baktiricam varsada baktiricam ama şimdi erken gidersem hcg falan da baktiririm hakim olamam ondan korktum bekliyorum
Sen baktır kuzum paylaşırsın düzelmiştir belki sonuçlar ❤
Kuzum bnde kan degerlerime baktiricam adetten 1 gun once hem kan degerlerime hemde hcg ye baktirsam olurmu yani varsa cikarmiBende gidecektim ama dedim bat gelsin ona gore gidiyim gebelik yoksada baktiricam varsada baktiricam ama şimdi erken gidersem hcg falan da baktiririm hakim olamam ondan korktum bekliyorum
Sen baktır kuzum paylaşırsın düzelmiştir belki sonuçlar ❤
Kuzumm prolaktine normal saglik ocagi bakmiyor bende gittim soyledim ama Hastanekerde bakiliyor dedi doktorBen kanla b12 vitaminime baktircam bakiyolarsa prolaktinede baktırcam gebelik söz konusu olmadıgi icin k teste gerek yok
Hadi ya tühKuzumm prolaktine normal saglik ocagi bakmiyor bende gittim soyledim ama Hastanekerde bakiliyor dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?