Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlar yumurtlama dönemi gelenler veya yaklaşanlar benim bugün ovulasyon testi pik yaptı bu gece çalışmalar başlasın. Kimler var çalışmalara başlayan? Benim dongüm kısa olduğu için reglinin 11.ci günü yumurtlama pik riske atmamak için bu gece ve yarın gece nasipse boş geçmemek lazım aksilik olmazsa

Benim kızımda o ağrı olmuştu kslçadsn bacağım çekiliyordu 3 ay şiddetlenerek çektim o ağrıyı yatakta rahat edip uyuyamıyodm dönemiyodm bile. İnşallah bebiş tendir seninde
Aynen kuzum benimde öyle oluyor ayağı kalkamıyorum inş bebisdendir kuzum ya

ayol kafamı karıştırma işte boşver ben reglimi bekleyeyim tutmadı diye düşünerek.
Hahahahhaha işte bende onu diyorum sal gitsin

Kızlar bu sonuçlar ne anlama geliyor bilen var mı ? Cuma gideceğim doktora ama + olması kafamı çok karıştırdı
Eki Görüntüle 2570897
Melodi cnm bu ne ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorm, normalde prolaktin yazar lh felan yazar

Benin regl 3. Günü bitsin direk çalışmalara başlayacam çok emek etmem lazm bu ay

Inş kuzum inş benimde sabah namazından belli öyle bu belirti ilk defa oldu rabbim hepimizin yüzüne gülsün hayırlı olsun
Amin kuzum insallah amin
Ben sabah 10 buçuk ta kalktım ondan beri böyle ağrı var inşallah bebiş vardır bu ay hepimiz gebe kalsak ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…