- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.081
11 ocak bat canımKızlar
Bata ne kadar var canım
Malesef kuzum Doktora giddbilirsin adet olursan 2 yada 3 .gunu bakarlarHadi ya tüh
Aynen kuzum benimde öyle oluyor ayağı kalkamıyorum inş bebisdendir kuzum yaBenim kızımda o ağrı olmuştu kslçadsn bacağım çekiliyordu 3 ay şiddetlenerek çektim o ağrıyı yatakta rahat edip uyuyamıyodm dönemiyodm bile. İnşallah bebiş tendir seninde
İnsallah canim bata kaç gün kalmıştı senin test yaptınmıAynen kuzum benimde öyle oluyor ayağı kalkamıyorum inş bebisdendir kuzum ya
Inş kuzum inş benimde sabah namazından belli öyle bu belirti ilk defa oldu rabbim hepimizin yüzüne gülsün hayırlı olsunBende aynıyım kuzum sabah uyandigimdan beri inşallah hayırlı birseydendir
Az önce oldum zannettim öyle bir akıntım oldu kasık ayrım var göğüslerim şiş ama acı yokO zaman biraz daha sabır☺☺
Adetin 2. Yada 3. Günümü bakıliyor prolaktineMalesef kuzum Doktora giddbilirsin adet olursan 2 yada 3 .gunu bakarlar
Kaç gün varki adeteAz önce oldum zannettim öyle bir akıntım oldu kasık ayrım var göğüslerim şiş ama acı yokbir silik çizgili bir negatif testim var olabilir mi acaba
Genel baktır ozaman kız hepsini görBen kanla b12 vitaminime baktircam bakiyolarsa prolaktinede baktırcam gebelik söz konusu olmadıgi icin o teste gerek yok
Kuzum prolaktin hormon testine giriyor fsh tsh ostradiol prolaktin bunlar beraber bakiliyor geneldeAdetin 2. Yada 3. Günümü bakıliyor prolaktine
Çıkar kuzum baktirabilirsinKuzum bnde kan degerlerime baktiricam adetten 1 gun once hem kan degerlerime hemde hcg ye baktirsam olurmu yani varsa cikarmi
Genel baktır ozaman kız hepsini görbizim bura bakmıyor prolaktine
Belli olmaz ateş öyle demiyor ❤
Hahahahhaha işte bende onu diyorum sal gitsinayol kafamı karıştırma işte boşverben reglimi bekleyeyim tutmadı diye düşünerek.
Melodi cnm bu ne ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorm, normalde prolaktin yazar lh felan yazarKızlar bu sonuçlar ne anlama geliyor bilen var mı ? Cuma gideceğim doktora ama + olması kafamı çok karıştırdı
Eki Görüntüle 2570897
Benin regl 3. Günü bitsin direk çalışmalara başlayacamEvet kızlar yumurtlama dönemi gelenler veya yaklaşanlar benim bugün ovulasyon testi pik yaptı bu gece çalışmalar başlasın. Kimler var çalışmalara başlayan? Benim dongüm kısa olduğu için reglinin 11.ci günü yumurtlama pik riske atmamak için bu gece ve yarın gece nasipse boş geçmemek lazım aksilik olmazsa
Amin kuzum insallah aminInş kuzum inş benimde sabah namazından belli öyle bu belirti ilk defa oldu rabbim hepimizin yüzüne gülsün hayırlı olsun
1 kaldı kuzum 1 ocakta olmam lazımKaç gün varki adete
Ney donuyo kuzumO kadar donuo ki uyuyamiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?