- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.101
Tabii sen daha iyisindir bu konularda Allah şifa versinaslinda hemsireyim ve bu konulara hakimim 3 yilimi kadin Dogum Hastaliklarinda gecirmis biri olarak bakimi fön cok iyi bildiginden garipsedim hatta pamuklu giyiynmeye özen gösteriyorum yani sabun asla kullanmam
Pik günü ve ondan sonraki 2 gün önemliymiş ard arda sonra bir dolu bir boş :)Bi gün boş bi gün dolu geçir benim pik günü o yüzden sıkı calisicam mecbur bu ay sonbirakicam çünkü
Benimde 2 si yada 3 ü bakalim nolcak1 kaldı kuzum 1 ocakta olmam lazım
Bu ay öyle yapmicam canım ya daha önce yaptım olmadı bu ay zaten dün dolu geçti bu gece dolu geçer yarın gece mümkün olmicak şimdi aklıma geldi eşim sabah gelicek sadece bu gece var. Yıl başı dolayısıyla işi yoğun olucak gelemez mümkün değil. Ben pik olduğu günü söylemiyorum ona birde onu düşüncesi alt üst olmasın stres yapmasın diye bu gece dolu yarın gece boş olur benimPik günü ve ondan sonraki 2 gün önemliymiş ard arda sonra bir dolu bir boş :)
Başım canimmNey donuyo kuzum
Bu kadar erken belirti vermez die dusunuommNey donuyo kuzum
Ayy Insallah kuzum hepinzinkini de kendimkinide igrenmek nasip olsun insallahInşallah bebiş haberiyle gel bize❤
Sabah spermler dinlenmiş oluyormuş sabah yapmak daha etkiliymiş kızlar ama biz ikimizde çalışıyoruzBu ay öyle yapmicam canım ya daha önce yaptım olmadı bu ay zaten dün dolu geçti bu gece dolu geçer yarın gece mümkün olmicak şimdi aklıma geldi eşim sabah gelicek sadece bu gece var. Yıl başı dolayısıyla işi yoğun olucak gelemez mümkün değil. Ben pik olduğu günü söylemiyorum ona birde onu düşüncesi alt üst olmasın stres yapmasın diye bu gece dolu yarın gece boş olur benim
Öyle düşünme ya inan buna olucaksa olur hiç o toplara sokma kendini eskiden nasıl oluyormuş sanki doktor mu vardı test mi vardı salla vallaSabah spermler dinlenmiş oluyormuş sabah yapmak daha etkiliymiş kızlar ama biz ikimizde çalışıyoruz
Orası öyle tabi Allahım sen büyüksünÖyle düşünme ya inan buna olucaksa olur hiç o toplara sokma kendini eskiden nasıl oluyormuş sanki doktor mu vardı test mi vardı salla valla
Gelicek gibigeliypr bana kuzum cunku negatif çıktı testte olsa çıkardı herhaldeBenimde 2 si yada 3 ü bakalim nolcak
Evet canimBnmde yumurtlamaya gore 5 catlama ya gore 6ama ben 6 yi baz aliyorum kuzum yakin tarihlerimiz
Aynen üzülme bak ben 2 yıl takmadım olmadı sonra taktım tedavi gördüm yine olmadı bu ay da pik yaptım sonra sallarım olursa olur olmaz biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahiOrası öyle tabi Allahım sen büyüksün
Belli olmaz kuzum benim bugün 8. Gün oldu saat 12yi geçti yaBu kadar erken belirti vermez die dusunuomm
Sebebsizmi?Aynen üzülme bak ben 2 yıl takmadım olmadı sonra taktım tedavi gördüm yine olmadı bu ay da pik yaptım sonra sallarım olursa olur olmaz biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi
Insallah kuzum benim AminnnAyy Insallah kuzum hepinzinkini de kendimkinide igrenmek nasip olsun insallah❣
Aynen öyle sebepsiz benim 12 yaşında bi oğlum var ilk eşimden 2.ci eşimden olmuyor işte onunda hiç bir sorunu yok bak ibretlik bu sanki vallaSebebsizmi?
Benim de 5 gün kaldı ama başım coj fena suan sanki 10 Kilo kafam var ☺☺☺ yatamiom da bnde belirti bakmiom inan kendi beni zorluooBelli olmaz kuzum benim bugün 8. Gün oldu saat 12yi geçti yaama baksan bi ton belirtim var nedim kuzum hayirlisi olsun hakkimizda bu saatten itibaren artik belirtilerimden bahsetmicem ben sizi yorumlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?