- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.121
Sagol ablam sukur gecti gitti ,sen nasilsin ?Geçmiş olsun canım
Aslında aynı şey arkadaşlar pik görünce yumurtlama diyor yani yumurtlama süreci başlıyor silinince yumurtlamış oluyorsun. Ikisi aynı seyEvet canim
Yumurtlama ile catlama farkli bisey miki
Ama en azından bir tanede olsa yavrun var, Allah bağışlasın, rabbim birtanede olsa bizede yaşatsınAynen öyle sebepsiz benim 12 yaşında bi oğlum var ilk eşimden 2.ci eşimden olmuyor işte onunda hiç bir sorunu yok bak ibretlik bu sanki valla
Benim bata 9 var dahaBenim de 5 gün kaldı ama başım coj fena suan sanki 10 Kilo kafam var ☺☺☺ yatamiom da bnde belirti bakmiom inan kendi beni zorluoo
Haha bndeBenim bata 9 var daha9 u adet tarihim ben aramiyomda ağrıyor ama yazmıcam daha no
Insallah belirtiler devam eder guzel sonuclar gelirSelam canim benim❤iyiyim çok şükür okudugun gibi belirtilerde boguluyoruz canim
Çok geçmiş olsun kuzum nesi var teyzesinin paşasının❤
Ama en azından bir tanede olsa yavrun var, Allah bağışlasın, rabbim birtanede olsa bizede yaşatsın
Doğru söylüyorsunInsan istiyor var elbette yüzünü göremiyorum belki ama Allah acısını yasatmasin yani demem o ki Allah vermeyince vermiyor
Doğru söylüyorsun
Kuzum nerde ise yani seyler ama genelde catlamadan sonraki 14 gun icinde adet goruyorsun yada gebeliktir bu sekilde biliyorum bmdeEvet canim
Yumurtlama ile catlama farkli bisey miki
Ayu hadi kuzum hayorli haberlerle gel insallah nerede yaptiricanKızlar benimkini ikna edersem cuma gunu sperm tahliliii yaptiricaz
Özel olucak ama yaş kaçDoğru söylüyorsun
İyiyim canım sagol aynen devam ediyor işte hayatSagol ablam sukur gecti gitti ,sen nasilsin ?
En iyisi kuzum ya sonra baya agir yikiliriz oyuzden ben kendi adima daha yazmicam bittiHaha bndeumutlanmak istemiom
Bende aynen dedigi gibi yumurta catladıgı günude sayarsan tam 14. Gün teşrif ediyor adetimKızlar bi yerde okumuştum alalade bi yer de değildi yani çok aklıma takıldı yumurtlama öncesi dönemin süresi farklıdır ama çatladıktan 14 gün sonra regl günüdür yazmıştı bu herkeste aynıymış ama ben bakıyorum benimkiler hiç öyle değil
Siz de durumlar nasıl ?
Valla kuzum bugun resmen adet belirtisi vardi bende mahvoldum insallah hayra alamettir ama daha takilmicam dedim bittiInsallah belirtiler devam eder guzel sonuclar gelir
gecti sukur bazi geceler yatmadan yemek istiyor normalde vermiyorum gecen yine istedi esim dedi cocuk yazik ac belki ver o da yedi baya makarna sonra uyudu hazm edememis canim sabah kalktiginda ye yedise kustu sukur gun sonuna iyilesdi ama ben yinede biraz evham yaptim
Nasilsin ?güzel kizimiz nasil?
Devlet hastanesinde canim bi orda deneyelim bakalim tabii ikna olursa pek yanasmiyorAyu hadi kuzum hayorli haberlerle gel insallah nerede yaptirican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?