Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle sebepsiz benim 12 yaşında bi oğlum var ilk eşimden 2.ci eşimden olmuyor işte onunda hiç bir sorunu yok bak ibretlik bu sanki valla
Ama en azından bir tanede olsa yavrun var, Allah bağışlasın, rabbim birtanede olsa bizede yaşatsın

Selam canim benim❤ iyiyim çok şükür okudugun gibi belirtilerde boguluyoruz canim
Çok geçmiş olsun kuzum nesi var teyzesinin paşasının
Insallah belirtiler devam eder guzel sonuclar gelir
gecti sukur bazi geceler yatmadan yemek istiyor normalde vermiyorum gecen yine istedi esim dedi cocuk yazik ac belki ver o da yedi baya makarna sonra uyudu hazm edememis canim sabah kalktiginda ye yedise kustu sukur gun sonuna iyilesdi ama ben yinede biraz evham yaptim
Nasilsin ?güzel kizimiz nasil?

Kızlar bi yerde okumuştum alalade bi yer de değildi yani çok aklıma takıldı yumurtlama öncesi dönemin süresi farklıdır ama çatladıktan 14 gün sonra regl günüdür yazmıştı bu herkeste aynıymış ama ben bakıyorum benimkiler hiç öyle değil
Siz de durumlar nasıl ?

Selam kizlar,canlar nasilsiniz?ben dun bugun ayakta bi tik cok kaldim hemen kanamam oldu ama sukur az birsey simdi dinleniyorum yarin uzun gün

Bende aynen dedigi gibi yumurta catladıgı günude sayarsan tam 14. Gün teşrif ediyor adetim

Valla kuzum bugun resmen adet belirtisi vardi bende mahvoldum insallah hayra alamettir ama daha takilmicam dedim bitti
Çok şükür iyi olmuş kuzum biz bile yiyip yatinca rahatsız oluyoruz normal inşallah birseyi yok paşanın annesi meraklanma op benim yerime paşamı
Ben iyiyim kuzum kızımda iyi bugün kukla yapmışlar başka bir okula gittiler servisle eğlenmişler baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…