Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar detay seyler varrr canımmm vallayazik bize
Hemde ne yazikk bqk 14 gun sonra adet yada gebelik demiyor bazen 14u gcemesine ragmen cikmiyor sonra cimiyor bide bakiyon cook silik anaa bu ne derken anliyorsunki gec dollenme sonra vs vs yani cidden isimiz zor

Benimkide oyle kuzum catladikdan sonra 14 gun adet gunum oluyor

11 16 gün arası normal canım. 10 günden az ise luteal faz defekti var diyorlar. Ama herkeste 14 sabit değil

11 16 gün arası normal canım. 10 günden az ise luteal faz defekti var diyorlar. Ama herkeste 14 sabit değil
Benim 18. Gün olmuş genelde ama ben kimyasal çok yaşadım acaba o yüzden mi gecikme gibi bişey sanırım ama uygulamalar da 18. Günü göstermiş mesela anlamadım

Merhaba arkadaşlar bende yeni eklendim .gecen 2 ay önce düşük yaptım adetlerim düzensiz ovelasyon testlere başladım .anlayan varsa lütfen acaba teste koyuluk var mu artık.üstteki son yaptığım

Eklentiler

• C4D34B6B-A93A-4BE1-B54B-14AC4E666DF7.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 21
Benim 18. Gün olmuş genelde ama ben kimyasal çok yaşadım acaba o yüzden mi gecikme gibi bişey sanırım ama uygulamalar da 18. Günü göstermiş mesela anlamadım

Kesin yumurtlama gününu biliyor musun. Ovulasyon testi ile çünkü takvimler genelde doğru göstermiyor

Merhaba arkadaşlar bende yeni eklendim .gecen 2 ay önce düşük yaptım adetlerim düzensiz ovelasyon testlere başladım .anlayan varsa lütfen acaba teste koyuluk var mu artık.üstteki son yaptığım
Üsteki de koyulduk var kuzum ama tam olarak pozitif değil t c den koyu olacak yada aynı koyulukda olması lazım yarın pik olur gibi yarında yap testi

Kız benim şefaf akıntı iyice şeysini çıkardı ya tuvalete girdim taa aşşa kadar uzamış gelmiş ödüm koptu bianda o ney dedim sendede oluyormu adet öncesi şeffaf akintı
Yok canım hiç sefaf akıntı olmuyor bende sadece ıslaklık hissediyorum adetten bir gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…