- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.141
Ne kadar detay seyler varrr canımmm vallaKuzum nerde ise yani seyler ama genelde catlamadan sonraki 14 gun icinde adet goruyorsun yada gebeliktir bu sekilde biliyorum bmde
Hemde ne yazikk bqk 14 gun sonra adet yada gebelik demiyor bazen 14u gcemesine ragmen cikmiyor sonra cimiyor bide bakiyon cook silik anaa bu ne derken anliyorsunki gec dollenme sonra vs vsNe kadar detay seyler varrr canımmm vallayazik bize
Rabbim onun gonlune selamet ihsan rtsinde hemencecik kabul etsin insallahDevlet hastanesinde canim bi orda deneyelim bakalim tabii ikna olursa pek yanasmiyor
Benimkide oyle kuzum catladikdan sonra 14 gun adet gunum oluyorKızlar bi yerde okumuştum alalade bi yer de değildi yani çok aklıma takıldı yumurtlama öncesi dönemin süresi farklıdır ama çatladıktan 14 gün sonra regl günüdür yazmıştı bu herkeste aynıymış ama ben bakıyorum benimkiler hiç öyle değil
Siz de durumlar nasıl ?
Lh testi yapıyorlar ya ikisi kopkoyu olunca pik demek canım yani yumurtlama 24 36 saat içinde olacak demekBende ayni sey diye biliyorum canimm yumurta hucresi catliyor yumurtlama oluyor pik ne demekti buarada hep okuyorum bi turlu soramadim
11 16 gün arası normal canım. 10 günden az ise luteal faz defekti var diyorlar. Ama herkeste 14 sabit değilKızlar bi yerde okumuştum alalade bi yer de değildi yani çok aklıma takıldı yumurtlama öncesi dönemin süresi farklıdır ama çatladıktan 14 gün sonra regl günüdür yazmıştı bu herkeste aynıymış ama ben bakıyorum benimkiler hiç öyle değil
Siz de durumlar nasıl ?
Benim genelde 18. Gün olmuşBenimkide oyle kuzum catladikdan sonra 14 gun adet gunum oluyor
Benim 18. Gün olmuş genelde ama ben kimyasal çok yaşadım acaba o yüzden mi gecikme gibi bişey sanırım ama uygulamalar da 18. Günü göstermiş mesela anlamadım11 16 gün arası normal canım. 10 günden az ise luteal faz defekti var diyorlar. Ama herkeste 14 sabit değil
Değişiklik gosterebilir canimBenim genelde 18. Gün olmuş
Benim gibi olan var mi diye merak ettim bende kuzumDeğişiklik gosterebilir canim
Benim 18. Gün olmuş genelde ama ben kimyasal çok yaşadım acaba o yüzden mi gecikme gibi bişey sanırım ama uygulamalar da 18. Günü göstermiş mesela anlamadım
Üsteki de koyulduk var kuzum ama tam olarak pozitif değil t c den koyu olacak yada aynı koyulukda olması lazım yarın pik olur gibi yarında yap testiMerhaba arkadaşlar bende yeni eklendim .gecen 2 ay önce düşük yaptım adetlerim düzensiz ovelasyon testlere başladım .anlayan varsa lütfen acaba teste koyuluk var mu artık.üstteki son yaptığım
Evet canım uzun süredir takip ediyorum testlerle bu ay mesela 22si çatladı bat 10 ocakKesin yumurtlama gününu biliyor musun. Ovulasyon testi ile çünkü takvimler genelde doğru göstermiyor
Kız benim şefaf akıntı iyice şeysini çıkardı ya tuvalete girdim taa aşşa kadar uzamış gelmiş ödüm koptu bianda o ney dedimDeğişiklik gosterebilir canim
Mesela benim yumurtlama sonrası 12 gün adet oluyorum. Adetlerim de kısa zaten 23 24 günde okurum. 11 yada 12 gün yumurtlama olurKesin yumurtlama gününu biliyor musun. Ovulasyon testi ile çünkü takvimler genelde doğru göstermiyor
Kız benim şefaf akıntı iyice şeysini çıkardı ya tuvalete girdim taa aşşa kadar uzamış gelmiş ödüm koptu bianda o ney dedimsendede oluyormu adet öncesi şeffaf akintı
Kasık agrılarım başladı bugun inşallah bakalım kararsız kaldımÜsteki de koyulduk var kuzum ama tam olarak pozitif değil t c den koyu olacak yada aynı koyulukda olması lazım yarın pik olur gibi yarında yap testi
Kiz bi test yap allah aşkına ya ne olacak sankiKız benim şefaf akıntı iyice şeysini çıkardı ya tuvalete girdim taa aşşa kadar uzamış gelmiş ödüm koptu bianda o ney dedimsendede oluyormu adet öncesi şeffaf akintı
Normaldir o zaman canım. Luteal fazın 10vgunden kısa sürmesi sorun da uzun sürmesi ile ilgili olumsuz bir şey okumadımEvet canım uzun süredir takip ediyorum testlerle bu ay mesela 22si çatladı bat 10 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?