- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.161
Rica ederim canimKasık agrılarım başladı bugun inşallah bakalım kararsız kaldımteşekkür ederim
Benim mesela bu ay 12 aralık satMesela benim yumurtlama sonrası 12 gün adet oluyorum. Adetlerim de kısa zaten 23 24 günde okurum. 11 yada 12 gün yumurtlama olur
5 Ocak olmuyorumu ozmn canim batBenim mesela bu ay 12 aralık sat
22 Aralık çatlama
10 Ocak bat kuzum
Valla uygulama böyle gösteriyor ve doğru oluyor hep5 Ocak olmuyorumu ozmn canim bat
Benim uygulamalar bana hiç doğruyu söylemiyor kizValla uygulama böyle gösteriyor ve doğru oluyor hep
Bugün azıttı iyice benimkiYok canım hiç sefaf akıntı olmuyor bende sadece ıslaklık hissediyorum adetten bir gün önce
Yarin ovulasyon yapcam tekrarmi yumurtluyomki dedimde sanmiyorum geçen ayda geldiydi böyle akıntı adetten önceKiz bi test yap allah aşkına ya ne olacak sanki
Ben uzun süredir doğru bilgileri giriyorum hatta yumurtlamayı da kendim değiştiriyorum kuzum artık bat ı biliyor doğru bir gün belki şaşabiliyorBenim uygulamalar bana hiç doğruyu söylemiyor kiz
Kiz belki hamilesin ne biliyon yaBugün azıttı iyice benimkiyeni yıla adetli girmek istemiyorum sonra gelsin
Himmm geçen ayda adet Zamni böylemi olmuştuYarin ovulasyon yapcam tekrarmi yumurtluyomki dedimde sanmiyorum geçen ayda geldiydi böyle akıntı adetten önce
Olabilir canim benim şuan 28 Aralık diye gösteriyor ama hesaplarıma göre 1 ocak catlamaya göre kendimin hesapladimBen uzun süredir doğru bilgileri giriyorum hatta yumurtlamayı da kendim değiştiriyorum kuzum artık bat ı biliyor doğru bir gün belki şaşabiliyor
İnşallah bir sorun değildir bu kuzum bilemedim valla beynim yandı zaten artıkOlabilir canim benim şuan 28 Aralık diye gösteriyor ama hesaplarıma göre 1 ocak catlamaya göre kendimin hesapladim
Ne sorun olacak canim ya iki üç gün hatta beş güne kadar normal sayılıyorİnşallah bir sorun değildir bu kuzum bilemedim valla beynim yandı zaten artık
%1 milyon kesin net bilgi bak degilim olsam bilirim heraldeKiz belki hamilesin ne biliyon ya
Evet hatta ovulasyon yaptim negatif ciktı test yaptim oda negatif ciktı sonra geldi zaten şerefsizHimmm geçen ayda adet Zamni böylemi olmuştu
Bende aynı durumda olduğum için%1 milyon kesin net bilgi bak degilim olsam bilirim heraldegögüslerim aciyor akıntıda var adet geliyor işte herzamanki gibi adet belirtisi bende bunlar
Inşallah olmazsin cnm 2020 de uğurlu gelir%1 milyon kesin net bilgi bak degilim olsam bilirim heraldegögüslerim aciyor akıntıda var adet geliyor işte herzamanki gibi adet belirtisi bende bunlar
Benimkide normalde 1 ocak ama yumurtlama 15. Gün oldu o yuzden iki gün atabilir[/QUOTE]Bende aynı durumda olduğum içinüstüne giremiyorum anlaşılan ikimizde adetli oluruz yeni yılın ilk gününde
Hangi yıl uğurlu gelmişki 2020 ugurlu gelsin yeni yeni dertler sıkıntılar getirecek ancaInşallah olmazsin cnm 2020 de uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?