- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.181
Akmadan gidesicelerBenim ki 1 ocak yarında olabilirim belli olmaz çünkü sanki ağında duruyor aktı akacak gibi hissediyorum
Olumlu düşün cnm hiç belli olmazHangi yıl uğurlu gelmişki 2020 ugurlu gelsin yeni yeni dertler sıkıntılar getirecek anca
İstenmediğin yere niye geliyorsun bende anlamamkiAkmadan gidesicelerilla gelecekler yüzsüz bacım bunlar
Olumlu düşünsemde aynı olumsuz düşünsemde ayni oluyor sonuç hiç düşunmesem daha iyiOlumlu düşün cnm hiç belli olmaz
Sinirini heriften çıkarırsın artıkİstenmediğin yere niye geliyorsun bende anlamamkisabah görürüm kırmızı allah belanı versin senin derim b..k varda geldin diye lafımı söylerim otururum
Yanlışmi hatırlıyorum canim senin testlerimi negatif bi pzotif çıkıyordu hcgOlumlu düşün cnm hiç belli olmaz
Kiz ben adet olunca o benden çıkarır sınırınıSinirini heriften çıkarırsın artık
Ben test yapmadım cnmYanlışmi hatırlıyorum canim senin testlerimi negatif bi pzotif çıkıyordu hcg
İyide hem yumurtlamayı görünce o işi yapmiyor hemde adet gelince sinirini sendenmi çıkarcak valla çok pis dalarım ben olsam dayanamamKiz ben adet olunca o benden çıkarır sınırını
Zaten birini istemedinse çıka gelirAkmadan gidesicelerilla gelecekler yüzsüz bacım bunlar ha benim kaynana ha adetim farklari yok illa gelecekler istenmedikleri yere
Ben cok sakinim karşımda kat ve kat sınırlı bide ikizler burcu karektersiz yapıyor yapmadım diyorİyide hem yumurtlamayı görünce o işi yapmiyor hemde adet gelince sinirini sendenmi çıkarcak valla çok pis dalarım ben olsam dayanamam
Amin canım inşallahArkadaşlar bu yeni yıl hepinize uğurlu sevgi huzur mutluluk ve size anne olmayı nasip etsin inşallah yeni yılda hepinizin hamis haberlerini alırız yeni yılda hepinize güzellikler diliyorum çok ça güzel haberler alır siniz inşallah
Kusura bakma canım ozmn baskasiydiBen test yapmadım cnm
İstemedigin ot burnunun dibinde bitermiş bunlarda öyleZaten birini istemedinse çıka gelir
Ebesinin...... artıkBen cok sakinim karşımda kat ve kat sınırlı bide ikizler burcu karektersiz yapıyor yapmadım diyor
Yok cnm önemli değilKusura bakma canım ozmn baskasiydi
Aynen cnm öyleİstemedigin ot burnunun dibinde bitermiş bunlarda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?