- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.201
Allah kocanında evladında hayırlısını versinKızlar benim halamin oğlu 14 yıllık karısını bıraktı internet en bir kız bulmuş onunla gitmiş çocukları olmuyordu 5 yıl uğraştılar 2 oglu oldu şimdi arayıp sormuyor
Amin cnmAllah kocanında evladında hayırlısını versin
Şöyle yüklü bi tazminat nafaka istesin boşansın zaten baskasiyla gittigini kocasınin ispatlarsa kadın bosanırda adamın donuna kadarda alır gerçekten adaletli bi hakime denk gelirseKarısına şimdi kaynanasina kayın babasının yanında kocasına arayıp diyor eğer şeref lisen evi terk et kadında diyor ben napayim
Adamda boşanmak istiyor ki o kadınla evlensin kaynanasi gilde oğlunu ret etti gelinini aldı yanınaŞöyle yüklü bi tazminat nafaka istesin boşansın zaten baskasiyla gittigini kocasınin ispatlarsa kadın bosanırda adamın donuna kadarda alır gerçekten adaletli bi hakime denk gelirse
Tamam işte boşanirken donuna kadar alsın karısinın üstune baska kadin alacak kadar biyerlerine güveniyor demekki versin nafaka tazminatAdamda boşanmak istiyor ki o kadınla evlensin kaynanasi gilde oğlunu ret etti gelinini aldı yanına
Kadın boşanmak istemiyor yatağını atmış dışarı dedim sen yatağı attın ya gelirse dedi kocam gelsin yeterki yenisini alırım hayla bekliyorTamam işte boşanirken donuna kadar alsın karısinın üstune baska kadin alacak kadar biyerlerine güveniyor demekki versin nafaka tazminat
Kocasından bu saatten sonra hayırmı bekliyor daha çok bekler o zaman ilerde saflıgıma doymiyim ne salakmışım ben derKadın boşanmak istemiyor yatağını atmış dışarı dedim sen yatağı attın ya gelirse dedi kocam gelsin yeterki yenisini alırım hayla bekliyor
9 aydır gitmişKocasından bu saatten sonra hayırmı bekliyor daha çok bekler o zaman ilerde saflıgıma doymiyim ne salakmışım ben der
Oh ne güzel canim eglensinValla kuzum bugun resmen adet belirtisi vardi bende mahvoldum insallah hayra alamettir ama daha takilmicam dedim bitti
Çok şükür iyi olmuş kuzum biz bile yiyip yatinca rahatsız oluyoruz normal inşallah birseyi yok paşanın annesi meraklanma op benim yerime paşamı❤
Ben iyiyim kuzum kızımda iyi bugün kukla yapmışlar başka bir okula gittiler servisle eğlenmişler baya
Benim eşimde geç geliyor kızıyorum diyor ya akşam 9 da işten cikiyom kahvede oturuyom arkadaslarimda orda kahvede hemen evimin yan tarafiKocasından bu saatten sonra hayırmı bekliyor daha çok bekler o zaman ilerde saflıgıma doymiyim ne salakmışım ben der
Adam çoluk çocuga karışır zaten yeni karisından eskiside kocam gelcek diye bakar durur. O kadında demiyormuki bu adam benim icin 14 senelik karısini bırakti benide bi başkasi icin bırakmayacagı ne malum diye. Allah akıl fikir versin ıslah etsin ne diyim9 aydır gitmiş
Kuzum senin gebeligi ögrenmeden önce adete yakin akıntin varmiydı ateş ölçme takibi yapiyormuydunOh ne güzel canim eglensinbizimki yarin cok sevdiyi kiz arkadasin gorunce eglenecek baya
Ay o belirtileri bosver karnimin ici nasilagriyor simditam adet zamanimdaki gibi,zaten kanamamda var yarina insallah azalir agrim yoksayeni yilayatarak gecicem
Gitigi kadında2 kere boşanmış onunda 2 çocuğu var insan olan bunu yapmazdıAdam çoluk çocuga karışır zaten yeni karisından eskiside kocam gelcek diye bakar durur. O kadında demiyormuki bu adam benim icin 14 senelik karısini bırakti benide bi başkasi icin bırakmayacagı ne malum diye. Allah akıl fikir versin ıslah etsin ne diyim
Ohaa yaa dünyanın çivisi cıkmışGitigi kadında2 kere boşanmış onunda 2 çocuğu var insan olan bunu yapmazdı
Çok teşekkür ediyorumİnstagramda bir gebenin günlüğü var canım onunla irtibata geçip alabilirsin ben memnun kaldım ondan burda kullananda çok var yanılmıyorsam
Aynen cnm insanın elinden birsey de gelmiyorOhaa yaa dünyanın çivisi cıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?