Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karısına şimdi kaynanasina kayın babasının yanında kocasına arayıp diyor eğer şeref lisen evi terk et kadında diyor ben napayim

Karısına şimdi kaynanasina kayın babasının yanında kocasına arayıp diyor eğer şeref lisen evi terk et kadında diyor ben napayim
Şöyle yüklü bi tazminat nafaka istesin boşansın zaten baskasiyla gittigini kocasınin ispatlarsa kadın bosanırda adamın donuna kadarda alır gerçekten adaletli bi hakime denk gelirse

Kadın boşanmak istemiyor yatağını atmış dışarı dedim sen yatağı attın ya gelirse dedi kocam gelsin yeterki yenisini alırım hayla bekliyor
Kocasından bu saatten sonra hayırmı bekliyor daha çok bekler o zaman ilerde saflıgıma doymiyim ne salakmışım ben der

Oh ne güzel canim eglensin bizimki yarin cok sevdiyi kiz arkadasin gorunce eglenecek baya
Ay o belirtileri bosver karnimin ici nasilagriyor simditam adet zamanimdaki gibi,zaten kanamamda var yarina insallah azalir agrim yoksayeni yilayatarak gecicem

9 aydır gitmiş
Adam çoluk çocuga karışır zaten yeni karisından eskiside kocam gelcek diye bakar durur. O kadında demiyormuki bu adam benim icin 14 senelik karısini bırakti benide bi başkasi icin bırakmayacagı ne malum diye. Allah akıl fikir versin ıslah etsin ne diyim

Kuzum senin gebeligi ögrenmeden önce adete yakin akıntin varmiydı ateş ölçme takibi yapiyormuydun

Gitigi kadında2 kere boşanmış onunda 2 çocuğu var insan olan bunu yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…