- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.221
Aman elinden bisey gelse nolcak kadın hala kocamda kocam diyor araya girsen düzeltsen araları iyi olsa Allahtan kötü olsa senden bilirler iyilik yaramaz insanoglunaAynen cnm insanın elinden birsey de gelmiyor
Sen eger 10ocakta adet ollursan ve kfana takiliyorsa doktora gittiğin de bir sor canımValla uygulama böyle gösteriyor ve doğru oluyor hep
Cok erken baslamıs canım Baska bır sey olabılırKızlar napiyorsunuz ❤
Ben resmen adet sancısı çekiyorum daha 10 gün var ama aynı adet sancısı elim ayam tutmuyor halim yok saatlerdir yatıyorum ara ara uyudum ama değişen bisi yok kasık ve rahim ağrısı arada belde vuruyor beni mahvettiöyle garip resmen yanıyor çekiliyor yukarı doğru kasiklarim iğne gibi batıyor ve şişmiş sanki baski var
31 yaşındayım benÖzel olucak ama yaş kaç
Öyle yapayım en iyisi canımSen eger 10ocakta adet ollursan ve kfana takiliyorsa doktora gittiğin de bir sor canım
Çalışmalara devam ediyorum her ne kadar dünü değerlendiremediysem de bu akşam tam gaz devamEvet kızlar yumurtlama dönemi gelenler veya yaklaşanlar benim bugün ovulasyon testi pik yaptı bu gece çalışmalar başlasın. Kimler var çalışmalara başlayan? Benim dongüm kısa olduğu için reglinin 11.ci günü yumurtlama pik riske atmamak için bu gece ve yarın gece nasipse boş geçmemek lazım aksilik olmazsa
Bu ay Benimde böyle oldu bende anlamadımKızlar napiyorsunuz ❤
Ben resmen adet sancısı çekiyorum daha 10 gün var ama aynı adet sancısı elim ayam tutmuyor halim yok saatlerdir yatıyorum ara ara uyudum ama değişen bisi yok kasık ve rahim ağrısı arada belde vuruyor beni mahvettiöyle garip resmen yanıyor çekiliyor yukarı doğru kasiklarim iğne gibi batıyor ve şişmiş sanki baski var
İnsallahhhhhhhGünaydın kizlar bugün sene sonu yoğun bir gün bizi bekliyoryeni yıl hepimizin kucaklarıni doldursun inşallah
Günaydın ❤Günaydın millet
Valla bak şimdi hırslandırdınız beniÇalışmalara devam ediyorum her ne kadar dünü değerlendiremediysem de bu akşam tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?