Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok erken baslamıs canım Baska bır sey olabılır

Çalışmalara devam ediyorum her ne kadar dünü değerlendiremediysem de bu akşam tam gaz devam

Bu ay Benimde böyle oldu bende anlamadım

Günaydın herkese
Yılın son günü.
Yarın yeni bir yıl, yeni başlangıçlar.
Umarım 2020 hepimize hayırlı bir evlat nasip eder
KirazHanim kuzum erken yapmışsın aslında, çıkmaması normal, malum hemen idrara geçmiyor.
Audreyhorne canım gösterdin mi doktora, ne dedi? Bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım, hiç bir fikrim yok.
Bal0ncuk bu sayı sekansları son zamanlarda baya karşıma çıkıyor. İnstagramdan birini takip ediyorum, özellikle o baya bilgilendiriyor ama hiç denemedim.

Kizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…