Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun. Iyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hayırlısını nasip etsin senin için

Canım geçmiş olsun zor biliyorum ama üzme kendini bak deriz ya zamanı vardır diye elbet olur kuzum dualarını eksik etme ve kötü düşünme yeter

Kuzum sen neden hemen umutsuzkuga kapiliyorsunki benin kuzenim 3 ay kanama gordu ama suan cok iyi 24 25 . Haftada

2 haftalık aradan sonra geri döndüm kızlar galiba bugün yumurtlama test pozitif ve berrak kaygan akıntı var akşamı değerlendirecem yarın mola bir sonraki gün devam sizce ideal mi
Yarın çatlama olursa yarını da değerlendir bence canım

2 haftalık aradan sonra geri döndüm kızlar galiba bugün yumurtlama test pozitif ve berrak kaygan akıntı var akşamı değerlendirecem yarın mola bir sonraki gün devam sizce ideal mi
Evet canim idealdir eger yunurtan yarin catlarsa bu 2 gun ust uste yap

Çalışmalara devam ediyorum her ne kadar dünü değerlendiremediysem de bu akşam tam gaz devam
Günaydın kızlar. Evet gu aşırı ıyide bugün benim yumurta çatlamış olur diye düşünüyorum ama bu geceyi ne yazıkki işten dolayo degerlendiremem. Artık nasip kısmet gerisi

Kuzum sen neden hemen umutsuzkuga kapiliyorsunki benin kuzenim 3 ay kanama gordu ama suan cok iyi 24 25 . Haftada
Canim ben 5 ay gördüm ilk gebeligimde de kanamayi o zamanda şimdide ayni doktoruma geldim o yüzden. Gerçekleri soyliycem umut veremiycem dedi. Doktorumu iyi biliyorum çünkü o boyle dediyse umut yoktur. Kanama keseden cok büyük ve kesenin gerisinde dedi. Kanamayla gelir bu kesede dedi. İyi taniyor beni oda neler yasadigimi biliyor boyle konusmazdi benimle umut olsaydi.
Ama kendimi hazirlamistim dunku kanamadan sonra o yuzden cok kotu olmadim uzuldum tabiki cok uzuldum ama oyle iste

Canım gercekten cok üzüldüm ama Allah İn takdiri elimizden bir sey gelmiyor işte içini ferah tut Allah en kısa zamanda saglıklı gebelik nasıp etsin ama umudunu da yitirme doktorlar yüzde yüz herseyi bilemezler

Allah'tan ümit kesilmez kuzum benim o nasıl bi doktor ya ne demek devam ederse şaşarım insanı duygular yokmu bu nasıl bir cümle çok sinirlendim yaaa kuzum sen içini ferah tut rabbim korusun insallah bebişin tutunacak tır annesine bol bol dua et bende edicem senin adına

Bugünkü testim de böyleee

Acaba hamile miyim çol merak etmeye başladım artık

Eklentiler

• 20191231_094340.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 20191231_094256.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 51
A Amin canım

Hamileyim ve başım açık ağrıyordu dayanamadım kaç gündür sabrettim geçmedi, parol içtim , doktor içebilirsen şiddetliyse demişti ama, evde 500 mg si var, onla ilgili bir şey demedi içtim ben de şimdi de korktum zararlı mı diye :-/ bilenler cevap verebilir mi

Ben ovulasyonda 2 çizgi de koyu alıntımda var berrak 5 gün önce ilişki oldu bide bugün ve yarını değerlendireyim diyorum

günaydın bal kızlar
inşallah yılın sonu hepimiz için çok güzel tamamlanır
ve yeni yıl bize çok güzel mutluluklar getirir
B blossom- canım sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma
Rabbimin vereceği bir nefes varsa eğer o gelir bir şekilde
hep hayırlısını düşünelim
sen bu günlerde bebeğin için Ya Musavvir esmasını oku bol bol
bebeğin tutunması için çok iyidir
Dualarım seninle canım

Ben ovulasyonda 2 çizgi de koyu alıntımda var berrak 5 gün önce ilişki oldu bide bugün ve yarını değerlendireyim diyorum
Koyu 2 çizgiden sonra 12 ila 24 yada 36 saat içerisinde çatlar diyor doktorlar kezza benim çatladı sanki karnım ağrıyor öğlen 2 gibi yada 3 gibi test yapicam bakalım en son dün gece 22.16da yaptım koyuydubirde dün saat 16da yapmıştım köyü olunca gece o yüzden yaptım
Üst üste 5 gün zor olur ama pik günü ve sonraki gün siliklesince o gün en önemli gun he tabi pikten 1 gün önce toplam 3 gun üst üste sonra ki günlergün aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…