- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.241
Canım çok geçmiş olsun. Iyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hayırlısını nasip etsin senin içinKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
Canım geçmiş olsun zor biliyorum ama üzme kendini bak deriz ya zamanı vardır diyeKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
Kuzum sen neden hemen umutsuzkuga kapiliyorsunki benin kuzenim 3 ay kanama gordu ama suan cok iyi 24 25 . HaftadaKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
Yarın çatlama olursa yarını da değerlendir bence canım2 haftalık aradan sonra geri döndüm kızlar galiba bugün yumurtlama test pozitif ve berrak kaygan akıntı var akşamı değerlendirecem yarın mola bir sonraki gün devam sizce ideal mi
Evet canim idealdir eger yunurtan yarin catlarsa bu 2 gun ust uste yap2 haftalık aradan sonra geri döndüm kızlar galiba bugün yumurtlama test pozitif ve berrak kaygan akıntı var akşamı değerlendirecem yarın mola bir sonraki gün devam sizce ideal mi
Günaydın kızlar. Evet gu aşırı ıyide bugün benim yumurta çatlamış olur diye düşünüyorum ama bu geceyi ne yazıkki işten dolayo degerlendiremem. Artık nasip kısmet gerisiÇalışmalara devam ediyorum her ne kadar dünü değerlendiremediysem de bu akşam tam gaz devam
Canim ben 5 ay gördüm ilk gebeligimde de kanamayi o zamanda şimdide ayni doktoruma geldim o yüzden. Gerçekleri soyliycem umut veremiycem dedi. Doktorumu iyi biliyorum çünkü o boyle dediyse umut yoktur. Kanama keseden cok büyük ve kesenin gerisinde dedi. Kanamayla gelir bu kesede dedi. İyi taniyor beni oda neler yasadigimi biliyor boyle konusmazdi benimle umut olsaydi.Kuzum sen neden hemen umutsuzkuga kapiliyorsunki benin kuzenim 3 ay kanama gordu ama suan cok iyi 24 25 . Haftada
Canim spermler için kötü olur diyolar etkiler mi acaba etkilemezse deneyeyim hemenYarın çatlama olursa yarını da değerlendir bence canım
Spermlerde bir sorun yoksa yumurtlama öncesi ,pik günü ve çatladığı günü değerlendiriyoruz canımCanim spermler için kötü olur diyolar etkiler mi acaba etkilemezse deneyeyim hemen
Canım gercekten cok üzüldüm ama Allah İn takdiri elimizden bir sey gelmiyor işte içini ferah tut Allah en kısa zamanda saglıklı gebelik nasıp etsin ama umudunu da yitirme doktorlar yüzde yüz herseyi bilemezlerKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
Epey de varmişYumurtlama günlerin geçti mı canım11 ocak bat canım
Allah'tan ümit kesilmez kuzum benim o nasıl bi doktor ya ne demek devam ederse şaşarım insanı duygular yokmu bu nasıl bir cümleKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
Çok sağol canim değerlendireyim bakalimSpermlerde bir sorun yoksa yumurtlama öncesi ,pik günü ve çatladığı günü değerlendiriyoruz canım
Amin canımArkadaşlar bu yeni yıl hepinize uğurlu sevgi huzur mutluluk ve size anne olmayı nasip etsin inşallah yeni yılda hepinizin hamis haberlerini alırız yeni yılda hepinize güzellikler diliyorum çok ça güzel haberler alır siniz inşallah
Ben ovulasyonda 2 çizgi de koyu alıntımda var berrak 5 gün önce ilişki oldu bide bugün ve yarını değerlendireyim diyorumEvet kızlar yumurtlama dönemi gelenler veya yaklaşanlar benim bugün ovulasyon testi pik yaptı bu gece çalışmalar başlasın. Kimler var çalışmalara başlayan? Benim dongüm kısa olduğu için reglinin 11.ci günü yumurtlama pik riske atmamak için bu gece ve yarın gece nasipse boş geçmemek lazım aksilik olmazsa
Koyu 2 çizgiden sonra 12 ila 24 yada 36 saat içerisinde çatlar diyor doktorlar kezza benim çatladı sanki karnım ağrıyor öğlen 2 gibi yada 3 gibi test yapicam bakalım en son dün gece 22.16da yaptım koyuydubirde dün saat 16da yapmıştım köyü olunca gece o yüzden yaptımBen ovulasyonda 2 çizgi de koyu alıntımda var berrak 5 gün önce ilişki oldu bide bugün ve yarını değerlendireyim diyorum
Evet canım geçtiEpey de varmişYumurtlama günlerin geçti mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?