Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benmde son zamanlarda çıkmaya başladı denemekten zarar çıkmaz

Canım etiket nasıl yapılıyor bilmiyorum Ben adet oldum yeni bat 31 ocak

Bakalım canim normalde adet çok düzenli çarşamba yumurtlama olması gerekiyor ama risk e atmayıp bugün ve yarın deneyecem bi de aksam ovulasyon u tekrar edecem bakalım sonuç ne şimdi bu berrak akıntı yumurtlama mi yoksa çatlama belirtisi mi

Şehir dışındayım Kardelen cuma günü sabahtan göstereceğim. Hiç anlamadım internette de hiç karşılığını bulamadım.

Kötü olacak birşey yok, bozma moralini. Daha doktora bile gösterememişsin. Gerçekten araştırdıkça daha fazla insanın kafası karışıyor.

Ovulasyon testi kullaniyormusun sende

Hamileyken günde 4 tane parol içebiliyormuşsun bende hem doktora hemde eczacıya sordum zararı yokmus hatta eczacı bayandı bende cok ictim hamileyken demişti ama parol sadece başka bi agrı kesici kullanma kesinlikle

canim bende parol icebilirsin diye biliyorum

Evet canım dün sabah çift çizgiydi aksam tek çizgi şimdi yaptım 2 tane köyü çizgi var ben pek anlamıyorum bu testten çift görünce oluyo galiba

Çok geçmiş olsun canım sonucu ne olur bilemiyorum bende düşük yapmıştım gebeligimi ögrendikten 3 gün sonra ama arkasindan 3. Ayda tekrar hamile kaldım iki tane oglum var işte. düşük olabiliyor. Allahın takdiri inşallah bisey olmasın ama en kötü ihtimal olursa bile üzme kendini Allah sağlık sıhhat versin yine olur sen kendine dikkat et yeter

Hamileyken günde 4 tane parol içebiliyormuşsun bende hem doktora hemde eczacıya sordum zararı yokmus hatta eczacı bayandı bende cok ictim hamileyken demişti ama parol sadece başka bi agrı kesici kullanma kesinlikle
Mg si önemli mi peki annem içme diye ısrar etti mg si yüksek diye, 500 mg idi

Ooo küçük beye bak sen hadi bakalım iyi eğlenceler
Ay boşverdim artık yeter
Inşallah kuzum iyi ol bebiste iyi olsun inşallah dikkat et kendine de bebisede kizarim yoksa ❤ yatatak gir nolmus saglikli olunda az yat

Gunaydin canim bendede var ama takilmicam die soz verdim kendime inşallah hayirlara vesiledir kuzum
Ateşin yükselmiş iyi inşallah devam eder böyle benim ki de 36.8 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…