- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.261
Evet benmde son zamanlarda çıkmaya başladı denemekten zarar çıkmazGünaydın herkese
Yılın son günü.
Yarın yeni bir yıl, yeni başlangıçlar.
Umarım 2020 hepimize hayırlı bir evlat nasip eder
@SeptemberRose kuzum erken yapmışsın aslında, çıkmaması normal, malum hemen idrara geçmiyor.
Audreyhorne canım gösterdin mi doktora, ne dedi? Bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım, hiç bir fikrim yok.
Bal0ncuk bu sayı sekansları son zamanlarda baya karşıma çıkıyor. İnstagramdan birini takip ediyorum, özellikle o baya bilgilendiriyor ama hiç denemedim.
Canım etiket nasıl yapılıyor bilmiyorum
@Ecemsuhasanahmet35 @Greeneliton 12 Aralık @bendimm @Zafece @encu @Duygulu14 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık @Hlise 25 Aralık @Kumsallltanem 28 Aralık @Dijlej 28 Aralık A Ashne 28 Aralık
İyi akşamlar kızlarr
Etiketlere dönüş yapmayan ve yeni bat bildirmeyenleri aktif olmayanları listeden siliyoruz biliyorsunuz günü gelen arkadaşlarım bizi bilgilendirebilir mi, gebelikse sevinelim olmadıysa 2020 için hep birlikte umut edelim.
Ve gebelik testi yapmış pozitif almış arkadaşlar, son durum nedir kan testleriniz nasıl gidiyor ona göre gebeler kısmına alalım sizi :)
Bakalım canim normalde adet çok düzenli çarşamba yumurtlama olması gerekiyor ama risk e atmayıp bugün ve yarın deneyecem bi de aksam ovulasyon u tekrar edecem bakalım sonuç ne şimdi bu berrak akıntı yumurtlama mi yoksa çatlama belirtisi miKoyu 2 çizgiden sonra 12 ila 24 yada 36 saat içerisinde çatlar diyor doktorlar kezza benim çatladı sanki karnım ağrıyor öğlen 2 gibi yada 3 gibi test yapicam bakalım en son dün gece 22.16da yaptım koyuydubirde dün saat 16da yapmıştım köyü olunca gece o yüzden yaptım
Üst üste 5 gün zor olur ama pik günü ve sonraki gün siliklesince o gün en önemli gun he tabi pikten 1 gün önce toplam 3 gun üst üste sonra ki günlergün aşırı
Şehir dışındayım Kardelen cuma günü sabahtan göstereceğim. Hiç anlamadım internette de hiç karşılığını bulamadım.Günaydın herkese
Yılın son günü.
Yarın yeni bir yıl, yeni başlangıçlar.
Umarım 2020 hepimize hayırlı bir evlat nasip eder
@SeptemberRose kuzum erken yapmışsın aslında, çıkmaması normal, malum hemen idrara geçmiyor.
Audreyhorne canım gösterdin mi doktora, ne dedi? Bende ilk kez böyle birşeyle karşılaştım, hiç bir fikrim yok.
Bal0ncuk bu sayı sekansları son zamanlarda baya karşıma çıkıyor. İnstagramdan birini takip ediyorum, özellikle o baya bilgilendiriyor ama hiç denemedim.
Keyfine bak, düşünme bunları.Şehir dışındayım Kardelen cuma günü sabahtan göstereceğim. Hiç anlamadım internette de hiç karşılığını bulamadım.
Öyle yapmaya çalışıyorum canım. Dün ilk görünce baya kötü oldum ama eşim dedi kötü de hepsi mi kötü çıktı yani biz yanlış değerlendiriyoruzdur doktora kadar bakma araştırma dedi bende bakmıyorum dünden beriKeyfine bak, düşünme bunları.
İyi tatiller
Kötü olacak birşey yok, bozma moralini. Daha doktora bile gösterememişsin. Gerçekten araştırdıkça daha fazla insanın kafası karışıyor.Öyle yapmaya çalışıyorum canım. Dün ilk görünce baya kötü oldum ama eşim dedi kötü de hepsi mi kötü çıktı yani biz yanlış değerlendiriyoruzdur doktora kadar bakma araştırma dedi bende bakmıyorum dünden beri
Ovulasyon testi kullaniyormusun sendeBakalım canim normalde adet çok düzenli çarşamba yumurtlama olması gerekiyor ama risk e atmayıp bugün ve yarın deneyecem bi de aksam ovulasyon u tekrar edecem bakalım sonuç ne şimdi bu berrak akıntı yumurtlama mi yoksa çatlama belirtisi mi
Evet canım bakmıyorum bende.Kötü olacak birşey yok, bozma moralini. Daha doktora bile gösterememişsin. Gerçekten araştırdıkça daha fazla insanın kafası karışıyor.
Hamileyken günde 4 tane parol içebiliyormuşsun bende hem doktora hemde eczacıya sordum zararı yokmus hatta eczacı bayandı bende cok ictim hamileyken demişti ama parol sadece başka bi agrı kesici kullanma kesinlikleHamileyim ve başım açık ağrıyordu dayanamadım kaç gündür sabrettim geçmedi, parol içtim , doktor içebilirsen şiddetliyse demişti ama, evde 500 mg si var, onla ilgili bir şey demedi içtim ben de şimdi de korktum zararlı mı diye :-/ bilenler cevap verebilir mi
canim bende parol icebilirsin diye biliyorumHamileyim ve başım açık ağrıyordu dayanamadım kaç gündür sabrettim geçmedi, parol içtim , doktor içebilirsen şiddetliyse demişti ama, evde 500 mg si var, onla ilgili bir şey demedi içtim ben de şimdi de korktum zararlı mı diye :-/ bilenler cevap verebilir mi
Çok geçmiş olsun canım sonucu ne olur bilemiyorum bende düşük yapmıştım gebeligimi ögrendikten 3 gün sonra ama arkasindan 3. Ayda tekrar hamile kaldım iki tane oglum var işte. düşük olabiliyor. Allahın takdiri inşallah bisey olmasın ama en kötü ihtimal olursa bile üzme kendini Allah sağlık sıhhat versin yine olur sen kendine dikkat et yeterCanim ben 5 ay gördüm ilk gebeligimde de kanamayi o zamanda şimdide ayni doktoruma geldim o yüzden. Gerçekleri soyliycem umut veremiycem dedi. Doktorumu iyi biliyorum çünkü o boyle dediyse umut yoktur. Kanama keseden cok büyük ve kesenin gerisinde dedi. Kanamayla gelir bu kesede dedi. İyi taniyor beni oda neler yasadigimi biliyor boyle konusmazdi benimle umut olsaydi.
Ama kendimi hazirlamistim dunku kanamadan sonra o yuzden cok kotu olmadim uzuldum tabiki cok uzuldum ama oyle iste
Mg si önemli mi peki annem içme diye ısrar etti mg si yüksek diye, 500 mg idiHamileyken günde 4 tane parol içebiliyormuşsun bende hem doktora hemde eczacıya sordum zararı yokmus hatta eczacı bayandı bende cok ictim hamileyken demişti ama parol sadece başka bi agrı kesici kullanma kesinlikle
canim arkadasim hamileligini bilmeden 1 ay neler icmis neler hemde agir ilaclar.ikizleri oldu masallahlarida var.cok kafana takma rahat olMg si önemli mi peki annem içme diye ısrar etti mg si yüksek diye, 500 mg idi
Ooo küçük beye bak senOh ne güzel canim eglensinbizimki yarin cok sevdiyi kiz arkadasin gorunce eglenecek baya
Ay o belirtileri bosver karnimin ici nasilagriyor simditam adet zamanimdaki gibi,zaten kanamamda var yarina insallah azalir agrim yoksayeni yilayatarak gecicem
Evet kuzum bugün 9 gün kaldı bata ama belirti falan soylemicem daha ağrıdan çatlasa bileCok erken baslamıs canım Baska bır sey olabılır
Bilmiyorum kuzum hayirlara ciksin insallahBu ay Benimde böyle oldu bende anlamadım
Gunaydin canim bendede var ama takilmicam die soz verdim kendime inşallah hayirlara vesiledir kuzumgünaydın kızlar
@D1DEM 36.2 ateş
R Rainbow3461
aksam karnımda regl olacak gibi sızı var.agrı değilde hani aa regl geliyo dersın böyle bi sızı olur ya öyle. heran sanki vajınaya sancı girdi girecek hissi.hayır olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?