- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.281
Rabbim daha hayirlisinu nasip etsjn kuzum ozamanCanim ben 5 ay gördüm ilk gebeligimde de kanamayi o zamanda şimdide ayni doktoruma geldim o yüzden. Gerçekleri soyliycem umut veremiycem dedi. Doktorumu iyi biliyorum çünkü o boyle dediyse umut yoktur. Kanama keseden cok büyük ve kesenin gerisinde dedi. Kanamayla gelir bu kesede dedi. İyi taniyor beni oda neler yasadigimi biliyor boyle konusmazdi benimle umut olsaydi.
Ama kendimi hazirlamistim dunku kanamadan sonra o yuzden cok kotu olmadim uzuldum tabiki cok uzuldum ama oyle iste
Kuzum bnmdr bu sabah 36.8 diGunaydin canim bendede var ama takilmicam die soz verdim kendime inşallah hayirlara vesiledir kuzum❤
Ateşin yükselmiş iyi inşallah devam eder böyle benim ki de 36.8 olmuş
Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin ne olduki birden bireKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
Ayni gidiyoruzKuzum bnmdr bu sabah 36.8 di
Evet kuzum insallah vebelikte beraber olurAyni gidiyoruz
Atesin dune gore yukselmıs insallah boyle devam edergünaydın kızlar
D1DEM 36.2 ateş
R Rainbow3461
aksam karnımda regl olacak gibi sızı var.agrı değilde hani aa regl geliyo dersın böyle bi sızı olur ya öyle. heran sanki vajınaya sancı girdi girecek hissi.hayır olsun inşallah
Kuzum cok üzüldüm ama umutsuzluga kapilma dur bakalim belki sana tutunucak birakmicak seni sen uzan dinlen ayaga kalkmamaya calis hep uzan aileden biri gelsin yanina yakinda varsa yardimci olsum sanaKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
senin kaçtı canım dün?Gunaydin canim bendede var ama takilmicam die soz verdim kendime inşallah hayirlara vesiledir kuzum❤
Ateşin yükselmiş iyi inşallah devam eder böyle benim ki de 36.8 olmuş
Canm bnimki ilknur ile ayni dun 36.6 bugun 36.8senin kaçtı canım dün?
ben inanamadım bi kez daha ölçtüm 36.1 çıktı. birdaha baktım 35.8 çıktı.hangisine inanıcam bilmiyorum
Haha bendeAyni gidiyoruz
ateşede çok inanmıyorum açıkçasıCanm bnimki ilknur ile ayni dun 36.6 bugun 36.8
Al bndende okadar canimateşede çok inanmıyorum açıkçası
sırf ölçmek için ölçüyorum
Kuzum sanki seninle batlarimizda ayniHaha bende
Ay insallah kuzum AminEvet kuzum insallah vebelikte beraber olur
Ilk olctugune inan kuzumsenin kaçtı canım dün?
ben inanamadım bi kez daha ölçtüm 36.1 çıktı. birdaha baktım 35.8 çıktı.hangisine inanıcam bilmiyorum
Aminn insallah canimKizlar bu 2020 hayırlı uğurlu gelsin hepimize v2020 model bebislerimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?