- 11 Nisan 2019
- 406
- 550
- 18
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.301
Canim ates olcmeyi normalde yumurtlama gununu bulabilmek icin yaparlar yumurtlamadan sonra adete dogru ates yuksek devam ederse hamilelik vardir adete dogru düşerse gebelik yoktur ben bunun icin yapiyorumKızlar ateşi ne için ölçüyorsunuz sorması ayıptır
Cok iyi cikmis canim 2 kati artmiskızlar beta hcg 335 iki gün sonra 826 çıktı hamiş olanlar normal mi doktora daha gidemedim aklım takıldı çok mu artmış diye
Geçmiş olsun inşallah hayırlısı olsun. Üzme kendini canımKizlar selam. Pek ic acıcı bi gun aymadi benim icin maalesef. Dun gece kanamam basladi doktora gittim hic olumlu konusmadi. Tıp dilinde yola cikmis deriz bu ultrason icin dedi. Dusuk icin yola cikmis yani. Devam ederse şaşırırım bu gebelik dedi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Silebilirsiniz beni listeden çünkü devam etmez dedi doktor. Bi sure pek giremem iyiyim ama zaten nedense icime konmustu biseyler. Biraz kendime gelmem lazım ondan sonra girerim yine
yaa geçen ay eşimde hız sorunu çıktı hiç beklemiyorduk bu ay ondan dolayı korku var içimde hep cumartesi gidebilcem doktora kese anca gözükürmüş iki katı artmalı çok artarsa dış gebelik falan diyolarda 2 kattan biraz fazla olunca aklım karıştı yazarlardı hep çift çizgiyi görceksiniz ama içiniz rahat etmiycek hiç diye gerçekten öyle oluyormuş hamile havasına giremiyo insan kolay kolayCanim ates olcmeyi normalde yumurtlama gununu bulabilmek icin yaparlar yumurtlamadan sonra adete dogru ates yuksek devam ederse hamilelik vardir adete dogru düşerse gebelik yoktur ben bunun icin yapiyorum
Cok iyi cikmis canim 2 kati artmis
Bunu bende mi denemeliyim acaba şimdi ben size adet olduğum ve adetimin bittiği tarihi söylesem yumurtlama donemim ne zamana denk geliyor yardımcı olur musunuz ben çözemiyorum daCanim ates olcmeyi normalde yumurtlama gununu bulabilmek icin yaparlar yumurtlamadan sonra adete dogru ates yuksek devam ederse hamilelik vardir adete dogru düşerse gebelik yoktur ben bunun icin yapiyorum
Cok iyi cikmis canim 2 kati artmis
Anladm canim sagolLh testi yapıyorlar ya ikisi kopkoyu olunca pik demek canım yani yumurtlama 24 36 saat içinde olacak demek
Hayirli olsun canimm gayet guzel artmisyaa geçen ay eşimde hız sorunu çıktı hiç beklemiyorduk bu ay ondan dolayı korku var içimde hep cumartesi gidebilcem doktora kese anca gözükürmüş iki katı artmalı çok artarsa dış gebelik falan diyolarda 2 kattan biraz fazla olunca aklım karıştı yazarlardı hep çift çizgiyi görceksiniz ama içiniz rahat etmiycek hiç diye gerçekten öyle oluyormuş hamile havasına giremiyo insan kolay kolay
Insalalh balim sagol❤Rabbim onun gonlune selamet ihsan rtsinde hemencecik kabul etsin insallah
Bana da diyorrr ama şimdi oldum kesin diye kalkıp bakıyorum akıntı oluyor hep adet olmuşum gibi geliyor ama hissediyorum yani geldiğini ama kasık bel agrısı da zirve yaniSabaha kadar kan ter için de kaldım kasıklarım çatladı sabah kadar uyuyamadım geliyoruummmm diyor bunaltti beniii
Adet döngün nedir kuzum yumurtlama kişiden kişiye değişiyor bazıları 14 günü yumurtlama oluyor bazıların 17 18 19 günü değişebiliyor bunu takip etmek için ovulasyon testleri var onunla öğrenebilirsin19 aralık perşembe günü adet oldum 25 aralık çarşamba günü yikandim cumartesi günü ne kadar her gün düzenli iliskiye girdik eşimle ama pazar gününden beridir üzerimde ağırlık baş ağrısı varvücudumda falan baya kasılmalar var istesem de yapamam gibime geliyor o yüzden iki gündür bir şey olmadı adetlerimde genellikle düzenlidir benim yumurtlama donemim ne zaman oluyor yada olmuş mu ki
sağol canım darısı tüm isteyenlerin olsunHayirli olsun canimm gayet guzel artmis
Benimde öyleid oldum diye sabah wc bile girmek istemedim görmeyeyim kan diye ama olmamışım kesin yarın yada gün içinde olurum kuzumBana da diyorrr ama şimdi oldum kesin diye kalkıp bakıyorum akıntı oluyor hep adet olmuşum gibi geliyor ama hissediyorum yani geldiğini ama kasık bel agrısı da zirve yani
Tabiki canimmm başın sagol olsun allah rahmet eylesin inşallahKizlar napiyorsunuz
Bir arkadasimin annesi vefat etmisonun icin bir fatiha okuyabilirmisiniz Allah razi olsun
Bana da öyle geliyor bekleyelim bakalımBenimde öyleid oldum diye sabah wc bile girmek istemedim görmeyeyim kan diye ama olmamışım kesin yarın yada gün içinde olurum kuzum
hemen okuyorum kuzum benKizlar napiyorsunuz
Bir arkadasimin annesi vefat etmisonun icin bir fatiha okuyabilirmisiniz Allah razi olsun
Sinirlerim alt üst oldu moralim çok bozuk valla bak kimseyi görmek konuşmak bile istemiyorumBana da öyle geliyor bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?